Tam 5 yıl sonra Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

kız hevuuukkk Allah seni şaka gibi canım benim hatırladınmı beni geçensene takılıyoduk bi topiğe.canım şok oldum çok sevindim bakakaldım yazına inanamıyorum yaaa görüyosun güzel rabbimi demi ay çok sevindim yaaa yazını nasıl okuduğumu bileanlamadım Allahım hayırlıbir şekilde kucağına almayı nasip etsin tatlım inşallah öpüyorum seni bebişe iyi bak olurmu oğluşuma diycektim hadi hayırlısı bakalım

çok duygulandım okuyunca... Rabbim isteyen özlemini çeken herkese nasip etsin.... sağlıkla sıhhatle doğurmayı nasip etsin inşallah canım hayırlı olsun... tadını çıkar artık:)

Ayy seni tanımıyorum ama çoook sevindimmm, okurken ezan okunuyodu Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin dedim
Allah olmayan herkese nasip etsin inş
Maşallah

canımmm ağlattın beniiiii maşallah maşallah rabbim sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallahhhhhhhbizlerede o güzel duyguyu tez zamanda yaşatsın hiçbirimizi evlatsızlıkla imtihan etmesin rabbimmmmmmmm

Şuan kucağımda 2 aylık oğlumla yazını okurken ona bakıp bakıp ağladım Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin tarif edilemez bi duygu annelik :)

ayy hefukk nassı gözlerim dolduu.canımmm hersey gönlunce olsun inşallahhh:

hevuk nasıl sevindim anlatamam
diğer konunu okuyordum sen olduğunu bilmeden
birden ismine ve resmine gözüm takıldı
hemen ardından hamilelik takvimine baktım
Allahım sağ salim kucağına almayı ve sağsalim büyütmeyi nasip etsin
darısıda bizlerin başına ben de 7 yıllık evliyim ama henüz bebem yok

çok sevindim ya Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah :)

Sevgili hevuk,

Bu topigini gorunce cok mutlu oldum. Demek ki idrar test sonucun yanilmamis. Hayirli ugurlu olsun, allah bebisine uzun omurler versin :)

zor ama çok çok güzel bir hikayen var
inşallah rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına mucizeni
ikimizde aynı zamanlarda öğrenmişiz doğum tarihleri yakın olucak rabbim izin verirse inşallah

çok sevindim. maşallah .Allahım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini.

tebrikler canım..allahım kucağına almayı nasip etsin uzun ömürlerr versin inşallah...
bana ve isteyen herkese de nasip etsin yüca rabbim

tutamadım kendimi :) bi sürü bi sürü ağladım. allah analı babalı büyütsün inşallah. hayırlı sağlıklı olsun. tebrikler

Canım ya, tebrik ederim... İnan ki duygu yoğunluğu yaşadım.. Allahım bebeğinle tanışmayı da nasip etsin ...:

ikinizin hikayesi mucize gibi.heeyecnlı heyecanlı okudum inşallah sağlıklı gine kucaklarnıza almak nasip olur inşallahhhhhhhh

Maşallah. Rabbim sağlıkla sıhhatle tamamına erdirmeyi nasip etsin:) tebrikler.

mart ayında hamiş kalan anneler topiğindeydim yazına ölesine tıkladım inan çok duygulandım Allahım size bağışlasın hayırla kucağınıza almayı nasip etsin bir kez daha umudu gördüm arkadaşım hep mutlu ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…