Tam 5 yıl sonra Hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm

çokkk sevindim... hayırlı olsun

Gözledim doldu okurken...

Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Allah herkese bu duyguyu yaşatsın

morale ve enerjiye çok çok çok ihtiyacım vardı... her ikinizin de Allah yardımcısı olsun.. Allahım sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi doğurup, büyütmeyi nasip etsin inşaallah...

inan kendimi tutamadım ağladım yaşayan bilir inan adına çok ama çok sevindim maşallah sübanallah rabbim sağ sağlım kucağına almayı nasip etsin...bizde 4 yıldır evliyiz 5 ay sonra çocuk yapmaya karar verdik 1 tüp bebek denememiz oldu ama nasip dilmiş olmadı,normal yollarla olması imkansız gibi bir şey dedi doktor ama Allahtan ümit kesilmez her ay sanki olcakmış gibi deniyoruz ve her ay acaba hamilemiyim diye günlerim günlerimi kovalıyor senin bu anlattıkların banada ümit oldu rabbim hepimiz için en hayırlısını versin...

Ayyyyyy başlığı gördüm çok sevindim..Allah hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin :)) Dikkat et kendinee...

http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/emir_bebek.gif
ALLAH HAYIRLI EYLESİN İNŞAALLAH.. PEKİ KULLANDIĞINIZ BİRŞEY VAR MIYDI? SORUN NEYDİ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…