merhaba daha acin cok taze ve o yüzden hala caninin yanmasi normal. bende babami kaybettim 5 yil önce ve acimin dinmesi (ki hala tam dinmedi) tam 2 sene sürdü. iki sene boyunca her gün o günü tekrar yasadim, her gün icimden onunla konustum, her gün neden beni birakip erkenden gittin diye bagirdim cagirdim icimden onunla kavga ettim. ama bir gün geldi baktim ki iki üc gündür konusmadim onunla, düsünmedim o kadar. simdi de her gün babacigim aklimda ama güzel hatirliyorum artik, yine bir derdim olunca icimden onunla dertlesiyorum. bu durumda ne derdi diye düsünüyorum ve kendimi bir nevi böylece terapi ediyorum.
cok fazla takma kafani, daha hersey cok yeni ve daha cok zamana ihtiyaci var. babamin yoklugunu hazmetmek bu kadar uzun sürdüyse annem vefat etsa ne kadar sürer hic düsünmek bile istemiyorum. gercekten zaman herseyin ilaci. sabirli olmalisin, sakin kalmaya calisip hayatina devam etmelisin. biliyorum söylemesi kolay ama eve hapis etme kendini, arkadaslarinla bulus, ailenle ol ama kendini eve tikip sürekli düsünürsen sonunda kendine zarar verirsin. hayat zor da olsa devam ediyor ve ölüm de yasam da bizim icin. annen simdi bir melek ve oldugu yerde cok daha mutlu. seni üzgün gördükce kesin o da üzülüyordur. bu yüzden kendini toplayip hayatinda iyi sekilde devam etmeye calismalisin.