- 27 Haziran 2012
- 847
- 12
- 118
- Konu Sahibi schmetterling89
-
bende tam bi suratsızım aslındainsanlar niye ole bakıyosun falan der normal bile durduğumda napalım bizde böyleyiz arkadas
Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim
ama ben başağım
sevgilimde yengemde basak her ikiside asik suratli
başak burçları biraz memnuniyetsiz oldukları ve sıcakkanlı olmadıkları için asık suratlı oluyolar şekil 1a:ben
Konu burçlara kadar gelmiş
Eee Akrep burcu konusunda görüşleriniz neler
Şaka bi yana arkadaşım mizacın öyleyse ne yapabilirsin ki , en fazla daha güler yüzlü olmaya çalışırsın değil mi :)
Konu burçlara kadar gelmiş
Eee Akrep burcu konusunda görüşleriniz neler
Şaka bi yana arkadaşım mizacın öyleyse ne yapabilirsin ki , en fazla daha güler yüzlü olmaya çalışırsın değil mi :)
konunun gideceği daha mantıklı bir yer göremiyorum
aynen aklima botoksu abartmis kadinlar geliyor nedense
akrepler iyi aslinda güler yüzlüler
Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim
iki üç sene sonra kaşlarının ortasında karadeniz sahil şeridi gibi iki adet çizgiyi görünce insan daha çok takıyor 50 yaşına gelince orası insanın ayrılmaz bir bütünü oluyor ve karşıdaki insanları çok geriyor...
yol yakınken dön vazgeç...
Ah hep öyle söylerler zatenkendimide soktum araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?