- 8 Mayıs 2012
- 763
- 8
- 116
- Konu Sahibi schmetterling89
-
Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim
Tek sorunun kova burcun olman değiştirmeyi dene
şaka bir yana ciddden ne kadar kova burcu arkadasım varsa hepsi asık suratlıydı.
Terazi burçlarının normal duruşu bu anlattığınız, çevremde ne kadar terazi burcu varsa kendi hallerindeyken yada normal bi durumdayken çatık kaşlı sert ifadeli duruyorlar, kendileri de farkında çünkü çok kişi söylemiş :) tabii sizin burcunuzu bilemicem gözlemimi paylaşmak istedim
Ayni dert bende de var. Etrafimdakiler (beni tanimayanlar) beni çok sert ya da dertli zannediyorlar, ama onlara da hak veriyorum gerçekten öyle görünüyorum.
En son dügünümde laf söz çiktiktan sonra biseyler kapmaya karar verdim. Dügünümde davetliler hakkimda baya bi konusmuslar, "yok gelini zorla evlendiriyorlar, kizin baska bi sevdigi varmis ondan böyle surati asik, hatta dün gece intihara kalkismis..." vs vs...
Ben de arkadaslarin da dedigi gibi ilk önce aklima geldikce gülümsemeyle basladim (bir de aynanin önünde baya bi prova yaptim gülümsemenin dozunu ayarlamak için), sonra farkettim ki ka$larimin yapisi da sert gösteriyor ^^ ayni böle kö$eli olunca sanki ters ters bakiyomusum gibi oluyor. Ben de ka$larimi aldirdigim kiza dedim ki, bakislarimi biraz yumusatmak mümkün mü ? Tabi masum görüneyim derken aptal görünmemek kaydiyla, o da tam istedigim gibi yapti. inanir misin ka$lar çoook degistiriyor.
Simdilik bu iki seyle basladim, baya fark yapti heralde çünkü millet diyor ki "sen evleneli çok daha mutlu gözüküyorsun"
benim annemde asık surattan ziyade sinirli gibi görünüyor hep:)
ona yaklaşıp bişey sorarken bi adım geriye atıyorlar:)
aslında mizacı böyle değiştiremiyoruz..
kizlar simdi anlatacgim size cok sacma gelebilir ama sIkIldIm.
basta bende takmiyordum ama o videodan sonra takmaya basladim
sadede geleyim tam bir asik suratliyim etrafimdaki herkes bana kara kara ne düsünüyosun diyor insanlara kötü kötü bakiyormusum
kaslarimi catiyormusum ama halbuki bilerek yaptigim birsey yok normal duruyorum
gecen haftasonu sevgilimle video cekmistik videoyu izledim ve suratim feci halde asik kaslar catilmis ama mutluydum orda görünüsüm böyle
istemiyorum insanlarin öyle düsünmesinigülümsemeye calisiyorum her anda gülümseyememki
napsam botoksmu yaptirsamsürekli gülümseyen bir surat
sevgilim bile suratsiz diyo bana tabi ciddi anlamda degil ama yinede rahatsiz ediyor beni oysaki kendiside öyle
napacagim ben :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?