- 10 Ağustos 2009
- 26.189
- 18.337
- 823
- Konu Sahibi Vatanseverr
Adam kendini göstermiş epey kısıtlamalı bir hayatın olacak onun mutluluğu onun istekleri onun ailesi onun düşüncesi sen yoksun bu hikayenin içinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
önemli kararlar alma zamanı gelmiş o zamanAdam kendini göstermiş epey kısıtlamalı bir hayatın olacak onun mutluluğu onun istekleri onun ailesi onun düşüncesi sen yoksun bu hikayenin içinde
Ben yaklaşık 2 senedir evliyim, toplamda 4 seneye yakın zamandır birlikteyiz hala face şifresi bende yok hatta birbirimizde kli bile değiliz..4 yıllık ve facesinin şifresi sende yok, ben sadece buna takıldım.![]()
hahaha bu iyimiş"erkekim benim" diye pohpohlaya pohpohlaya her dediğini yaptırabilirsin gibi geldi![]()
Merhaba öncelikle ilk konum sitem olmasaydı iyimiş.
4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim tam bir geri kafalı.
Öncelikle nankörlük etmek istemiyorum çok çevresine karşı çok saygılı sevilen sayılan biridir herkesin her derdine koşar.(bende dahil)
Biz her Allah'ın günü mutlaka minicik sebeplerden dolayı kavga ediyoruz.
Kendisi ben erkeğim ben diye tutturdu benide deli ediyor. Ben biraz sinirli bir insanım bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Tartışırken benim kanıma dokunacak şeyler söyleyince ben deliriyorum sonra suç bana kalıyor bahaneside..
"Sen misin erkek ben miyim? sesin benden çok çıkamaz senin"
Bi bilse ben neleri yutuyorum delirdiğimin sadece görünen yüzü bu ağzımı açsam neler dicem yapcam haberi yok..
Bende ona aynen böyle dedim. Erkek olmak sadece bağırıp çağırma yetkisi onda olmak değil.
Onlar erkek olsada adam değil dedim. bi kaşık suda boğsam mı acaba diye düşünüyorum beni o kadar deli ediyor. Erkeklerin egosundan bıktım artık ben yaparım sen yapamazsın ben giderim sen gidemezsin bu ne ya ona bir şey demeye çok çekiniyorum burada yazıyorum ondan uyuz kalas odun . çok seviyorum ama o ayrı bir şey. En yakın arkadaşım çok alttan aldığımı nasıl sabrettiğimi sorup duruyor.
2 gündür face muhabbetidir gidiyor. Şifresini kesinlikle alamıyorum. Yanında çok girdim ama vermiyor.
Sebebi açık ben sinir krizleri geçiyorum bir şey görünce oda kafanda kuruyorsun benim şeytanla işim olmaz ama sen abartıyorsun diyor. çok haklı aslında benim herşeyi kırasım geliyor ya kız görüncebenim facem senelerdir donuk erkekleride silmiş. hani o erkek ya o herşey yapar bize gelince peeh
Uzatmamalı mıyım acaba?( face yüzünden günlerdir konuşmamaya değer mi?)
Uzun oldu hakkınızı helal edin
erkek milleti canım benim seviyolar böyle şeyleri.hahaha bu iyimiş![]()
valla canım çok sıkkındı gülümsettin benierkek milleti canım benim seviyolar böyle şeyleri.
ben mesela teknolojiden az çok anlarım. ama onun yanında asla bildiğimi belli etmem. yapamıyorum sen yaparsın ya da sen gelince olur artık ben yapamıyorum falan deyince aman Allahım nasıl hoşuna gidiyo![]()
herkes böyle söylüyor çok canım sıkkın gerçekten boğuldum işyerimde çıkıp gidesim varÇok taviz vermiş çok alttan almışsınız.
Olmadığınız biri gibi kaç yıl idare edersiniz bilemem. Belki bir ömür...
sende böyle düşünüyorsan (çok taviz verdiğini) o zaman taviz vermekten vazgeç ve hoşlanmadığın şeyleri kavga etmeden o anda söyle içine atma, bir seferinde iki seferinde sana karşılık verecektir sen çok değiştin vs diyecektir ancak sen ısrarla bu tavrını devam ettirirsen ve eğer ki seni seviyorsa biraz biraz kendini törpüleyecektir (tamamen değişmesini bekleme) ama en azından daha uyumlu daha huzurlu olabilirsiniz. çünkü zamanla o da alttan alması gerektiğini öğrenecektir. nerden mi biliorum??? tecrübeyle sabit canım. benim eşim böyle-ydi. hala daha böyle davranıyor ben erkeğim sen kadınsın zihniyeti var (ne yazık ki) ve ben zamanında çok tavizler verdim alttan aldım aramız bozulmasın diye ama evlendikten sonra bu huyları gözüme batmaya ve beni rahatsız etmeye başladı. başta kavga ederek çözmeye çalıştım daha kötü oldu sonradan tatlı sert söylemeye başladım, bazen şaka yollu bazen kırıldığımı belli ederek ama hep tatlı dille uyardım, hoşuma gitmiyor şu huyun, ya da gerçekten kırılıyorum böyle yaptığında ya da bu huyun gerçekten çok sinir bozucu bazen seni boğazlayasım geliyor şeklinde uyardım. şimdi şimdi bakıyorum bazen alttan alan o oluyor. haa şöyle yine daha çok alttan alan benim ama en azından artık biliyor ve kendini frenlemeye çalışıyor frenleyemese bile ben ona söylediğim içime atmadığım için ben rahatlamış oluyorum..herkes böyle söylüyor çok canım sıkkın gerçekten boğuldum işyerimde çıkıp gidesim var
benim eşim de bu kafada, ehhh ama azıcık bende de tamam aslanım- tabi aşkım, buyur bitanem'cilik var ama aslan kesilirsem de etrafı dağıtırım ortam yoktur..Sizi bilmem ancak her tartışmada kendini sirf erkek olduğu için hakli bulup karsisindaki insani da sirf kadin diye susturmaya hak gören"ben erkeğim sen yapamazsin ben yaparim" diyen bir adamla hayatta olamazdim....
Çünkü bu kafa yapisi ne anlayis , ne uzlaşma , ne empati kabul eder. Bu tarz bir adamin yaninda "tamam aslanim, tabi askim, buyur birtanem" diyen bir kadin ancak.mutlu olur.
Face şifresine gelince de hic bir zaman bir erkek arkadasm kendi şifresini vermeden benim sifremi alamaz. Ama siz de"o erkek alip bakabilir siz bakamazsiniz"vermekle ve bu kafa yapisini size geçirmesine izin vermekle hata etmissiniz... Allah kolaylık versin
hatayı baştan yaptım o zaman bunu düzeltmem lazım bir an öncebenim eşim de bu kafada, ehhh ama azıcık bende de tamam aslanım- tabi aşkım, buyur bitanem'cilik var ama aslan kesilirsem de etrafı dağıtırım ortam yoktur..dediğin gibi uzlaşmak çok zor hele empati yapmasını beklemek çok çok imkansız bişe... ama ben yavaş yavaş altaından girip üstünden çıkarak huyunu azıcık da olsa törpülemeye çalışıyorum. beni fazla bastıramıyor bu yüzden.. hem haklısın bitanem aslansın sen kaplansın sen diyorum hem bildiğimi okuyorum. face muhabbeti dönüyor ortada ondan örnek vereyim bırak şifrelerimizi bilmeyi birbirimizde ekli bile değiliz biz, ama ben bu durumdan rahatsızdım ve kaç kere kavga çıkardım ama sonuç hep aynı oldu ama ne zamanki o bana kapat şu faceini dedi sen kapat o zaman niye rahatsızsın bu kadar face hesabımın olmasından bana güvenmiyor musun diye üste çıktım ve bunu 849 kkere yaşadık hala da zaman zaman yaşarız ama sonuç hep aynıdır ne o benim dediğimi yapar ne ben onun dediğini. benim ona güvenmemi istiyorsa o da bana güvenmeli bunu aşılamaya çalışıyorum aslında.
baştan ben de aynı hatayı yaptım o yüzden geç kaldığını düşünme hemen ilk adımı at.. seviyorsan uğraşmaya değer bence. hem sen rahat eder daha mutlu olursun hem ilişkiniz daha bi yoluna girer.hatayı baştan yaptım o zaman bunu düzeltmem lazım bir an önce