• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam bir mağara adamı.

Hatanın büyüğü kimde biliyor musunuz?ben erkek doğurdum aman oğlum canım oğlum sen erkeksin diye gerinen oğlan annelerinin.inşallah ben oğlumu böyle yetistirmeyecegim.kayınvalidem erkek adama hesap sorulmaz erkek adam şöyledir böyledir dedikçe sinirlerim tepeme çıkıyor.eşim birkaç kere bunu söyleyince madem sen erkeksin ben istifa ediyim kadınlığımı biliyim oturuyum evimde erkek olan sensin ihtiyaçlarımızı karşıla dedigimden beri herşey eşit :KK50:

heheheheeee alkışı hakeder miyim bilemem tabi çünkü zamanında sıkı kavgalar ettim bu konuda içimdeki canavar çıktı resmen ama baktım bişe kar etmiyor uğraşmaktan vazgeçtim.. :D

iyi yapmışsın sıkıntınız yoksa şükredin valla negüzel :KK36:

Vurucan azına kürekle ataerkil vaka !
İnsan olmayı öğrensin erkeklikten önce :ssz:

Bu adamla 4 yıldır berabersin. Yani bu adam hep böyleydi, hep de böyle kalacak. Saçma sapan güya bilgisiz taklidi yapıp egosunu şişirmek sana hiçbir fayda sağlamayacaktır. 4 yıl yanında olduğuna göre adam o kadar kötü değilmiş, ne dersin? Ya paşa paşa çekeceksin, ya da bırakacaksın arkadaş. Bu kadar basit.

benim erkek arkadaşımda kıskanç ama ben her zaman eşitlikten yanayım. Büyük konuşmayayım ama o face kullanıyorsa benimde kullanmamda bi sakınca yok. Karşı çıkmak zor gelebilir ama ne bileyim boğar insanı bi vakitten sonra

10599423_820241974705965_3777217160562724255_n.webp

:KK53:bu karikatür herşeyi özetliyor

Üzgünüm ama yazik o güzelim 4 yila. Boyle bir yobazla 4 yilini hic acimadan çöpe atmissin, 1 saniyeni daha çöpe atma bas tekmeyi derim. :KK12:

herkes böyle söylüyor çok canım sıkkın gerçekten boğuldum işyerimde çıkıp gidesim var
Olmadığınız biri gibi nasıl davranacaksınız evlenince, o adam sizi başka türlü tanımış sevmiş. Bir ömür bunu devam ettirebilirim diyorsanız ne ala.. Ama karşınızdakine kendinizi olduğunuz gibi tanıtın, 4 sene olmuş, yeni ilişki değil. Yıllar sonra ama ben böyle düşünüyorum, mutsuzum derseniz karşınızdaki de size aklın nerdeydi bunca zaman der.
İnsanlar törpülenebilir ama herşeyin aşırısı fazla, şimdi herşeye evet diyebilme tahammülünüz var belki ama yaş ilerledikçe ve ilişki dinamiği değişmedikçe belki dırdırlanacaksınız ( eğer ayrılmazsanız) bu sefer de memnuniyetsiz olarak görüneceksiniz. Yani şuan sevgi adı altında gözyumma tarzınız huzur ve mutlulukla bağdaşmayacak.
Kendiniz olun...

Hakikaten nasil cekiyorsun onu .. ben erkegim sesin benden cok cikmasin nedir ya esim bagirmami istemiyorsa bagirma , bagirirsak dediklerimizi anlamayiz uzun uzun konusamayiz der kavga olur der ikimizde kisariz sesimizi.. sacma sapan erkekligi bir halt zannedenlerle ugrasiyonuz .. resmen ben erkegim sen 2. Sinif insansin ben senden ustunum diyor

Merhaba öncelikle ilk konum sitem olmasaydı iyimiş.
4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim tam bir geri kafalı.
Öncelikle nankörlük etmek istemiyorum çok çevresine karşı çok saygılı sevilen sayılan biridir herkesin her derdine koşar.(bende dahil)
Biz her Allah'ın günü mutlaka minicik sebeplerden dolayı kavga ediyoruz.
Kendisi ben erkeğim ben diye tutturdu benide deli ediyor. Ben biraz sinirli bir insanım bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Tartışırken benim kanıma dokunacak şeyler söyleyince ben deliriyorum sonra suç bana kalıyor bahaneside..
"Sen misin erkek ben miyim? sesin benden çok çıkamaz senin"
Bi bilse ben neleri yutuyorum delirdiğimin sadece görünen yüzü bu ağzımı açsam neler dicem yapcam haberi yok..
Bende ona aynen böyle dedim. Erkek olmak sadece bağırıp çağırma yetkisi onda olmak değil.
Onlar erkek olsada adam değil dedim. bi kaşık suda boğsam mı acaba diye düşünüyorum beni o kadar deli ediyor. Erkeklerin egosundan bıktım artık ben yaparım sen yapamazsın ben giderim sen gidemezsin bu ne ya ona bir şey demeye çok çekiniyorum burada yazıyorum ondan uyuz kalas odun . çok seviyorum ama o ayrı bir şey. En yakın arkadaşım çok alttan aldığımı nasıl sabrettiğimi sorup duruyor.
2 gündür face muhabbetidir gidiyor. Şifresini kesinlikle alamıyorum. Yanında çok girdim ama vermiyor.
Sebebi açık ben sinir krizleri geçiyorum bir şey görünce oda kafanda kuruyorsun benim şeytanla işim olmaz ama sen abartıyorsun diyor. çok haklı aslında benim herşeyi kırasım geliyor ya kız görünce :KK11: benim facem senelerdir donuk erkekleride silmiş. hani o erkek ya o herşey yapar bize gelince peeh:KK67:
Uzatmamalı mıyım acaba?( face yüzünden günlerdir konuşmamaya değer mi?)
Uzun oldu hakkınızı helal edin
Haha ayni modelden bi tane de ben tanidim. Taviz verdikce terbiyesizlesir bu hadsizler. En iyisi yol vereceksin

Merhaba öncelikle ilk konum sitem olmasaydı iyimiş.
4 yıllık bir ilişkim var ve sevgilim tam bir geri kafalı.
Öncelikle nankörlük etmek istemiyorum çok çevresine karşı çok saygılı sevilen sayılan biridir herkesin her derdine koşar.(bende dahil)
Biz her Allah'ın günü mutlaka minicik sebeplerden dolayı kavga ediyoruz.
Kendisi ben erkeğim ben diye tutturdu benide deli ediyor. Ben biraz sinirli bir insanım bazı şeyleri kaldıramıyorum.
Tartışırken benim kanıma dokunacak şeyler söyleyince ben deliriyorum sonra suç bana kalıyor bahaneside..
"Sen misin erkek ben miyim? sesin benden çok çıkamaz senin"
Bi bilse ben neleri yutuyorum delirdiğimin sadece görünen yüzü bu ağzımı açsam neler dicem yapcam haberi yok..
Bende ona aynen böyle dedim. Erkek olmak sadece bağırıp çağırma yetkisi onda olmak değil.
Onlar erkek olsada adam değil dedim. bi kaşık suda boğsam mı acaba diye düşünüyorum beni o kadar deli ediyor. Erkeklerin egosundan bıktım artık ben yaparım sen yapamazsın ben giderim sen gidemezsin bu ne ya ona bir şey demeye çok çekiniyorum burada yazıyorum ondan uyuz kalas odun . çok seviyorum ama o ayrı bir şey. En yakın arkadaşım çok alttan aldığımı nasıl sabrettiğimi sorup duruyor.
2 gündür face muhabbetidir gidiyor. Şifresini kesinlikle alamıyorum. Yanında çok girdim ama vermiyor.
Sebebi açık ben sinir krizleri geçiyorum bir şey görünce oda kafanda kuruyorsun benim şeytanla işim olmaz ama sen abartıyorsun diyor. çok haklı aslında benim herşeyi kırasım geliyor ya kız görünce :KK11: benim facem senelerdir donuk erkekleride silmiş. hani o erkek ya o herşey yapar bize gelince peeh:KK67:
Uzatmamalı mıyım acaba?( face yüzünden günlerdir konuşmamaya değer mi?)
Uzun oldu hakkınızı helal edin
şöyle bir okuyunca kendimi görüverdim sende :) canım face şifresini almalısın madem o öyle yapıyor sende istemelisin.
benim erkek arkadaşımda vermezdi sinir krizlerine girerdim bir şey görünce ama sonra tamam yapmıcam dedim zor belaki aldım şifreyi :)
gerçekten artık yapmıyorum :) facede fotolarımız var ilişki durumu var bir kız baksa sıkıntı yok yani :)
güzel bir dille söyle bence :)

Back
X