- 21 Ocak 2020
- 495
- 433
- 103
- 32
- Konu Sahibi handemiray
-
Sizinle tamamen aynı kafadayım bazıları bizi linçleyebilir ama teşekkür ediyorum beni uyarmaya çalıştığınız için. Belçikalı direk bubence eğitimden çok , ülkesine bak . kültürürne bak . arap kültürürnden uzak dur derim . hangi ülke
Valla konuyu okuyunca nediyor ya bu diyip bir tokat attım beynimdeSeni de tanıyorum tarzın bu zaten bibibella mesajın alınmıştırteşekkür ediyorum devam edip gözlemlemeye karar verdim zaten
Haha teşekkür ediyorum bibibellaValla konuyu okuyunca nediyor ya bu diyip bir tokat attım beynimde
Doğru malesef bizi bu hale düşürenler utansın bu konuda çok doluyum zaten, oralara hiç girmeyelimYüzeysel ve kibirli bir kaygı olmuş. Adam da sizin gibi baksa "hmm anlaşıyoruz ama 3.dünya ülkesinden gelmiş" falan diye düşünebilirdi.
Öyle yapmaya karar verdimEe biraz sans verin taniyin illa evlilik olacak sonu olacak diye birsey yok icinize siniyorsa . Gezin eğlenin biraz.olmazsa ayrilirsiniz .aklinizda kalacagina emeginizde kalsin
Kesinlikle boş değil o söylemese asla anlamazdım zatenKendini yetiştirmiş, oturmasını kalkmasını konuşmasını bilen, karşısındaki insana değer veren biriyse o kadar da önemli değil diye düşünüyorum. Siz benim kariyerim yüksek, onun hiç yok diyorsunuz ama anlasabilidiginize, biseyler paylasabildiginize göre demek ki adam boş biri değil. Halam ilk okul mezunu bile değildi ama hayatımda tanıdığım en bilge insandı rahmetli. Bazı insanları tecrübeleri yetiştirir.
Yüzeysel ve kibirli bir kaygı olmuş. Adam da sizin gibi baksa "hmm anlaşıyoruz ama 3.dünya ülkesinden gelmiş" falan diye düşünebilirdi.
Çok doğru yazmış gerçekten ben bunu atlıyorum hep, Türk olduğumla gurur falan duyuyorum ama işin gerçeğini yurtdışında yaşayan üyelerimiz bilir zaten kimlerle bir tutulduğumuzu, ben 2 aydır buradayım öyle anladım. Ne diyeyim ki emeği geçen tüm herkesi tebrik ediyorumay evet ya dimi
Bu hafta ilk defa beraber kalacağız ondan sonra tekrar düşüneceğimŞimdiii ben üniversite ve sonrası toplam 11 sene eğitim gördüm, eşim ön lisans mezunu. Çalıştığımız kurumda teorik olarak amiri olmasam da pratikte bir nevi amiriyim.
Kendim Karadenizli olsam da iç Anadolu kültüründe yaşıyoruz.
Demem o ki ben sizi anlayamayacağım sanırımsize tavsiyem takılmayın bunlara ama şayet aklınızda en ufak bi soru işareti varsa asla o yola girmeyin.
ben size hitap ediyorsa sıkıntı görmezdim . belçikalı birri siz göçmen gözüyle görüp müslüman olduğunuz için dışlayabilirdi. belki etrafında diyeceklerdir müslümanla evlenme. onun için de bu eksiklik ama sizi sevmiş değer vermiş. bence herşey düzgünse şans verilebilir.Sizinle tamamen aynı kafadayım bazıları bizi linçleyebilir ama teşekkür ediyorum beni uyarmaya çalıştığınız için. Belçikalı direk bu
Bence ekonomik olarak denk iseniz yani parasını bi ünü mezunu gibi kazanıyorsa iş kurduysa ee konuşmasını da bilen ünü mezunu olmadığı belli olmuyorsa sıkıntı edecek bi şey yokŞöyle de bakabilirim, bu ülkede o okumasa da iyi para kazanabilir, ben okumasaydım açtım şuan, zorundaydım ben, o değildi. Hala kendimi ikna etmeye çalışıyorum bakın. Sanki buraya destek almaya gelmişim gibi. O halde ben devam edeyim gidişata bakayım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?