- Konu Sahibi fragranceteacher
herkese merhaba, bugün yaşadığım tatsız bir olayı sizlerle paylaşarak rahatlamak istedim, önerilerinize de ihtiyacım var desem yalan da olmaz hani...
ben 2 yıllık evliyim..evliliğimizn ilk zamanlarında eşim işinden dolayı yurtdışına gitmek zorunda kaldı ve biz 1.5 sene ayrı kaldık. gerçi bu arada ben sömestr ve yaz tatili dönemlerinde yanına gitmiştim, o da arada geldi bir kac defa...en sonunda ordaki işi bitti ve geri döndü gecen sene. yaklaşık 10 aydır beraberiz. bugün eşim işten döndüğünde ankara'da ki buyuk bir proje için görev verileceğini, iş alanı muhasebeyle ilgili olduğu için parayla ilgili kısmında sadece kendisine güven duyulduğunu, şirketin 10 ay kadar ankara'da çalışmasını istediğini söyledi (bu arada biz istanbul'da yaşıyoruz), başımdan kaynar sular döküldü...tekrar aynı ayrılığı yaşamak istemiyorum çünkü, bir de öyle bir zamanlamada oldu ki tam da cocuk düşünmeye başladığımız zaman içerisinde
eğer kabul ederse mart ayında göndereceklermiş, ben bu cocuğu yapmaktan vaz mı gecsem acaba? ama yaşımız da ilerledi, ben 30 yaşındayım , eşim de 34.. eşimin gitmesini istemiyorum, ama özel sektör olduğu için işsiz kalma korkusu var, bu teklifin kariyeri için iyi bir fırsat olacağını iddia ediyor ama ben nedense inanamıyorum..cünkü yurtdışında da aynı şeyleri söylemişti, ilk gittiği zamanlar 1 yıl diye gitti ama nerdeyse 3 yıl orda kaldı, türkiye'ye döndüğünde çalıştığı şirketin türkiye'deki merkezinde işi olması için sonuna kadar orada beklemeyi tercih etti, ve döndüğünde türkiye'de kaldığı yerden işine devam etmeye başladı. ben kamuda çalıştığım için rahatca yanına gidemiyorum..artık annesine gün doğdu ...zırt pırt gider, oğlu yalnız kalmasın diye, bu olaya da ayrı bir sinir oluyorum zaten..her anne olsa aynı şeyi yapar mıydı bilmiyorum?
ne öneriyorsunuz bana??
ben 2 yıllık evliyim..evliliğimizn ilk zamanlarında eşim işinden dolayı yurtdışına gitmek zorunda kaldı ve biz 1.5 sene ayrı kaldık. gerçi bu arada ben sömestr ve yaz tatili dönemlerinde yanına gitmiştim, o da arada geldi bir kac defa...en sonunda ordaki işi bitti ve geri döndü gecen sene. yaklaşık 10 aydır beraberiz. bugün eşim işten döndüğünde ankara'da ki buyuk bir proje için görev verileceğini, iş alanı muhasebeyle ilgili olduğu için parayla ilgili kısmında sadece kendisine güven duyulduğunu, şirketin 10 ay kadar ankara'da çalışmasını istediğini söyledi (bu arada biz istanbul'da yaşıyoruz), başımdan kaynar sular döküldü...tekrar aynı ayrılığı yaşamak istemiyorum çünkü, bir de öyle bir zamanlamada oldu ki tam da cocuk düşünmeye başladığımız zaman içerisinde

ne öneriyorsunuz bana??