- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
2 sene once yapamayacagimi bildigim bi bolum sectim cahilligimden. Pisman oldum sinava tekrar hazirlandim. Bu sirada kykdan geri odemeli kredi aliyodum 2 senedir. Simdi tercih yaptim yapabilcegime inandigim kendime guvendigim bolumleri yazdim. Bugun yarin sonuclar aciklanicak ve kazanicam.
Ama eski okulumda 2 senedir basarisiz oldugum icin, ve sadece 1. Sinifin ilk donemi tek bi ders verebildigim icin, onun disinda hic bi ders vermedigim icin, geri odemeli olan kredim kesilicekmis
Kykyi aradim. Iki sene de basarisiz olmussam kredim kesilirmis ama bi sene basarili bi sene basarisizsam silinmezmis. Ilk aradigim adam boyle dedi. Ben de okudugum okulu arayip durum boyle boyle dedim, e tek bi ders vermissen basarisizsindir dedi. Sonra tekrar kykyi aradim. Okuldan kaydimi sildirirken 1. Sinif gozukuyo olursam silinirmis ama 2. Sinif gozukuyo olursam silinmezmis. Ikinci aradigim kadin da boyle dedi.
Ve ben kesin 1. Sinif gozukucem, niye 2. Sinif gozukuyim ki
Cildiricam ya ben napicam bana bi yol gosterin
tam iyi bi bolume gidicem hayatimi duzene sokucam derken simdi bu cikti basima. Anlamiyorum ya zaten bedava vermiyolar bu geri odemesi olan bisey, versen ne olur yani
kafayi yiycem kac saattir agliyorum
Kardesim de bu sene universiteye basliycak ben kimseye yuk olmak istemiyorum ya cok caresiz kaldim
Ama eski okulumda 2 senedir basarisiz oldugum icin, ve sadece 1. Sinifin ilk donemi tek bi ders verebildigim icin, onun disinda hic bi ders vermedigim icin, geri odemeli olan kredim kesilicekmis
Kykyi aradim. Iki sene de basarisiz olmussam kredim kesilirmis ama bi sene basarili bi sene basarisizsam silinmezmis. Ilk aradigim adam boyle dedi. Ben de okudugum okulu arayip durum boyle boyle dedim, e tek bi ders vermissen basarisizsindir dedi. Sonra tekrar kykyi aradim. Okuldan kaydimi sildirirken 1. Sinif gozukuyo olursam silinirmis ama 2. Sinif gozukuyo olursam silinmezmis. Ikinci aradigim kadin da boyle dedi.
Ve ben kesin 1. Sinif gozukucem, niye 2. Sinif gozukuyim ki

Cildiricam ya ben napicam bana bi yol gosterin

Kardesim de bu sene universiteye basliycak ben kimseye yuk olmak istemiyorum ya cok caresiz kaldim