tam herşey yoluna girmişken... (konu uzun)

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
merhaba hanımlar

Eşimle boşanma eşiğine gelmiştik bir ay öncesine kadar. Sonra oturup çözdük bazı şeyleri. Ve gerçekten son bir aydır çok iyiydi bana karşı bende ona karşı...
Dün akşam arkadaşlarıyla eğlendiği fotoğrafları watsapında görene kadar. Haftasonu arkadaşlarıyla dışarı çıkmıştı benimde haberim vardı. Fakat gelince sordum ne yaptınz diye bi yerde tost yedik sonra kahve içmeye gittik dedi. fotoğraflarda ise restaurant tarzı bir yerdeydi fotoğraf ( ne yediğine gerçekten karışmam ), birde canlı müzik çalınan yer eşim ve arkadaşı oynuyor. dün gece eşim yorgundu erken yattı. bende kendi watsapıma attım o uyurken fotoğrafları, ertesi gün soracaktım. fakat dayanamadım. gittim gece yanına ctesi günü kahve içmye gitmiştiniz hani dedim. telimi mi karıştırdın bilmem ne dedi . sonrada köfteyi canın ister diye demedim diğerini de normal canlı müzik kafesiydi nolucak dedi. didikleme Allah aşkına dedi. ben de iş yerinden dolayı gerginim bu ara. o sakince anlatmadığı için bende sinirlendim bağırıddm.ne yaparsan yap umrumda değilsin artık dedim. o susmaya çalıştıkça ben üstüne gittim. Gece ikiye kadar didiştik yani tam anlamıyla. Bana herşeyin konuşulcak zmanı var dedi yarın akşam konuşsaydn dedi.

Gerçekten bana düzgünce anlatsaydı sinirlenmeyecektim. Bende yapıcam senin gibi dedim istedğin yere git dedi. Dün gerçekten kendimi kaybettim onun hareketlerine..

Şimdi ben bununla ne yapayım?

Evli barkli adamin karisi olmadan ne isi varmis sazda sozde , kalkip oynamalar falan valla hic bana uyan seyler degil ama iste her ciftin gorusu farklidir o yuzden genel konusamayacagim ama bana gore tuhaf. Yani arkadasiyla gitsin ciksin gezsin yesin icsin ama daha fazlasi fazla bence

Kocaniz cok ilimli davranmis adami gece uykusundan uyandirip kavga edecek bir durum yok ortada

Gereksiz gitmişsiniz üstüne doğru söylemiş adam her şeyin konuşulacak zamanı var neden beklemediniz? Biri beni uykudan uyandırıp kavga çıkarsa ağır konuşurdum iyi dayanmış.

Sakin sakin konuşmayı deneyin.

Bilmiyorum belkide ben hic kiskanc olmadigim icin esime karismadigim icin boyle dusunuyor olabilirim ama acikcasi ben bi sorun gormedim. Yuzde yuz eminim ki kafeye gittik demesinin sebebi senin verecegin tepkiden dolayi olmustur. Arkadaslariyla cikmis eglenmis gidip kari kiz pesinde kosmamis. Ustelik fotolarida gormussun.

Bence bundan sonra sizinle gezsin tozsun
Arkadaşlarıyla birlikte bir yere gondermeyin evli adam karısıyla yapsın yapacağını

şimdilerde bir çok kafede canlı müzik var. adam size söylediğinde başına gelecekleri tahmin ettiği için söylememiştir belkide. gecenin bir yarısı uyandırıp kavga etmişsiniz ve size çok sabırlı davranmış. olayları büyütmeyin. bir takım şeyleri büyütmeniz onu daha çok yalana sevk edecektir.

ya evli adam onu yapamaz evli adam bunu yapamaz diyenler olmuş da kadınlar kocalarını kafese almak için mi evleniyor. evli olması insanlık dışı bir hale getirmiyor kimseyi tabiki gidecekler arkadaşlarıyla görüşecekler. her arkadaşıyla görüşen adam yanlış birşey mi yapıyor? fesatlığın bu kadarına da pes.

Bu konu icin bir sey diyemeyecegim evliliginizin dinamigini bilemem.

Lakin her tartismada tavriniz boyle aceleci vs. ise hakliyken haksiz duruma dusersiniz.

Ve hakli olduguna inanan bir adam tehlikelidir cunku kendini duzeltmez.

İyide bunda kavga edilecek bişey yok ki. Arkadaşlarıyla dışarı çıkmış eğlenmiş.
Şöyle düşünmekte fayda var diye düşünüyorum. Neden size başka bişey söyledi. Çünkü böyle bir tepki vereceğinizi biliyordu. Aslında eşlerimizi yalana iten biziz. Adam düşünün karısına arkadaşlarla canlı müzik dinlemeye gittik, biraz oynadık, hopladık diyemiyor.
Akıllı davranmanız lazım. Sinirlerinize hakim olmalısınız

Evli bir adamın dışarı çıkıp arkadaşlarıyla bir şeyler yeyip içmesi normal bence. Ama konu yalan söylemesiyse onu kabullenemem. Ama yalan söylemesine sebep bensem dönüp kendime bakarım önce.

yanında bayan varmıymış ki e bayan yoksa gitsin gezsin senin tepki göstereceğini düşündüğü için demedi belki

Sen biraz güvensizsin sanırım eşine karşı o yüzden bu kadar tepki verdin... Yani herşey yolunda değil... Bi güven eksikliği var burada... Onun kızmasına gerek yok bence tam gün kurmaktansa direkt sorup öğrenmek daha az acı verici bi durum bence kabul edilebilir bi davranış bu. Çok abartı değil. Aslında çalgılı çengili bi yere de gidilebilir ama dediğim gibi biraz güven sorunu var o yüzden tüm tepkilerin... Yine de sakin olmak da fayda var.. Öfke ilişkiye çok zarar verir. Huzur ise aşkınıza aşk katar. Biraz daha sakin olabilirsin...

valla ben olsam bende aynı tepkıyı verırdım...
zaten sızın haberınız varmıs ama sız onu baska yerde bılıyorken o eglencenın dıbıne vurmus, bazen dogruyu soylememek te yalanla es degerdedır kı bır kere guven kırıklıgı yasandı ıse ve bazı seyler oldugundan farklı yansıtılıyorsa karsı tarafa sınırlenmemek elde degıl....
ama fevrı davranarak haklı ıken haksız konuma da dusuyor ınsan..
sızde de bu olmus, esınızde bellıkı sınırlenmıs kı ne yaparsan yap moduna gecmıs ama emınım kı sız gıdip bır yerde eglenmeye kalksanız otur oturdugun yerde der...

Bazen erkeklerin nefes alması gerekir. Arkadaşlarıyla mangal yakmaya da gitse müziği açıp oynardı
Arada göz yumulacak kaçamaklar bunlar.

Demek ki kavga çıkaracağınızı bildiği için saklama gereği duymuş.
Bende gerçekten konu uzun sandım,açmaya bile tereddüt ettim.Senin açılan konuların uzunluğundan haberin yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…