Tam İki buçuk yıl aldatılmışım

yeldaninsabahi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2020
76
179
8
34
Belki hatırlayanlar vardır geçenlerde evliliği erteleyen sevgili diye bir başlık açmıştım. Ben 22 o 23 yaşında. Beş yıllık ilişkimiz var. Hemen işe gir evlenelim diyen adam İkimiz de iş güç sahibi olunca evlilik lafını ağzına almaz olmuştu. Burada açtığım konuda herkes daha küçük olduğu için erteliyordur doğru yapmış gibi yorumlarda bulunmuştu. Ama gerçekler öyle değilmiş...
Evliliği ertelemesinden ve iş yerinden arkadaşlarıyla tanıştırmamasından rahatsızdım. Bunu sık sık dile getiriyordum ve bahane olarak arkadaşlarının çok çapkın olduğunu erkek ortamına beni sokmaya kıskandığını söylüyordu. Farklı bir instagram hesabından arkadaşlarını eklemiştim. Eklediğim kişi hikayesinde bir arkadaşlarının doğum gününü paylaşıyordu. Bir baktım benim sevgilimde bir kızla fotoda. Delirdim. O sinirle hemen aradım . İnkar etti tabi. Orada olduğunu bile söylememişti bana. Kendi hesabımdan kıza mesaj attım ilişkimizi anlattım. İnanmadı tabi telefon numaramı istedi aradı. İki buçuk yıldır sevgiliyiz biz bana evlenme bile teklif etti deyip fotoğrafları Mesajlaşmalarını yolladı. Tabi bende ona yolladım. Şu an çok kötüyüm. Yaşadığım her şey yıllarca yalanmış. Bugune kadar gelinlik seçiyordum her şey yarım kaldı. Hayallerim dünyam başıma yıkıldı. Sanki bir daha böyle sevemeyecekmişim gibi. Yıllarım emeklerim gitti. Yemek yemiyorum uyuyamıyorm. Ağlamamı durduramıyorum . Sindiremiyorum aldatılmanın acısını. Sürekli kızın attığı fotoğraflara bakıyorum midem bulanıyor. Bu acı nasıl geçer

Elbette bir süre üzülürsünüz. Ama, takıntı haline getirmeyin. Ne kadar yalancı, düzenbaz birinden kurtulduğunuzu düşünün. Zaten iyice düşünürseniz, adamın sizinle evlenmek gibi bir niyeti yokmuş.Bir kaç kızı aynı anda idare eden biriymiş. Böyle biri için kendinizi ne harap edeceksiniz.Kendinizi toparlamanız umarım uzun sürmez.

yaranın üzerine tuz basmak gibi olmasın da seni o konuda aldatma dahil çok uyardık yok öyle değil diye savundun durdun :işsiz: bak aç göznünü, bu devirde babana bile güvenme diye boşuna demiyorlar.boşver daha yaşın ÇOK küçük,seven insan aldatmaz, aldatan şrfsizdir.Allah kurtardı seni işte , doğru dürüst gerçek bir insan çıkar karşına daha ohooo.Allah kurtardı beni de, hobilerine spora işine gücüne vvakit ayır, kendine bakım yap modunu yükselt hep.

Belki hatırlayanlar vardır geçenlerde evliliği erteleyen sevgili diye bir başlık açmıştım. Ben 22 o 23 yaşında. Beş yıllık ilişkimiz var. Hemen işe gir evlenelim diyen adam İkimiz de iş güç sahibi olunca evlilik lafını ağzına almaz olmuştu. Burada açtığım konuda herkes daha küçük olduğu için erteliyordur doğru yapmış gibi yorumlarda bulunmuştu. Ama gerçekler öyle değilmiş...
Evliliği ertelemesinden ve iş yerinden arkadaşlarıyla tanıştırmamasından rahatsızdım. Bunu sık sık dile getiriyordum ve bahane olarak arkadaşlarının çok çapkın olduğunu erkek ortamına beni sokmaya kıskandığını söylüyordu. Farklı bir instagram hesabından arkadaşlarını eklemiştim. Eklediğim kişi hikayesinde bir arkadaşlarının doğum gününü paylaşıyordu. Bir baktım benim sevgilimde bir kızla fotoda. Delirdim. O sinirle hemen aradım . İnkar etti tabi. Orada olduğunu bile söylememişti bana. Kendi hesabımdan kıza mesaj attım ilişkimizi anlattım. İnanmadı tabi telefon numaramı istedi aradı. İki buçuk yıldır sevgiliyiz biz bana evlenme bile teklif etti deyip fotoğrafları Mesajlaşmalarını yolladı. Tabi bende ona yolladım. Şu an çok kötüyüm. Yaşadığım her şey yıllarca yalanmış. Bugune kadar gelinlik seçiyordum her şey yarım kaldı. Hayallerim dünyam başıma yıkıldı. Sanki bir daha böyle sevemeyecekmişim gibi. Yıllarım emeklerim gitti. Yemek yemiyorum uyuyamıyorm. Ağlamamı durduramıyorum . Sindiremiyorum aldatılmanın acısını. Sürekli kızın attığı fotoğraflara bakıyorum midem bulanıyor. Bu acı nasıl geçer
Sinsi bir hainden kurtulmussun bosver cana gelecegine MALA gelsin diyelim🤷‍♀️

Üzülmekte haklısınız ama hicbir duygu sonsuza kadar sürmez, elbet geçecek. Bence yine şanslıymışsınız ki evlenmeden ortaya çıkmıs gerçek yüzü. Evet yıllarınıza yazık tabi ama bu emeğin kat kat fazlasını verdikten sonra da ortaya çıkabilirdi. Bence kurtulduğunuza şükredin, iğrenç biriymiş.

Kurtulmuşsun işte niye üzülüyorsun. Zil tak oyna. Yaşın daha 22 boş versene. Zaten beş yılını birine ayırmışsın bu yaşında geri kalan ömrünü aynı kişiyle mi geçirecektin. Gez toz eğlen keyfine bak. Dünya sana güzel. O manyak da hep gözü dışarda olur merak etme. İflah olmaz o.

Ay kusura bakmayın ama pek inandırıcı bulmadım. 2.5 yıl iki tane kadını evliliğe ikna edecek kadar rahat idare etmek çok mantıklı gelmedi. Hele ki şu teknoloji devrinde. Hiç mi sizinle fotoğraf paylaşmadı, siz paylaşıp etiketlemediniz? Hadi siz bunu yapmadınız diğer kadın neden yapmadı? Çok saçma.

Adam diye konuştuğumuz Çoçuk daha ..erkeğin 23 yaşı nedir ki ...hayırlısı olmuş bu yaşta bu cesaret ilerde neler yapmaz . Yaşınız çook küçük ne evliliği kariyer yapın okuyun gezin tozun bu ne acele unut gitsin geçer zamanla hem şöyle düşün hayatının başında gördün insanların iki yüzünü tecrübe olsun sana.

Aldatilmak acıdır.Ama birde su taraftan bak.Ya evli olsaydınız? Boşanması vırtı zırtı.Dallanmadan budaklanmadan kurtuldunuz.Genceciksin daha.Uzun bir ömür var önünde.Tekrar seveceksin ve gerçekten sevileceksin.Şuan yapamam diyorsun ama yapacaksın zamanı gelince inan bana :)) Tecrübe de bu iğrenç ilişkiye.

Sakin olur musun bi? 22 yaşındasın daha, ne yılları ne emeği bi dur. Canım benim,ben 31 yaşındayım iki çocuk doğurdum. Bugün öğrensem ki benim herif aldatmış, çeker çıkarım kapıyı çocuklarımı alıp. Zerre ağlayıp düşman sevindirmem, kimsenin totosunu da kaldırmam. Daha çok gençsin. O eski sevgilin de dünyadaki tek erkek değil.

Ben eski konunu biliyorum, düşünmüştüm ki; bu çocuk kesin iş ortamlarına girince bi aklı karıştı, ondan ilgisiz sana. Çocuk dedik,evlilik sorumluluğunu göze alamaz falan dedik ama ne ustaymış. Hani diyorlar ya çocuk dediğin eline çocuk verir. 😁 İki buçuk yıl aldatmak ne ya. Aboo. Ben korktum ondan.

Kurtulduğuna sevin. Bence sen bu kafayla o resimleri görmeseydin işkillenmene rağmen çocuğa tekmeyi basmayacaktın. Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki o resimleri karşına çıkarmış.

Niye gelinlik bakıyorsun ki. Buradaki konuları okumuyor musun? Sevenerek evlenip sevilmediğini anlayanlar, ilgisizlikten, kvden, saygısızlıktan, görümceden, hatta sadakatsizlikten, fiziksel ve psikolojik şiddetten yakınanları... Onlar da evlenmeyip babalarının dizinin dibinde otursalardı veya doğru düzgün düşünüp taşınsalardı o halde olmazlardı. Sen de burada konu açacak tiplere benziyorsun. Ben de böyleydim. Duvarıma bakabilirsin. Gençsin, güzelsindir de. Bak keyfine, seni seveni, sana kıyamayacak olanı bekle. ❤

Ay kusura bakmayın ama pek inandırıcı bulmadım. 2.5 yıl iki tane kadını evliliğe ikna edecek kadar rahat idare etmek çok mantıklı gelmedi. Hele ki şu teknoloji devrinde. Hiç mi sizinle fotoğraf paylaşmadı, siz paylaşıp etiketlemediniz? Hadi siz bunu yapmadınız diğer kadın neden yapmadı? Çok saçma.
Kendisinin sosyal medya hesabı yok ve farklı şehirlerde çalışıyoruz

Gecmis olsun, uzulmeyin artik. Tamamen baska konulara odaklanin, vakit gectikce aciniz azalacaktir. Tahsilinize devam edin. Guclu, kendi ayaklari uzerinde durabilen 1 kadin olun. O zaman herkes size saygi duyacaktir. Dolayisiyla da daha duzgun erkeklerin karsiniza cikma olasiligi olacaktir.

Yok yine mantıklı değil. Hiç mi gitmediniz çalıştığı şehire? Çalıştığı yerden miymiş bu kişi?
Gittim tabiki çalıltığı şehre ama nasıl haberim olabilirki ilişkisinden? Aynı evde yaşadığı kocası tarafından yıllarca aldatılıp haberdar olmayanlar var

Y yeldaninsabahi canım canin cok yanıyor şimdi ama inan üç ay sonra aklına bile gelmez şimdilik olay taze o yüzden ağla boşalt içini rahatla ama sonra sen bile kendine kizacaksin bu pislik için mi kendimi hirpaladim diye.
Bir adamın hareketinden supheleniyorsan senin kafana yatmayan bir şey varsa dikkate al muhakkak altında bir tehlike vardır hisler çoğu zaman boşa çıkmaz.Bundan sonra önüne bak sürekli instadan kız ekleyen ya da arkadaşları capkinsa uzak dur nacizane fikrim sana çünkü onlarla aynı kafada oluyor genelde sürekli takıldıkları zaman geçirdikleri için ister istemez aynı kafadalar . Tecrübe oldu de iyi ki görmüşsün gerçek yüzünü

Back
X