- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
- Konu Sahibi yeldaninsabahi
-
Gittim tabiki çalıltığı şehre ama nasıl haberim olabilirki ilişkisinden? Aynı evde yaşadığı kocası tarafından yıllarca aldatılıp haberdar olmayanlar var
Çıktık gezdik hiçbir şekilde beni saklama gibi girişimlerde bulunmadı . İnanın şunu anladım erkek bir şeyi yapmak istediği zaman yapıyor. Arkadaşını eklemesem daha bi iki buçuk yıl daha ruhum duymazdıPeki bir soru daha. Bir yıldır çalıştığı halde diğer kadını 2.5 yıl önce bulmayı nasıl başarmış?
Hiç mi çıkıp gezmediniz? Biri görür de diğer kadına yetiştirir diye endişe etmeden salına salına nasıl gezer ki insan?
Kocasının aldattığını öğrenmiyor çünkü diğer kadın adamın evli olduğunu bilip ona göre davranıyor. İki kadının da haberdar olmadığı durumlarda 2.5 sene çok fazla.
Çıktık gezdik hiçbir şekilde beni saklama gibi girişimlerde bulunmadı . İnanın şunu anladım erkek bir şeyi yapmak istediği zaman yapıyor. Arkadaşını eklemesem daha bi iki buçuk yıl daha ruhum duymazdı
Bir soru da ben ekleyeyim müsadenizle.Asıl soruma cevap alamadım. Bir yıldır çalıştığı halde nasıl 2.5 yıl önce bulmuş kadını çalıştığı şehirde?
Bir soru da ben ekleyeyim müsadenizle.
2.5 senedir birlikte olduklarını nereden anladınız?
Sahi yazmış. Atlamışım okurken.Kız söylemiştir telefonda konuşmuşlar ya güya.
Sahi yazmış. Atlamışım okurken.
Yine de enteresan bir konu.
Sevgilisinden emindi zira, neden şüphelenip arkadaşlarını sahte hesaplardan falan eklediyse artık.
Zaten hep o şehirdeydi . Sadece bir yıldır işi var. İşe girmeden öncede o şehirdeydi zaten şehir dışına aranıp giden benimAsıl soruma cevap alamadım. Bir yıldır çalıştığı halde nasıl 2.5 yıl önce bulmuş kadını çalıştığı şehirde?
Zaten hep o şehirdeydi . Sadece bir yıldır işi var. İşe girmeden öncede o şehirdeydi zaten şehir dışına aranıp giden benim
kız konunun başlığı bile 2.5 yıl aldatılmışımBir soru da ben ekleyeyim müsadenizle.
2.5 senedir birlikte olduklarını nereden anladınız?
Aşkı memnu efektiyle okumuşum konuyu. Entrika aramışım. Düz mantık bu sefer can aldıkız konunun başlığı bile 2.5 yıl aldatılmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?