Tam İki buçuk yıl aldatılmışım

Gittim tabiki çalıltığı şehre ama nasıl haberim olabilirki ilişkisinden? Aynı evde yaşadığı kocası tarafından yıllarca aldatılıp haberdar olmayanlar var

Peki bir soru daha. Bir yıldır çalıştığı halde diğer kadını 2.5 yıl önce bulmayı nasıl başarmış?

Hiç mi çıkıp gezmediniz? Biri görür de diğer kadına yetiştirir diye endişe etmeden salına salına nasıl gezer ki insan?

Kocasının aldattığını öğrenmiyor çünkü diğer kadın adamın evli olduğunu bilip ona göre davranıyor. İki kadının da haberdar olmadığı durumlarda 2.5 sene çok fazla.

Her şerde bir hayır var diye boşuna demiyorlar. Ya evlilik ertelenmeseydi de evlendikten sonra öğrenseydin her şeyi? Otur şükret bence haline. Çoook şanslısın, bazı kadınlar yıllarca aldatılıyor da Ömür boyu haberleri olmuyor. Allah bundan sonrasında düzgün insanlarla karşılaştırsın, geçmiş olsun. Yaşayınca ağır geliyor biliyorum ama zaman geçince her şeye olumlu bakıp şükredeceksin emin ol.

Çıktık gezdik hiçbir şekilde beni saklama gibi girişimlerde bulunmadı . İnanın şunu anladım erkek bir şeyi yapmak istediği zaman yapıyor. Arkadaşını eklemesem daha bi iki buçuk yıl daha ruhum duymazdı

Asıl soruma cevap alamadım. Bir yıldır çalıştığı halde nasıl 2.5 yıl önce bulmuş kadını çalıştığı şehirde?

Yaşınız çok çok genç. Şimdi öyle düşünemiyor olabilirsiniz ama inanın kurtuldum diye çok sevineceksiniz ileride..

Cok ozur diliyerek söylüyorum beş yıllık bir ilişki cocuk adam olmuş gözü açılmış kokmuş bir ilişki siz allahın sevdiği kuluymuşsunuz çöpe atın kapağını kapatın.

Sahi yazmış. Atlamışım okurken.
Yine de enteresan bir konu.
Sevgilisinden emindi zira, neden şüphelenip arkadaşlarını sahte hesaplardan falan eklediyse artık.

Elin adamını fake hesaptan ekle (adamı nasıl bulduğu merak konusu çünkü sevgilinin hesabı yok). hemen anında doğum günü partisi paylaşmaya başlasın. Korona falan hak getire tabi partiler son hız devam. Ne tesadüf ki sevgili kişisi gayet rahat bir şekilde diğer sevgilisiyle poz vermiş olsun. Kızı bul, konuş, ayrıl. Bunların hepsi sadece 1 hafta içinde olsun. Enteresan.

2.5 yıl iki kızın da bir şey farketmemesine hiç girmiyorum.

Zaten hep o şehirdeydi . Sadece bir yıldır işi var. İşe girmeden öncede o şehirdeydi zaten şehir dışına aranıp giden benim

O zaman 6 ay öncesine kadar aynı şehirdeydiniz. 2 sene aynı şehirde ikinizle birden ilişkisini hiç sıkıntı çıkmadan sürdürdü yani bu adam. Tebrik etmek gerek.

tabiki arkadaşlarının adını soyadını kim olduklarını biliyorum. Bunların hesabını bulmakta ne var? Yalnızca doğumgünü storyleri değil başka fotoğraflarda da birlikteler. Neyse işin kısası inanmayan kendi bilir benim burada ne gibi bir amacım olabilir ? Ben sizden yalnızca bu süreç nasıl geçer içimdeki bu acı nasıl diner onun yarıdmını istiyorım. İçim intikam hırsıyla dolu

Konu da ekstrem birşey yok ki neden fake olsun.. olabilecek şeyler. Çok zor birşeyle karşı karşıyasın. Atlatman zaman alacak. Yaşını bilmiyorum ama ben 24 ümde nişanlım terkettiği günden sonra hayatımda hiçbirşey eskisi gibi olmadı. Sen sen ol güçlü kılacak şeylere yönel. Kendini geliştirecek şeyler yap ve yeni ortamlar oluştur asla bu mevzuya takılıp kalma yoksa gelecekteki çıkması muhtemel aşklarını da göremezsin o üzüntüyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…