bence de,herkes yazın yapıyor,siz farklı olacaksınız işte harika,hem de senin doğumgününde,ben olsam hooop diye atlardım bu teklifin üzerine
neden garıp olsunkı canım hem senın dogum gununu evlılık gunu olarak dusunmesıde cok ınce bı davranıs senı mutlu etmek adına.Hem kıs gelını olursun bı farklılık olur sonucta sevdıgın ınsanla yollarını bırlestırıyorsun yazı kısı fark edermı..Bence dert etme kıs gelını olmakta cok heycanlı olurdu bence karlı havaya denk gelırse karlarda dugun fotolarınızı cektırırsınız
evet aslında biraz internetten baktım gerçekten bu karların üstünde çekilen fotoğraflar çok güzel oluyor.... :) ve haklısın büyük incelik... ona göre gelinlik yer falan bulmak gerekiyor ya ben orda takılıyorum işte...
valla yerde bulunur gelınlıkte hem pek cok modelde kıs yaz dıe ayrılmıyor gelınlıkler ne gıysen sırıtmaz ustune sadece gırerken cıkarken şık beyaz tuylu bısey alırsın taslı felan guzel olur bence.
Kış düğünü yapan çok insan duydum ve gördüm.
Kuzeniminde düğünü kışın olmuştu, o yüzden garip olmaz inan bana.
Sadece kapalı ortamda olur, biraz gelinlikle belki yağmur & çamur olursa rahatsız olursun o kadar.
Fakat bir arkadaşın dediği gibi Ekim - Kasım gibi de olabilir.
Hayırlısı olsun şimdiden
Kışın ortasında evlen Canim me olacak? Bir çok kişi kışlada evlendiğini ben çok gördüm:) bence bur birinize sorun çıkartmayın sonucda bir Bir Birinise kavuşmanız onemli!Merhaba kızlar
Konularımı okuyanlar veya okuyacak olanlar biliyorlarki ben nişanlımla ayrılmıştım ve tekrar bir şans vermiştim... şu anda kendisiyle çok çok mutluyum bana iki hafta önce tekrar evlenme teklif etti bende kabul ettim tabii ki :).... ama şimdi asıl sorun düğünü ne zaman yapacağımız... ben eylül sonu istiyorum ama o zamana kadar yetiştiremem bunun dışında da bizim ailelerimizin bir çok ferdi turizm ile ilgileniyor... yani tam sezon aylarında düğünümüze çok az kişi gelir.... Böylece eylülde evlenme fikri suya düştü.... şimdi nişanlım bana diyor ki Ocak ayında evlenelim.... Tam benim doğum günümde evlenelim istiyormuş... doğrusu benim aklıma hiç yatmadı... yani kışın düğün biraz garip olur diye düşünüyorum ama bilemedim.... aranızda kış düğünü yapan ya da bununla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan varsa çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
Her yer benbeyaz gelinligime en azsindan uyacakdir. Zadece davetciler veya herkez icin gecerli tabiki, yollar! Kaygin olursa bir Kaza olursa Allah korusun, ozaman dugunuz berbat gecer sirf kış düğünün kotu tarafi bu. Onun disinda kafanisa takmayın.benim düğünümde kasımda olcak inşallah.. sadece biraz soğuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?