• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tam kışın ortasında düğün olurmu fikirlerinize ihtiyacım var

sabaeda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2012
248
0
66
İzmir
Merhaba kızlar

Konularımı okuyanlar veya okuyacak olanlar biliyorlarki ben nişanlımla ayrılmıştım ve tekrar bir şans vermiştim... şu anda kendisiyle çok çok mutluyum bana iki hafta önce tekrar evlenme teklif etti bende kabul ettim tabii ki :).... ama şimdi asıl sorun düğünü ne zaman yapacağımız... ben eylül sonu istiyorum ama o zamana kadar yetiştiremem bunun dışında da bizim ailelerimizin bir çok ferdi turizm ile ilgileniyor... yani tam sezon aylarında düğünümüze çok az kişi gelir.... Böylece eylülde evlenme fikri suya düştü.... şimdi nişanlım bana diyor ki Ocak ayında evlenelim.... Tam benim doğum günümde evlenelim istiyormuş... doğrusu benim aklıma hiç yatmadı... yani kışın düğün biraz garip olur diye düşünüyorum ama bilemedim.... aranızda kış düğünü yapan ya da bununla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan varsa çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler....

herkes yazın yapıyor,siz farklı olacaksınız işte harika,hem de senin doğumgününde,ben olsam hooop diye atlardım bu teklifin üzerine :4:

Son düzenleme:
neden garıp olsunkı canım hem senın dogum gununu evlılık gunu olarak dusunmesıde cok ınce bı davranıs senı mutlu etmek adına.Hem kıs gelını olursun bı farklılık olur sonucta sevdıgın ınsanla yollarını bırlestırıyorsun yazı kısı fark edermı..Bence dert etme kıs gelını olmakta cok heycanlı olurdu bence karlı havaya denk gelırse karlarda dugun fotolarınızı cektırırsınız :16:

bence de,herkes yazın yapıyor,siz farklı olacaksınız işte harika,hem de senin doğumgününde,ben olsam hooop diye atlardım bu teklifin üzerine :4:

:) aslında haklısın yani farklı olur ama ne bileyim yaa ona göre gelinlik ona göre mekan falan derken... ama yine de heyecan verici yani :1::1::1:

neden garıp olsunkı canım hem senın dogum gununu evlılık gunu olarak dusunmesıde cok ınce bı davranıs senı mutlu etmek adına.Hem kıs gelını olursun bı farklılık olur sonucta sevdıgın ınsanla yollarını bırlestırıyorsun yazı kısı fark edermı..Bence dert etme kıs gelını olmakta cok heycanlı olurdu bence karlı havaya denk gelırse karlarda dugun fotolarınızı cektırırsınız :16:

evet aslında biraz internetten baktım gerçekten bu karların üstünde çekilen fotoğraflar çok güzel oluyor.... :) ve haklısın büyük incelik... ona göre gelinlik yer falan bulmak gerekiyor ya ben orda takılıyorum işte...

Kış düğünü yapan çok insan duydum ve gördüm.
Kuzeniminde düğünü kışın olmuştu, o yüzden garip olmaz inan bana.
Sadece kapalı ortamda olur, biraz gelinlikle belki yağmur & çamur olursa rahatsız olursun o kadar.
Fakat bir arkadaşın dediği gibi Ekim - Kasım gibi de olabilir.

Hayırlısı olsun şimdiden :34:

neden olmasın canım benim düğünüm de ocakta olmuştu arabaya inip binerken gelinlik biraz ıslandı ama güzeldi :16:

evet aslında biraz internetten baktım gerçekten bu karların üstünde çekilen fotoğraflar çok güzel oluyor.... :) ve haklısın büyük incelik... ona göre gelinlik yer falan bulmak gerekiyor ya ben orda takılıyorum işte...

valla yerde bulunur gelınlıkte hem pek cok modelde kıs yaz dıe ayrılmıyor gelınlıkler ne gıysen sırıtmaz ustune sadece gırerken cıkarken şık beyaz tuylu bısey alırsın taslı felan guzel olur bence.

valla yerde bulunur gelınlıkte hem pek cok modelde kıs yaz dıe ayrılmıyor gelınlıkler ne gıysen sırıtmaz ustune sadece gırerken cıkarken şık beyaz tuylu bısey alırsın taslı felan guzel olur bence.

onu ben de düşündüm.... yani böyle kürk gibi bir şey.... çok heyecan verici gerçekten

Kış düğünü yapan çok insan duydum ve gördüm.
Kuzeniminde düğünü kışın olmuştu, o yüzden garip olmaz inan bana.
Sadece kapalı ortamda olur, biraz gelinlikle belki yağmur & çamur olursa rahatsız olursun o kadar.
Fakat bir arkadaşın dediği gibi Ekim - Kasım gibi de olabilir.

Hayırlısı olsun şimdiden :34:

Teşekkür ederim canım...

Yağmur falan bizim için sorun olmayacak çünkü biz düğünü otelde yapacağız oradaki odada hazırlanacağım... yani kirlenmez ama ne bileyim ilk başta biraz garip gelmişti ama şimdi çok heyecanlandım....

Merhaba kızlar

Konularımı okuyanlar veya okuyacak olanlar biliyorlarki ben nişanlımla ayrılmıştım ve tekrar bir şans vermiştim... şu anda kendisiyle çok çok mutluyum bana iki hafta önce tekrar evlenme teklif etti bende kabul ettim tabii ki :).... ama şimdi asıl sorun düğünü ne zaman yapacağımız... ben eylül sonu istiyorum ama o zamana kadar yetiştiremem bunun dışında da bizim ailelerimizin bir çok ferdi turizm ile ilgileniyor... yani tam sezon aylarında düğünümüze çok az kişi gelir.... Böylece eylülde evlenme fikri suya düştü.... şimdi nişanlım bana diyor ki Ocak ayında evlenelim.... Tam benim doğum günümde evlenelim istiyormuş... doğrusu benim aklıma hiç yatmadı... yani kışın düğün biraz garip olur diye düşünüyorum ama bilemedim.... aranızda kış düğünü yapan ya da bununla ilgili herhangi bir bilgiye sahip olan varsa çok sevinirim.... şimdiden teşekkürler....
Kışın ortasında evlen Canim me olacak? Bir çok kişi kışlada evlendiğini ben çok gördüm:) bence bur birinize sorun çıkartmayın sonucda bir Bir Birinise kavuşmanız onemli!

amcamın kızı tam kışın ortasında evlenmişti
yerde karlar hava buz gibi
ama çok eğlenceli olmuştu
farklı ve değişik

benim düğünümde kasımda olcak inşallah.. sadece biraz soğuk olur

olur neden olmasın sokakta yapacak değilsiniz ya düğünü
kışında rutin işlerimizi yürütmüyoruz mu oda olur

benim teyzem de amcam da tam kışın ortasında evlendi biri aralıkta biri ocakta bir sorun olmadı

ama önce meteoroloji biriminden bilgi alın düğün gününüz kara denk gelmesin

Be
benim düğünümde kasımda olcak inşallah.. sadece biraz soğuk olur
Her yer benbeyaz gelinligime en azsindan uyacakdir. Zadece davetciler veya herkez icin gecerli tabiki, yollar! Kaygin olursa bir Kaza olursa Allah korusun, ozaman dugunuz berbat gecer sirf kış düğünün kotu tarafi bu. Onun disinda kafanisa takmayın.

bende Ocak'ta evlendim,kışı ve kar çok sevdiğim için bana çok romantik geliyor kış mevsimi. tam hayallerimdeki gibi oldu. karlı ağaçları bile süslemiştik,düğüne gelenler bayılmıştı:1:bolu da dağ evleri var oraya da balayına gitmiştik,kış mevsimi düğün gerçekten çok güzel oluyor.biz organizasyonu iyi yapmıştık.düğünde isteyenlere sıcak şarap isteyenlere sıcacık sahlep ikram ettik önce,dediğim gibi karlı ağaçları süsledik,bi de düğün salonunun girişine kardan gelin ve damat yaptırdık,3 saat erimedi süperdi :1: kış düğününü şiddetle tavsiye ederim canım:)

kış yaz ne farkederki önemli olan sizin o günü güzel yaşamanız. hem sezon bitmeden salonda bulamazsınız zaten. bizim tanıdığımız yazın ortasında günlük güneşlikken gelin ineceği anda bir yağmur yağdı felaket gelin arabada kaldı daha sonra kucağında taşımıştı damat her yer çamurdu yani. benim düğünümde eylülde oldu herkes yağışlı olur kapalı salon tutun dedi ama görsen öyle bir sıcaktıki. allahın işi bu kış deriz o gün güzel olur hava.

niye olmasın canım benim ki de şubatta olmuştu güzel ışte soğukta üşür kocana yapışırsin:)

Back
X