- Konu Sahibi melekgibikiz
-
hata sende. o kadar emek vermiş birine 8 saatlik yola çıkacağını niye söylemedin. ablanın aklına gelen de gayet normal. doğru mı değil mi bilmem benim aklıma çocuğun yanına gittiğin ama kılıfı napsam diye konuyu açtığın geldi. düşün yani alakam olmadığı halde aklıma gelen bu oldu
pardon yanlış anlamışım. iki buçuk saat açıklanabilir tabi. sekiz saat uzun geldi bana insan öbür türlü düşünüyo ister istemezHayır 8 saatlik yola çıkan ben değilim
pardon yanlış anlamışım. iki buçuk saat açıklanabilir tabi. sekiz saat uzun geldi bana insan öbür türlü düşünüyo ister istemez
ablanız madem böyle biri özelinizi açmayın ona. facebookta da duvarınızı vs görmeyecek şekilde ayarlayın veya silin.
ne kadar saçma ya. başka öğretmene vs anlatması.
bu konuda sen haklısın. idare edilebilir bişey arkadaşa gitmek. olmadı engelle sosyal medyadan. ayıp etmişAynı şeyi o da yaptı ama ben idare ettim sanki abla olan benmişim gibi, uzak bi yere de gitmedim ben
annen baban ne diyo ablanın hayatına bu kadar müdehale etmesine
üzüldüm canım ya başın sağolsun ablanda babana mı çekmiş acepAnnem hayatta değil. Babam da despot bir insandır duysa öldürür desem yeri. Özgürlükleri kısıtlayan biri.
üzüldüm canım ya başın sağolsun ablanda babana mı çekmiş acep
o yüzden üslup önemli dedim ya bu sorunu çözmelisiniz iki medeni insan olarak konuşma yolu ileKendisi de neler yaptı ama benim yaptığım tek şey bu bu kadar yaygara yapması sinirlerimi bozdu
ablan abartmayı seveiyor galiba..onada hak ver seni kendince korumak istiyor..tabi tavrı davranışı çok çok yanlış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?