Tamam haksızım ama...

En mantıklısı nasıl olsa yanıma gelicek diye düşünüyor ama yok her yerden engelliyorum her ne kadar ablam diye ılımlı omaya çalışıyorum ama mantıklı düşündüğümde bana zarar veriyorsa hiçbi şeyim değildir fikri ağır basıyor. Dün yolda ağlamaktan helak oldum hatta gelmemeyi bile düşündüm ne hakkı vardı buna

Bu olaydan sonra akıllandım artık. Yazın ananeme bayram temizliği yaparken dayağını mı yemediğim kaldı sonra ağlayıp özür diledi

Kendisini fazla abartmış, madem sahip çıkmak yol göstermek istiyor böyle daha çok uzaklaştırıyor kendisinden ,

canım benim ablan çok haklı yolda sana bişey olsa, başka bir yerde sana bişey olsa nasıl ulaşacak sana? gittiğin yeri haber vermelisin, ilk konunda annem vefat etti demişssin, ablan bi yerde annen olmuş senin.
seni bu kadar düşünmesine sevinmelisin.
izin vermeyebilir,sorun çıkarabilir, kızabilir küsebilir ama seni ondan çok kimse düşünemez.

kıskanç abla ne demek ya:) insan öz kardeşini kıskanır mı?
bende ne varsa daha güzeli daha iyisi kardeşimin olsun derim.
bence kardeşliğin ne demek olduğunu anlamamışsınız.

Haftaya sinavin var. Napacaksin 2 saatlik bir yere gitmesende olur.
Once universiteyi kazan sonrasinda kimse sana nerdeydin demez.
Onceligin sinav olmali.

kıskanç abla ne demek ya:) insan öz kardeşini kıskanır mı?
bende ne varsa daha güzeli daha iyisi kardeşimin olsun derim.
bence kardeşliğin ne demek olduğunu anlamamışsınız.
Malesef herkesin ablası sizin gb düşünceli değil, bütün abla kardeşler birbirini çok sever çok düşüncelidir gb bir mantık yürütüyorsunuz, keşke öyle olsaydı ama bazıları düpe düz kıskanç işte.

önceki sayfaları okuyamadım ama gerçekten eski sevgilinize mi gitmiştiniz? haklı mıydı yani yoksa salladı mı tamamen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…