Tamam mı devam mı ?

DurFakatDinle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2015
670
1.494
113
Sevgili hanımlar

Yine ocağımıza düştüm, kafam allak bullak.

Şimdi ben üç aydır biriyle konuşuyorum.
Bu yaz bir tatil ortamında tanıştık, fakat bu çocuk Azerbeycanda, ben ise Avrupa’da yaşıyorum.

Neyse bu çocuğun hali vakti yerinde, keza benimde öyle.

Türkiye’deki tatilden sonra bir kez başka bir ülkede görüştük, son olarakta ben geçen hafta, onun ısrarlarına dayanamayıp,onun yaşadığı şehre gittim üç günlüğüne. Ama pek mutlu ayrıldığım söylenemez. Bana sanki, çok değer vermiyormuş gibi bir his oluştu içimde. Bu üç günden sonra kafam çok karıştı, Karmakarışığım hatta.

1. Bu çocuk ben oradayken iki akşam arkadaşını çağırdı üçümüz takıldık, benle baş başa olmak varken?
  2. Benim takip etmediğim iki adet dizi izledi, ortak izleyebileceğimiz bir film izleyebilirdik oysa. Ben takip ettiğim dizileri ertelemiştim çünkü.
  3. Maddiyata önem vermem ama, oraya kadar gelmişim, bana bir hediye alamazmıydı anı olarak? Bir hatıra ne bileyim?
Bu çocuk sürekli evlenmekden bahsediyor, ama ben davranışlarını pek samimi bulamadım.

Hepi topu üç gün gitmişim, tamam sürekli üzerime titriyor bir isteğin varmi filan diye, ama yukarıda yazdığım şeyler pek bağdaşmıyor söyledikleriyle. Yani baş başa mum ışığında bir yemek yiyebilirdik arkadaşıyla takılmak yerine?

Beni havaalanına bırakırken, artık ailelerimize söyleyelim diyor üstelik. Yani bu yolda arabada giderken söylenilecek şeymi? Böyle ileriye dönük planlar daha sıcak bir ortamda konuşulmazmı..

Sonuç olarak, ben kararımı verdim aslında, şutlayacağım bu kişiyi, ama sanki birde sizlerin görüşüne ihtiyacım var. Kendi fikirlerimden şüphe ediyorum acaba benmi abartıyorum diye.

Değerli yorumlarınız içim şimdiden herkese teşekkür ediyorum.

Ona göre normal olan şeyler olabilir mi? Ben biraz daha şans verebilirsiniz derdim ama sizin bişey hissettiğinizi düşünmüyorum.

3.şık yani hediye alması hariç diğerleri anormal.
Anı olsun diye hediye almak zorunda değil ama başbaşa kalmak için zaman yaratmaması sen sanki hep varmışsın gibi dizisini kaçırmaması falan fazla rahat geldi.
Üstelik tatil ortamıyla birlikte totalde 1 haftadır tanıyor olsan bile ciddi adım atılmaz ki.
Adam ev ortamında burnunu mu karıştırıyor paçalı donla mı geziyor çorabını çıkarıp avizeye mi isabet ettirmeye çalışıyor bilmeden ne ciddiyeti allasen?
Baya bi böyle şeyler sırala özgüvenini bi göm öyle şutla.
Ben benle başbaşa kalmak yerine okeye 4lü arar gibi arkadaşlarını çağıran bir möö ile mi ciddi düşüncem hey lanet olsun senin sorunun neee de.

Arkadaşına hava atmak için çağırmıştır onu. bak kızı taa nereden ayağıma getirtdim

Hay ağzına yüreğine sağlık ne güzel söyledin, oh be! Tam bir möö ile karşı karşıyayım resmen.

Klasik Türk kızı adeti bu
Önce erkek gelir, adım atar, konuşur vs dfhjfk
Ben oyle dusunmuyorum. Bunun ornekleri de cok. Genelde hep onlarin ayagina gidilince totolarini kalkiyor, kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Emek harcamadiklari iliskiye cok deger vermiyorlar genelde.

kultur farki olabilir mi? malesef turki cumhiriyetlerin genelinde kadina pek deger verilmiyor gozlemledigim kadariyla.

Avrupaya yerleşmek için sizle çıkıyor olmasın? İçime sinmedi bu adam.
Bende öyle düşündüm, ve tamda bu yüzden gidip yaşadığı ortamı görmek istedim. Ve hali gayet iyi, anlam veremiyorum o yüzden böyle bir ihtimale, ama olabilir de kesinlikle.

O benim yaşadığım ülkenin sınırında ki bir ülkeye gelmişti bir kere. Ülkeme gelmesini, tanıdıklar görür açısından ben istemedim çok yw olduğu için.
İlk gelmek ilk adımı atmak hep erkeğe özgü değil zaten bana göre. İnsanın keyfi nasıl isterse şartlar nasıl elveriyorsa öyle davranır.
Ben oyle dusunmuyorum. Bunun ornekleri de cok. Genelde hep onlarin ayagina gidilince totolarini kalkiyor, kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Emek harcamadiklari iliskiye cok deger vermiyorlar genelde.
Bu biraz da karaktere bağlı aslında.
Genellememek lazım. Örneklerini gördüm o yüzden böyle söyledim. Hani ilk adımı atmayarak ilk mesajı atmayarak kendini ağırdan almak diye bi tabir vardır ya bizim kızlarda, halbuki eşitlik eşitlik diye çığırırlar ama ilk adımı kız atınca basit kolay lokma vs ilk adımı erkek atınca neden basit kolay lokma vs değil?
Neden erkek ilk adımı atınca bazı kızların egosu tavan yapar tabiri caizse totosu kalkar da bazıları naif karşılık verir? Yine başta dediğim gibi tamamen karakter meselesi

kultur farki olabilir mi? malesef turki cumhiriyetlerin genelinde kadina pek deger verilmiyor gozlemledigim kadariyla.
Bu adamın yaptıkları kültür farkından olamaz. Bende azerb.türküyüm.Bu herif bildiğin değer vermiyor kıza kesin avrupaya yerleşmek için kullanıyor. Şimdiye kadar kimseyi görmedim kızla buluşmaya başka erkekle gitsin bacım ayrıl bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…