- 28 Mart 2015
- 670
- 1.494
- 113
- Konu Sahibi DurFakatDinle
-
Hakikaten ya çok düzzz yada çok odun bu ya çözemedim kiiii3 gun gorusmeden sonra evlenelim dediyse dumduzzzzzzzz bir adam gibime geldi
Odun mu, cins mi cozemedim ama bence olmaz bundan
Klasik Türk kızı adeti buSiz neden inun ayagina gittiniz? Ilk onun gelmesi gerekmez mi?
Hay ağzına yüreğine sağlık ne güzel söyledin, oh be! Tam bir möö ile karşı karşıyayım resmen.3.şık yani hediye alması hariç diğerleri anormal.
Anı olsun diye hediye almak zorunda değil ama başbaşa kalmak için zaman yaratmaması sen sanki hep varmışsın gibi dizisini kaçırmaması falan fazla rahat geldi.
Üstelik tatil ortamıyla birlikte totalde 1 haftadır tanıyor olsan bile ciddi adım atılmaz ki.
Adam ev ortamında burnunu mu karıştırıyor paçalı donla mı geziyor çorabını çıkarıp avizeye mi isabet ettirmeye çalışıyor bilmeden ne ciddiyeti allasen?
Baya bi böyle şeyler sırala özgüvenini bi göm öyle şutla.
Ben benle başbaşa kalmak yerine okeye 4lü arar gibi arkadaşlarını çağıran bir möö ile mi ciddi düşüncem hey lanet olsun senin sorunun neee de.
Hayır. Ailem ilerde yanıma gelmiş olmanı hoş görmez diye tanıştırmadı efendim :-/Ailesiyle tanıştırdı mı sizi?
Ben oyle dusunmuyorum. Bunun ornekleri de cok. Genelde hep onlarin ayagina gidilince totolarini kalkiyor, kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Emek harcamadiklari iliskiye cok deger vermiyorlar genelde.Klasik Türk kızı adeti bu
Önce erkek gelir, adım atar, konuşur vs dfhjfk
O benim yaşadığım ülkenin sınırında ki bir ülkeye gelmişti bir kere. Ülkeme gelmesini, tanıdıklar görür açısından ben istemedim çok yw olduğu için.Klasik Türk kızı adeti bu
Önce erkek gelir, adım atar, konuşur vs dfhjfk
Avrupaya yerleşmek için sizle çıkıyor olmasın? İçime sinmedi bu adam.Hayır. Ailem ilerde yanıma gelmiş olmanı hoş görmez diye tanıştırmadı efendim :-/
Bende öyle düşündüm, ve tamda bu yüzden gidip yaşadığı ortamı görmek istedim. Ve hali gayet iyi, anlam veremiyorum o yüzden böyle bir ihtimale, ama olabilir de kesinlikle.Avrupaya yerleşmek için sizle çıkıyor olmasın? İçime sinmedi bu adam.
İlk gelmek ilk adımı atmak hep erkeğe özgü değil zaten bana göre. İnsanın keyfi nasıl isterse şartlar nasıl elveriyorsa öyle davranır.O benim yaşadığım ülkenin sınırında ki bir ülkeye gelmişti bir kere. Ülkeme gelmesini, tanıdıklar görür açısından ben istemedim çok yw olduğu için.
Bu biraz da karaktere bağlı aslında.Ben oyle dusunmuyorum. Bunun ornekleri de cok. Genelde hep onlarin ayagina gidilince totolarini kalkiyor, kendilerini bulunmaz hint kumasi saniyorlar. Emek harcamadiklari iliskiye cok deger vermiyorlar genelde.
Bu adamın yaptıkları kültür farkından olamaz. Bende azerb.türküyüm.Bu herif bildiğin değer vermiyor kıza kesin avrupaya yerleşmek için kullanıyor. Şimdiye kadar kimseyi görmedim kızla buluşmaya başka erkekle gitsinkultur farki olabilir mi? malesef turki cumhiriyetlerin genelinde kadina pek deger verilmiyor gozlemledigim kadariyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?