Tamam mı devam mı ?

Çok sağol samimi yorumun için. Benimde fikrim bu.

O kadar uzak yerden beyimizin ayağına gidiyorsun ve o tutup başbaşa değerlendirmeniz gereken zamanı arkadaşını davet ederek mi harcıyor? Üstüne dizi izliyor, bide bunu sen varken yapıyor..ultra kalas ,asla şans verme ..evlendikten sonra bir elinde kumanda , göbeğini kaşıyan ayılara dönüşecek..

Bu adam sizin beklentilerinizi karşılamaz gibime geliyor.
Fazla rahat umarsız hayatı dümdüz yaşayan bir tipe benziyor yani sizin anlatımınızdan ben bunu çıkardım.

kesinlikle şutla..3 günlügüne kalkıp gitmissin her saniyesi degerli..dizi izlemek nedir ya cok sinirlendim
...senin beklentini karsilayamaz diye dusunuyorum

Evet karakter meselesi, bu konuda haklisin. Istisnalari da var ancak cogumuz emek verdigimiz, caba sarfettigimiz seylerden zor vazgeceriz, oyle degil mi? Simdi konu sahibi gitmis ona ama bu hep boyle olursa, her seferinde konu sahibi giderse de ayni olacak mi? Adam hic fedakarlik yapmadigi, emek harcamadigi iliskiye bir sure sonra ilk zamanlarki bakti gozle bakacak ki? Bu ilk sefer. Ancak her seferinde kizimiz giderse adsm hep kiximizin gitmesini bekleyecek, ben gelemem sen gel benim isim var diyecek. Zaten 3 gunluk bir ziyaretin iki gununde de arkadasini da yanina takmis. Ha bir de oturup dizisini izlemis...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…