bi yandan da öyle. çocuk babasıyla yaşamak istemiş, bu iyi bişey bence deKendi oğluna bakamayan seni mi sevip değer bilir mi
Ama babaanne bakıyobi yandan da öyle. çocuk babasıyla yaşamak istemiş, bu iyi bişey bence de
Merhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?
yaaanedenn
Yaşınızda ne var ki kılçıklı olsun ? 32 yaşımın son çeyreğinde evlendim. Gayette evlilik için normal bir yaştasınız. Ben şahsen çocuğu olmayan bir adam tercih ederdim. Tabi sizle adam arasında ki duygusal bağda önemliMerhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?
Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak zor kısmında takıldım ben. Evlilik yaşı zaten bu yaşlara çıkmış durumda maddiyat mi var iş mi var millette haliyle bu yaşları buluyor. Ben de 32 yaşında evlendim. Sanki 50 yaşında gibi konusmussunuz. Bu yaşta kendini çocuklu birine mahkum hissetmek saçma. Yanlış anlaşılmasın çocuklu biriyle de evlenilebilir ama buna mecburum başka bulamam gibi konuştuğunuz için bu yorumu yapıyorumMerhaba kızlar. Daha önce hiç evlenmemiş 30lu yaşlarda bekar bir kadınım. Aynı yaşlarda bir adamla görüşüyorum. Adamın oğlu var. Ben başka şehirde annesiyle yaşıyor sanıyordum oğlunu ama kendi annesiyle yani babannesiyle ve aynı şehirde yaşıyormuş. Arada kendi bakıyormuş yani. Sizce görüşmeye devam etmeli miyim? Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak da zor. Sorun mu değil mi bu bilemedim. Ne dersiniz?
Aşırı haklısınız, istisnalar kaideyi bozmazEvlendiğin an o çocuk sende yaşayacak.
Seni kıskanacak, kıskandıracaklar.
Kaynana oğluna değer vermez ama gelin alınca kıymete biner ya erkekler de partner bulunca aynısı yapıyorlar bi an da ilgilenmedikleri çocukları kıymete biniyor.
Asla 1. Sırada olamayacaksın.
Adamın her daim 2. Ailesi olacaksın senden cocuğu olsa bile.
Kendin gibi çocuksuz bul yaşın 30,
50 değilsin yapma sakın kendini seviyorsan
30ların sonundayım. 37 yaşındayım.Bu yaşlarda kılçıksız erkek bulmak zor kısmında takıldım ben. Evlilik yaşı zaten bu yaşlara çıkmış durumda maddiyat mi var iş mi var millette haliyle bu yaşları buluyor. Ben de 32 yaşında evlendim. Sanki 50 yaşında gibi konusmussunuz. Bu yaşta kendini çocuklu birine mahkum hissetmek saçma. Yanlış anlaşılmasın çocuklu biriyle de evlenilebilir ama buna mecburum başka bulamam gibi konuştuğunuz için bu yorumu yapıyorum
başka şehirde yaşıyormuş, kendi memleketindeCocugun annesi nerde?
Şiddetli geçimsizlik diyor. Aynen öyle başkasını. çocuğuna bakamam galiba yaNeden boşanmış
Kılçık dediğiniz oğlu
Şimdiden kılçıksa ohooooo yarın hançer olur sizin için
37 de olsa gec sayılmaz benim çevremde var mesela 30 lu yaşlarda bekar. Benden illa şu kadar yaş büyük olsun demezseniz bekar denk gelebilir. Hadi bekar yoksa da evlenip ayrılmış çocuğu olmayan biri olabilir. Çocuk konusunda yapılan yorumlara katılıyorum. Şartlar eşit olmayınca anlaşmanız zor olacak çünkü, sorumluluklar kat kat gelecek sorunlar bitmeyecek. Çevremde evlenip ayrılmış çocuğu olan/olmayan arkadaşlarımın sonraki ilişkilerinden gozlemledigim de böyle30ların sonundayım. 37 yaşındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?