Herkese merhaba
İçimi vicdanımı rahat bırakmayan bir dertle karşı karşıyayım.
Ben 27 sevgilimse 28 yaşında. 5 aydır birlikteyiz. Ondan önce çok kötü bir ilişkiden çıktım 6 yıllık bir ilişkiydi sonrasında 3 yıl hayatıma kimseyi almadım sonra halamın olduğu şehirde iyi bir iş bulmuşken şimdiki sevgilimle tanıştım ve kalbim ona çok ısındı biraz tanıdıktan sonra başladık ve yaşadığım şehirde kaldım. Çok uzun ilişkileri olmamış sorunlu bir aile geçmişi var ama kalbi o kadar iyi ki beni istemsiz birkaç sefer kırması haricinde hiç incitmedi üzerime titrer ben esmer tenli erkeklerden hiç hazetmezken ilk defa onda sevdim, kalbimi yeniden ısıttı yeniden güzel duyguları hissettirdi mutlu etti.
Asıl sorunuma gelirsek erkek arkadaşım çok çocuksu biri. Kendimi yanında dadısı gibi hissediyorum çoğu zaman. Bunun yanında giyinişini yürüyüşünü sevmiyorum kabadayı gibi yürüyor
ama karakteri öyle değil tabi gayet uyumlu biri. Maaşıyla ailesine yardım ediyor gel alışverişe çıkalım diyemiyorum. Bi gömlek alsam bile günü kurtarıyor tamamen bi imaj değişimi gerek. Yargılanmasın lütfen. Beğenmiyorsan ayrıl diyebilirsiniz denedim ama aşırı çok üzüldü günlerce işe gitmedi yemek yemedi büyük bir markette müdür yardımcısı nerdeyse işinden olacaktı dayanamadım devam ettik. Bu şikayetlerimi açıkladım düzelticem değişcem yeter ki ayrılmayalım diyor. Kendimi çok kötü bir insan gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun kalbini düşüncelerini çok seviyorum. Çok romantik biri. Onunla bir ömür huzurlu geçer. Ama saydığım sebepler beni ondan uzaklaştırıyor. Nasıl çıkıcam bu çıkmazdan fikirlerinizi bekliyorum
İçimi vicdanımı rahat bırakmayan bir dertle karşı karşıyayım.
Ben 27 sevgilimse 28 yaşında. 5 aydır birlikteyiz. Ondan önce çok kötü bir ilişkiden çıktım 6 yıllık bir ilişkiydi sonrasında 3 yıl hayatıma kimseyi almadım sonra halamın olduğu şehirde iyi bir iş bulmuşken şimdiki sevgilimle tanıştım ve kalbim ona çok ısındı biraz tanıdıktan sonra başladık ve yaşadığım şehirde kaldım. Çok uzun ilişkileri olmamış sorunlu bir aile geçmişi var ama kalbi o kadar iyi ki beni istemsiz birkaç sefer kırması haricinde hiç incitmedi üzerime titrer ben esmer tenli erkeklerden hiç hazetmezken ilk defa onda sevdim, kalbimi yeniden ısıttı yeniden güzel duyguları hissettirdi mutlu etti.
Asıl sorunuma gelirsek erkek arkadaşım çok çocuksu biri. Kendimi yanında dadısı gibi hissediyorum çoğu zaman. Bunun yanında giyinişini yürüyüşünü sevmiyorum kabadayı gibi yürüyor