Tamamen bitmeli mi?

Nona636

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
12
0
1
32
Herkese merhaba
İçimi vicdanımı rahat bırakmayan bir dertle karşı karşıyayım.
Ben 27 sevgilimse 28 yaşında. 5 aydır birlikteyiz. Ondan önce çok kötü bir ilişkiden çıktım 6 yıllık bir ilişkiydi sonrasında 3 yıl hayatıma kimseyi almadım sonra halamın olduğu şehirde iyi bir iş bulmuşken şimdiki sevgilimle tanıştım ve kalbim ona çok ısındı biraz tanıdıktan sonra başladık ve yaşadığım şehirde kaldım. Çok uzun ilişkileri olmamış sorunlu bir aile geçmişi var ama kalbi o kadar iyi ki beni istemsiz birkaç sefer kırması haricinde hiç incitmedi üzerime titrer ben esmer tenli erkeklerden hiç hazetmezken ilk defa onda sevdim, kalbimi yeniden ısıttı yeniden güzel duyguları hissettirdi mutlu etti.
Asıl sorunuma gelirsek erkek arkadaşım çok çocuksu biri. Kendimi yanında dadısı gibi hissediyorum çoğu zaman. Bunun yanında giyinişini yürüyüşünü sevmiyorum kabadayı gibi yürüyor:( ama karakteri öyle değil tabi gayet uyumlu biri. Maaşıyla ailesine yardım ediyor gel alışverişe çıkalım diyemiyorum. Bi gömlek alsam bile günü kurtarıyor tamamen bi imaj değişimi gerek. Yargılanmasın lütfen. Beğenmiyorsan ayrıl diyebilirsiniz denedim ama aşırı çok üzüldü günlerce işe gitmedi yemek yemedi büyük bir markette müdür yardımcısı nerdeyse işinden olacaktı dayanamadım devam ettik. Bu şikayetlerimi açıkladım düzelticem değişcem yeter ki ayrılmayalım diyor. Kendimi çok kötü bir insan gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Onun kalbini düşüncelerini çok seviyorum. Çok romantik biri. Onunla bir ömür huzurlu geçer. Ama saydığım sebepler beni ondan uzaklaştırıyor. Nasıl çıkıcam bu çıkmazdan fikirlerinizi bekliyorum:(

Ben sevsen gözün kusur görmez gibi düşüncelerde değilim..
Çok abes bir durum değil giyim tarzını beğenmemen,ama bu konu yüzünden ayrılmayı düşünmek işte orası sevgi yetersizligini gösterir..

5 alt 5 üst almak büyük bir maddi yıkım olmasa gerek azar azar bir dolap dizilir..

Kalbini seviyorsun ama giyimi kuşamına beğenmiyor yanına yakistirmiyorsun.

Ayrılmak da istemiyorsun çünkü üzülüyorsun o çok üzüldüğü için.

Önce bir karar ver. O üzülmesin diye değil kendin için net bir karar ver.

Ortada ne sevgi var ne aşk. Yalnızca iyi bi insan ve hayatımda dursun diyorsun. Ayrıca çok üzüldüğü için devam ediyorsun ve kendini kandiriyorsun. Üzülürse üzülecek yapacak birşey yok yani ayrıl üzülür unutur geçer. Senin bi süre sonra hevesin geçince boşanmak daha çok üzecek iki tarafı da.

Ben de eski ilişkimde bunu yaşadım. Çok iyi biriydi, bana da çok iyi davranıyordu, seviyordum da ama tarzı çok kötüydü. Çok aşırı bol giyiniyordu. Arkadaşlarımın yanına gelecek olsa, çok utanıyordum, çok tedirgin oluyordum ne giydi acaba diye, kimseyle tanıştırmak istemiyordum. Söylüyordum ben de hep çok bol giyiniyorsun diye, bu yaşa kadar öyle alıştığı için, zor oldu o alışkanlığından vazgeçirmek ama yavaş yavaş daha bedenine uygun kıyafetler almaya başlamıştı. Sen ona beğendiğin tarzda kıyafet al hediye arada, onla alışverişe çık beğendiklerini aldır. Hiç beğenmediğin kıyafetleri varsa, atmasını söyle onları illa. Ben çok bol pantolonları fln attırmıştım zorla.

O üzülmesin diye onlaysan onun kıyafetini değil kendi beynini değiştir, kıyafet cokta sorun değil ,halledilir. Ama düşüncen çirkin

Bana yeterince seviyorsunuz gibi gelmedi yazinizdan. Gerçi ilişkiniz çok yeniymis ilerde ne olur bilemem. Hiç birinde onu seviyorum dememissiniz. Ona kiyamayip ayrılma düşüncesi tehlikelidir. Kendi duygularinizdan emin olunuz. Yoksa kıyafet tarzı değiştirmekte ne var ki. Birkaç alışverişe bakar.

Bence siz karşınızdaki iyi biri olduğu için vicdan yapıyorsunuz ; aşktan,sevgiden çok bunu gördüm ben.
Ama bu şekilde kötülük edersiniz kendinize de,ona da.Duygularınızı iyi analiz edin,gerçekten onu her türlü kabul ediyor musunuz,yoksa kafanızdaki gibi biri olmasını mı istiyorsunuz ve bunun için yargılamaya devam mı edeceksiniz...Üzülse bile elbet üzüntüsü geçer bir süre sonra,vicdan yapacak bir durum yok bunda.

Aşk sevgiden çok iyi biri olduğunu düşündüğün için onunla birliktesin gibi geldi. Sana olan ilgisi de hoşuna gidiyor. Zamanla bu aşka dönüşebilir tabi ille ilk görüşte olacak diye birşey yok. Ama sen açık açık söylemişsin zaten adama. İstiyorsa ve kabul ettiyse onun da çaba göstermesi lazım.

Giyim kuşam halledilebilir ama yok ben buyum diyorsa devam etmenin mantığı yok. Beğenmediğiniz birinden, inanın adım adım uzaklaşacaksınızdır. Sonra her davranışı batacak, yanında nefes alamıyor gibi hissedeceksiniz vs vs vs

Ben de eski ilişkimde bunu yaşadım. Çok iyi biriydi, bana da çok iyi davranıyordu, seviyordum da ama tarzı çok kötüydü. Çok aşırı bol giyiniyordu. Arkadaşlarımın yanına gelecek olsa, çok utanıyordum, çok tedirgin oluyordum ne giydi acaba diye, kimseyle tanıştırmak istemiyordum. Söylüyordum ben de hep çok bol giyiniyorsun diye, bu yaşa kadar öyle alıştığı için, zor oldu o alışkanlığından vazgeçirmek ama yavaş yavaş daha bedenine uygun kıyafetler almaya başlamıştı. Sen ona beğendiğin tarzda kıyafet al hediye arada, onla alışverişe çık beğendiklerini aldır. Hiç beğenmediğin kıyafetleri varsa, atmasını söyle onları illa. Ben çok bol pantolonları fln attırmıştım zorla.
Neden ayrıldınız peki:/

Giyim kuşam halledilebilir ama yok ben buyum diyorsa devam etmenin mantığı yok. Beğenmediğiniz birinden, inanın adım adım uzaklaşacaksınızdır. Sonra her davranışı batacak, yanında nefes alamıyor gibi hissedeceksiniz vs vs vs
Değişcem göreceksin diyor ama ben çok sıkıldım bu durumdan:/

Karsindakini tam anlamiyla sevmiyorsun galiba ahlakini seviyorsun ve yaninda olusunu seviyorsun.

Bu kisiyle mutlu olmayabilirsin ama istedigin ozellikteki birini bulamazsan yalniz kalirsan ararsin, ya da istedigini bulup o kisiden darbe yersen yine pisman olup bu kisi icin iyiydi bana yapmazdi dersin.

Bu ihtimalleri dusunup emin olamiyorsun haklisin.

Istedigini bulup mutlu da olabilirsin.

Hayat risk uzerine ve ne olacagi belli degil..

Back
X