Tamamen menopoza girip yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

İnşallah size de nasip olsun ❤️ genetik testi yapıldı iyi çıktı. Test 14 bin tuttu. Donasyon işlemi için 4500 Euro ödedik. Git gel ulaşım, otel, ilaçlar ve donasyon tedavisi toplamda 6000-6500 Euro tutmuştur. Biz 5 gece kaldık
Bazı merkezlerde genetik test çok pahalıymıs ventusta falan orada iyiymiş. Benim çünkü doğal yolla gebelik oldu gelişim durdu korkuyorum o yüzden. Yüz yüze gidip görüştünüz mü tüm merkezlerle öyle mi karar verdiniz bi de döner seçimi istediğiniz gibi oldu mu? Çok soru sordum ama hiç bilgim yok araştırıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏

Bazı merkezlerde genetik test çok pahalıymıs ventusta falan orada iyiymiş. Benim çünkü doğal yolla gebelik oldu gelişim durdu korkuyorum o yüzden. Yüz yüze gidip görüştünüz mü tüm merkezlerle öyle mi karar verdiniz bi de döner seçimi istediğiniz gibi oldu mu? Çok soru sordum ama hiç bilgim yok araştırıyorum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏
Amin teşekkür ederim 🙏🏼 genetik testini orda değil hamilelik oluşunca yaptılar. Yani orda embriyonun üzerinde yapılan testlerden değil benimki. Fetal dna testi. Ben kendi doktorumun yönlendirmesiyle karar verip gittim başka yerlerle görüşmedim. Donör seçimi için ayrıca bir form doldurmadım. Sadece genel fiziksel özelliklerimi iletti doktorum kıbrıstaki doktora. Onlar da uygun bir donör ayarladılar. Zaten hiçbir merkezde donörü görmediğimiz için özelliklerini kendimiz seçtiğimiz kişinin yumurtasını mı veriyorlar bilmiyoruz. Kıbrısta o kadar yaygın ki Hazır donörleri sürekli bulunuyor merkezlerin. Önemli olan fiizksel özellik benzerliği, kan grubu ve genetik hastalık taşımaması

Back
X