• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamamen sildim artık.

Pinkim senin konunu az çok biliyordum ama bu kadar derinlemesine bilmiyordum,çok üzüldüm canım.

Valla ne denir bilmiyorum ki;eminim ki aranızda geçen husumetler daha fazladır biz tam içeriğini ayrıntısını bilemeyiz.Ama ben her zaman susmak yerine neden diye olayların üstüne giden, olumlu veya olumsuz sonuç almak isteyen birisiyim,hiçbirşey yarımyamalak ortada kalmasın.Yani annenle sorun neyse al karşına konuş,kim neye kırıldı,neye kızdı,annen sana niye böyle davranıyor,sen niye annene böyle davranıyorsun dökün ikinizde eteğinizdeki taşları.

Ama ben aile konusunda biraz hassasım Pinkim ne olursa olsun silip atamam,ister dünyanın en kötü annesi olsun,ister en kötü babası,sanırım ufacık bir gülümseme görsem geride bana yaşattıkları herşeyi affederim.Tamam belki haklısın, küs istersen ömür boyu konuşma ama sildim deme silinmez.Sen de hemen silip atma ne olur,annenle otur konuş bakalım,gerekirse kavga edin ama içinizde biriktirmeyin,sonra patlaması daha feci oluyor.Kız kardeşin daha çok genç neyin doğru neyin yanlış olduğunu tam bilecek yaşta değil,bence ona da darılma derim.

Canım benim ihtiyacın yoksa alma derim:KK43:,büyüklük sen de kalsın,annen tek başına kadın,kız kardeşin bekar ve genç,dediğim gibi bu paraya ihtiyacın yoksa bırak.

Yamuğum hoşgeldin. Bir insan öz evladına sebepsiz yere bu derece sırtını dönüyorsa, üstüne kendi yaptığı -adını koyamıyorum- şeyi evladının üstüne yıkmaya çalışıyorsa ben o insanla neyi konuşabilirim? Neyi halledebilirim?

Daha önce de haksızlıklar hep vardı. Küçüklüğümden beri ama hayatımda ilk defa böyle bir muhtaçlık yaşarken ve bu kadının senelerdir tek destekçisi benken, anne dediğim insanın bunu yapmasını, herşeyi geçtim ortada bir husumet varmış gibi yanımdan selamsız geçmesini hazmedemiyorum ben.

İnan ben de çok affettim, çok görmezden geldim. En önemli örneğini de konumda verdim zaten ama benden bu kadar yamuğum. Kendime yaptığım haksızlıktan aynada yüzüme bakamayacak duruma gelmek istemiyorum. Zaten ömrümde ilk defa bu kadar keskin duygular yaşıyorum. Kesinlikle bitmiştir. Sinirle söylenen birşey değil bu, iliklerime kadar hissediyorum.

Dün yengem aramış annemi, paylamış biraz, nasıl için rahat ediyor demiş. Annem elle tutulur bir şey diyememiş biliyor musun? Sadece ben de insanım benim de kırgınlıklarım doluluklarım var demiş. Ne diye sorulunca pinkpin kendi niye gelmiyor demiş. Ya böylesine komik ve sırf haklı görünmek için uyduruk bir sebep olabilir mi? Benim bu işten tek anladığım zaten iş sevmeyen, gezici annemin bir bahaneyle olaydan sıyrılıp hayatını yaşamaya devam etmesidir. Çünkü beni evlat yerine koyup da zerre sorumluluk hissetmediği gibi olayı kökten halletmek için selamı da kesti kadın.

Mal olayına gelince annemin maddi durumu çok çok iyi. Yani babamdan kalanlar ve emekli maaşı hariç ekstra gelirleri var. Kendine ait evi var. Allah'a şükür benim de ihtiyacım yok. Sırf haketmediklerimle itham edildiğim için almayı düşündüm. Yoksa şimdiye kadar ben zaten bana kalanların bir hayrını görmedim. Şu an askıda o kararım.

Çok uzun oldu yamuğum. Sen tertemiz kalbinle iyi dileklerde bulunuyorsun, Allah razı olsun ama ben hiç bu kadar kararlı olmamıştım.

Malesef canım. Bugün yengem annemi aramış. Durumu biliyor. Sen nasıl bir insansın demiş. Annem de neden beni suçlu görüyorsun? Pinkpin gelseydi yanıma, asıl ben ona kırgınım demiş. Sözün bittiği noktadayım. İyi ki çıkarmışım hayatımdan.
Yok artık ya pişkin desem ayıp etmiş olur muyum ?

Back
X