Kızlar eşimle çok sorun yaşadım.Boşanma evrakları vs herşey hazırdı.Ancak eşim söz verdi ve dediklerini yaptı beni savundu beni korudu.evde değişti bana yardım etmeye vs başladı.tabi bunlar bana yapılanları unutturmadı.öyle kırgınım ki son uyarımı da yapmıştım bi zelzele daha kaldıracak kuvvetim yok diye.neyse annemler biliyor herşeyi boşanırsan sonuna kadar arkandayız dediler.işte tam ufak çaplı düzelmeler varken, görümcem(fabrikada iş bulup çalışacakmış) çocuğunu annesine bakması için gönderecekmiş ve kadın görümcemin çocuğuyla bizde kalmayı planlıyor anladığım kadarıyla.ben eşime duruma karşı olduğumu ve asla istemediğimi beyan ettim.benim oğlum 4 görümceminki 3 yaşında.çalışıyom akşama kadar. oğlumda kreşe gidiyor.ve hanımefendiler benim evimde çocuk büyütecekler.tavrımı koydum artık bu son sınav.çok uğraştım oğlum babasız kalmasın diye.yerimde başkası olaydı inanın bu kadar bile dayanmazdı.tavsiyeleriniz benim için kıymetli.böyle bi durumu kabul etmek mümkün mü görümcemin çocuğuna benim evimde mi bakılmalıı...