- Konu Sahibi beautifulnicegirl
-
Hepsini okudum fakat memnun olanlar da çok fazla. Acaba sonrasında fikirleri değişti mi diye merak ediyorum
Keske suan senin yerinde olsaydim.. tamer koseyi arastiyor olsaydim 2 yil onceye geri donseydim.. keske kolum bacagim kirilsaydida tamer beye ameliyat olmasaydim.. hatta bu burun isine hic girmeseydim.. bi kizi bas bas uyardim olma elleme bak cok riskliymis bu is.. dinlememis gitmis olmus az once bi konuda rastladim ondadada cokme var 2. Olucakmis.. allah peygamber askina suan vazgecin.. dunyanin en kotu burnu estetikli burundan iyidir diye dusunuyorm.. artk kemerli burunlara ic gecirir oldum ne guzel dogal.. ben actirdm yapay eskisi gbi kullanamadigim bide tamer bey sayesinde cokmus burnum var diye.. 2. Ameliyyat korkuyorum 1 cide bukadar hassaslasan bi organ 2 de nasil olur.. ya oyukluk gitmezse.. ya daha beter olursa diye.. allah askina elletmeyin sonu kotu pismanlikta olabilir. Tamer beyi zaten size trilyon verse olmayinLütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum
ben baska bır doktora amelıyat oldum ama bence sız resım atmalısınız belkıde okadar kotu deıldır hem olmak ısteyenler de gormus olurKeske suan senin yerinde olsaydim.. tamer koseyi arastiyor olsaydim 2 yil onceye geri donseydim.. keske kolum bacagim kirilsaydida tamer beye ameliyat olmasaydim.. hatta bu burun isine hic girmeseydim.. bi kizi bas bas uyardim olma elleme bak cok riskliymis bu is.. dinlememis gitmis olmus az once bi konuda rastladim ondadada cokme var 2. Olucakmis.. allah peygamber askina suan vazgecin.. dunyanin en kotu burnu estetikli burundan iyidir diye dusunuyorm.. artk kemerli burunlara ic gecirir oldum ne guzel dogal.. ben actirdm yapay eskisi gbi kullanamadigim bide tamer bey sayesinde cokmus burnum var diye.. 2. Ameliyyat korkuyorum 1 cide bukadar hassaslasan bi organ 2 de nasil olur.. ya oyukluk gitmezse.. ya daha beter olursa diye.. allah askina elletmeyin sonu kotu pismanlikta olabilir. Tamer beyi zaten size trilyon verse olmayin
Kesinlikle size katilmiyorum defalrca resim attim ozelden herkesin yorumlarina maruz kalmak daha daha da psikoloji bozuyor.. zaten bu sebeple forumlarda memnun olanlarin resimleri var.. cunku cokenler sorun yasayanlar derdine derman aramakla mesgul.. umuyorumki arrk sosyal medyada kimse bu amekiyatla ilgili kimse resim atmaz kimse kimseyi tesvik etmez.. bende cook memnunum laflariyla gaza geldim.. bicok kisi gibi cook pismanim..buraya girmeseydim okumasaydm olmazdim.. insanlar ameliyatin cook kolay oldugunu yazanlar samimiyetsizlikten baska biseu dehil.. kamyon carpmis gibi olan bi durum.. 3 gun nefes dahi zor alinilan bisey icin kolay diyenler var.. el insaf ben oldum da biliyorum.. birakin cokmesini onu bunu.. zaten ameliyatta basli basina cook zor bi ameliyat.. doktorlar burun ameliyatinin en zor ameliyat oldugunu soyluyorlar. Burda kolay diyenlere ben artk sasiriyorumben baska bır doktora amelıyat oldum ama bence sız resım atmalısınız belkıde okadar kotu deıldır hem olmak ısteyenler de gormus olur
ıstanbulda galıba doktor, ben de oldum evet amelıyat zormuş, 7 gun tampon kaldı son gunler bunalmıstı artık, eger olmasaydım baya zorluyodu mecburen bır amelıyattı yınede ısteyerek oldum, herkesın aynı olacak dıye bırsey yok, agrısı sızısı burda cok yorum okudum, cok memnun olanlar vardır bu hoca ıcın demıyorum genel konusuyorum, ben resmınızı gormedım doktoruda bılmıorum evet burda yorumlar etkılı oluyor ınsallah ıyı olur sızın ıcınKesinlikle size katilmiyorum defalrca resim attim ozelden herkesin yorumlarina maruz kalmak daha daha da psikoloji bozuyor.. zaten bu sebeple forumlarda memnun olanlarin resimleri var.. cunku cokenler sorun yasayanlar derdine derman aramakla mesgul.. umuyorumki arrk sosyal medyada kimse bu amekiyatla ilgili kimse resim atmaz kimse kimseyi tesvik etmez.. bende cook memnunum laflariyla gaza geldim.. bicok kisi gibi cook pismanim..buraya girmeseydim okumasaydm olmazdim.. insanlar ameliyatin cook kolay oldugunu yazanlar samimiyetsizlikten baska biseu dehil.. kamyon carpmis gibi olan bi durum.. 3 gun nefes dahi zor alinilan bisey icin kolay diyenler var.. el insaf ben oldum da biliyorum.. birakin cokmesini onu bunu.. zaten ameliyatta basli basina cook zor bi ameliyat.. doktorlar burun ameliyatinin en zor ameliyat oldugunu soyluyorlar. Burda kolay diyenlere ben artk sasiriyorum
ıstanbulda galıba doktor, ben de oldum evet amelıyat zormuş, 7 gun tampon kaldı son gunler bunalmıstı artık, eger olmasaydım baya zorluyodu mecburen bır amelıyattı yınede ısteyerek oldum, herkesın aynı olacak dıye bırsey yok, agrısı sızısı burda cok yorum okudum, cok memnun olanlar vardır bu hoca ıcın demıyorum genel konusuyorum, ben resmınızı gormedım doktoruda bılmıorum evet burda yorumlar etkılı oluyor ınsallah ıyı olur sızın ıcın
Benim 1 yildan sonra burun kemerinin alindigi yer coktu cokemeye devam ediyor.. yillar dan sonra da cokebilir.. ameliyatindan 20 yil sonra coken de var.. benim edindigim yuzlerce insanla konustugum tebruelere dayanarak soyluyorum ki 10 yil dahi gecmis olsa cok memnunum tavsiye ederim gibi iddali laflarin soylenmemsi.. cunku ameliyat olunca ölene kadar kollamaniz gereken bi burnunuz oluyor... umarim ufacik sorunlar icin kimse bu ameliuati olmazıstanbulda galıba doktor, ben de oldum evet amelıyat zormuş, 7 gun tampon kaldı son gunler bunalmıstı artık, eger olmasaydım baya zorluyodu mecburen bır amelıyattı yınede ısteyerek oldum, herkesın aynı olacak dıye bırsey yok, agrısı sızısı burda cok yorum okudum, cok memnun olanlar vardır bu hoca ıcın demıyorum genel konusuyorum, ben resmınızı gormedım doktoruda bılmıorum evet burda yorumlar etkılı oluyor ınsallah ıyı olur sızın ıcın
Burun kemerinin oldugu yerdeki kikirdaklar alinirsa cokme riski her zaman oluyor. Bazi doktorlar bunu almadanda ameliyat yapiyor o zamanda dogal burun ortaya cikiyor. Kavis kavis istiyoruz ya israrla olmusken kaviste olsun. Iste bu yuzden cokme riskinide goze almak gerek.Benim 1 yildan sonra burun kemerinin alindigi yer coktu cokemeye devam ediyor.. yillar dan sonra da cokebilir.. ameliyatindan 20 yil sonra coken de var.. benim edindigim yuzlerce insanla konustugum tebruelere dayanarak soyluyorum ki 10 yil dahi gecmis olsa cok memnunum tavsiye ederim gibi iddali laflarin soylenmemsi.. cunku ameliyat olunca ölene kadar kollamaniz gereken bi burnunuz oluyor... umarim ufacik sorunlar icin kimse bu ameliuati olmaz
ben 2 kez ameliyat oldum kendisine 1. ameliyat sonrası o kadar kötü bir burnum oldu ki ameliyettan 4 ay sonra 2.yi oldum sen düşün suanda da memnun değilimArkadaşlar merhaba,
Tamer Köse'den 1 ay sonrası için burun estetiği randevu aldım. Tanıştığımızda ameliyat konusunda emindim fakat yorumları okuduğumda telaşlanmaya başladım. Genel olarak ameliyattan birkaç yıl sonra sıkıntılar yaşandığını okudum. Eğer ameliyat olan varsa ilk zamanlar ve bir kaç yıl sonra nasıl hissettiğiniz hakkında yorumlarınız beni çok mutlu edecek.
Lütfen yardımcı olun çok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?