slm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?
Septal Stapler teknoloji ile yani burun içi zımbası tekniği ile Dr. Teoman Dal bey kullanıyormuş bende web sayfasında gördüm hatta forumda da kullanan varmı diye az önce topik açtım.
Bana da tampon koymadı doktor.Üstelik çok uğraş gerektiren uzun bir revizyon ameliyatı olmasına rağmen.Pazartesi ameliyat oldum sadece alçı var.Sanırım kırma işleminde ve kanamaların çok olduğu operasyonlarda tampon konuluyor.
geçmiş olsun , nasılsın şimdi. ben de salı günü teoman bey'e ameliyat olacağım. ağrın oldu mu..biraz korkuyorum da
ankarada doktor önerirmisiniz lütfen cok kararsız kaldım =(((((
muhammet dilber tabikide .... görmedn mi fotolarını
cnm ama onun sitesine giriyorum iletişim bilgileri falan istanbul yazıyor ankaradada mı ameliyata giriyor??
hayır canım istanbul bahcelievlerde yeri yani bana cok yakın kadir haasın orda metroportun orda =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?