- 1 Mart 2012
- 1.022
- 29
- 373
bu formda okudumda cnm bikaç hastası olursa ankarayada geliyormuş sanırım =) istanbulda konaklama şansım olmadıgı için ankara istiyorum ama muhammet beyi istiyorum =)
ben de tamponsuz ameliyat oldum..dr.um tamponsuz çalışıyo..hatta alçısız..ameliyattan çıkar çıkmaz eşimin çektiği bi foto var albümümde..ordan görebilirsiniz..
Canım sunu söylemeliyim ki eğer burnunda çok büyük bi problem yoksa ameliyat yaptırma.Bence fotograf paylas bakalım burnun gerçekten kötü mü duruyor sen mi abartıyorsun diye.Ha illa olcam diyosan tampon işin en kolay yanı dikiş aldırmak tampondan daha kötü bence.Tampon çıkarkenki his benim hosuma gitmişti şahsen ama dikiş alınırken tansiyonum düştü bayılıyordumslm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?
slm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?
Bu ameliyatta korkacaginiz en son şey tampon :) psikolojiyi saglam tutmak en zoru ameliyattan sonra.
hiçç korkma ben şimdi olsa yine olurum ameliyat. hiçbir acı hissetmedim ben tampon ckarılırken. benim gözlerim bile ne morardı ne şiştislm arkadaşlar küçükken bisiklet kazası yüzünden burnumun sol tarafı sağ tarafına göre hafif daha kemerli görünüyor.nefes alıp vermemde bir problemim yok fakat görüntüsü beni rahatsız ediyor.yakınlarım hiç belli olmadığını ve bu durumu çok büyüttüğümü söylüyorlar.estetik ameliyat olmak istiyorum faka ameliyat sonrası burun tamponları züzünden ameliyat olmaktan çok korkuyorum..çünkü bende panik atak rahatsızlığı var nefes alınamıyormuş gibi geliyor ve bu beni çok korkutuyor..ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?