Tampon kullanan var mı?

tampon kullanacağına adet geçiktirici hap kullansana canım daha rahat olursun ben hep tatillere denk gelince kullanıyorum adet gününden 3 gün önce kullanmaya başlıyosun ve bıraktıktan iki gün sonrada adet oluyorsun doktora git yazsın sana

ay bu hatunların ne cok derdi var yhaf bitmişiz bizde haberimiz yok ...
koşa koşa jinekoloka gidip ay tamponum kaçtı cıkarınmı dices kaydirigubbakcemile3

başka çare yoksa, tıp derdimize çare bulacak ne yapalım kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana da cidden ben kullanıyorum, zor yani içe kaçması vereliniortak

ben almanyada yasiyorum.bu sene türkiyeye izne gidemedigim icin vaktimi hep yüzme havuzunda gecirdim regl oldugum zamandada hep gittim tampon sayesinde havuza girdim.inan bana cok rahat.hic korkulacak tarafi yok.burda cogu kadinlar tampon kullaniyor.tavsiyem ob kullan.ve ince olanlardan kullan.iyi tatiller.

Ben de merak ettim yahu denicem mutlaka,acitmiyorsa problem yok yerimseniben

ben bir müddet kullandım bazı durumlarda gerekincede yine kullanıyorum,çokta rahat,,bugüne kadar tamponun olumsuz bir duruma yol açtığınıda duymadım,arkadaşın dediği gibi ob en iyisi,içte kalması mümkün değil dışarıda kalan ip kısmı var,çekip çıkarıyorsunuz,zaten rahimde gidecek biryerde yok....

Adet kanamalarim cok oldugundan tampon kullandigimda tanga pedide yerlestiriyorum ic camasirima daha ii oluyor

çok teşekkurler valla içimi rahatlattınız.. zaten alıp masaya koydum şöyle bir... kapladığı yere baktım bir de pedlerin kapladığı yere baktım... kocaman pedlerle uğraşıyoruz birde şunun kapladığı boya bak dedim kendi kendime...rahat görünüyor ama inşallah bende rahat ederim.

Eğer alışır da memnun kalırsam bundan sonra yoğun günlerimde tampon kullanmayı düşünüyorum. Çünkü kanamam çok yoğun oluyor ve en büyük pedle bile elbiseme geçtiği oluyor.. geçen ay gece boyu olan pedi takıp evden çıktım.. iki saat içinde battım inanamassınız. Allah'tan koyu renk pantolon giymiştim de sorun olmadı. Eğer tampon tutuyorsa dışarı çıkarken falan kullanırım yani.

Geciktirici hap kullandım bu arada... adetimin 8 i civarında başlaması gerekiyordu eğer 8 inde başlarsa sorun yok gidene kadar olup biter diye düşündüm.. ayın 5-6 ve 7 sinde toplam 3 kez içtim fakat bugün 4. gün adetim henüz başlamadı tahminim öne almaya çalışırken dengeleri bozdum tatil dönemine denk gelecek başlarsa da gene o ilaçtan içmek istemiyorum iyice altüst olacak.. kadın olmak ne zor ya hakkaten o suya giricez diye uğraştığımız şeylere bakın :))

ya bu arada bence de kullanım klavuzunda bakireler kullanabilir diyor ama bana inandırıcı gelmedi pek.. ticari kaygıyla söylenmiş birşey bence... düşünün ki parmağınızla itiyorsunuz ve herkesin kızlık zarı da o kadar esnek değil, sonra o içeride genişliyor çıkarırken daha geniş bir şekilde çıkıyor falan... bence kızlara uygun değil kesinlikle.

Son düzenleme:
canim ben evlendigimden beri tampon kullaniyorum.
pedlerden bin kat rahat bana göre..
ilk bi kac defasinda tuhaf gelir ama sonra alisiyorsun.
kesinlikle güvenilir bir yöntem..sizinti falan yapmasina hic rastlamadim.
ipini orta ve yüzük parmaginla tutarak,bas parmaginlada itebildigin yere kadar itersin.
cikarirkende dizlerini biraz büküp ayakta cikarmani tavsiye ederim,daha kolay cikiyor..
icin rahat olsun

ben de kullanıyorum büyük rahatlık bence hatta doktorlar hasta değilseniz bile denize havuza girerken kullanın diyor ama bir tavsiye eğer ilk defa kullanacaksanız bence büyük yada orta boyunu almayın en azından alışıncaya kadar bir de hastayken vajina girişi kaygan olduğundan kolayca giriyor ama ipine dikkat

ne oluyor ipine_? içeri mi kayıyor?

geçen sene tatilimde kullanmıştım. çok da rahat birşeymiş korkmanıza gerek yok.

bence adet geciktiriciden daha az zararlı. en azından hormonlarınıza zarar vermiyor. vajinanın içinde kalma olayına gelince de bence çok zor bir ihtimal. siz tamponu derinlere itip ipini kesmediğiniz sürece içeride kalması neredeyse imkansız.

ben kac senedir tampon kullaniyorum artik alistim ped bi tohafima gidyo rahat edemiyorum yada evde oldugum zamanlarda ped kullanirim
korkulcak hic bisey yok zaten ipi uzun oluyo ,ben en kucuk boyunu kullaniyorum imkansiz icine girmesi duyulmamis bisey,ip falanda kopmaz oda imkansiz yani
ben kesinlikle tavsiye ederim kullanin ,ozellikle tatilde
ve en kucuk boyunu tavsiye ederim buyuklerde insan cok rahatsiz oluyoi

arkadaşlar bende tatile giderken veya denize fln giderken kullanıyorum çook memnunum geçen sene balayında kullandım benimde maaelesef hastalığım denk geldi tampon kullandım bikini giyindim üstelik hiç sorunum olmadı çok rahattı ipini dışarda bırakıyorsun zaten

bende hic kullanmadim cesaretim yok..
bir derginin hediyesiydi kutu icinde bikac tane var..cok mecbur kalirsam belki kullanirim..yerimseniben
kucuk ama urkutuyorrrr :kedi:
bu gibi bir durumda adet geciktirici kullaniyorum.benimde ne zaman denize gidecek olsak
benimmm sansimaaa geliyorrrrrkaydirigubbakcemile

bende ilk kez bu sene kullandım tatile denk geldi son günlerim
oldukça rahat
içine kaçması mümkün değil zaten tamponu koymadan ipini çekip kontol edin ip kopmuyosa durup dururken kopmaz
bence mantıklı
hap kullanmaktan iyidir
zaten hissetmiyosunuz içinizde
tavsiye ederim yani

ilk defa kullandım 2 hafta önce. vallahi çok rahatmış. gecelerı yatarken 2 tane ped koyuyordum yıne de çarşaf falan batıyordu. gece koydum 3 saat sonra degıştırdım harıka. tertemız bır adet dönemı geçırdım. bir daha artık yogun gunlerde tampon kullanıcam. az geldıgınde kullanmaya degmez, ped yeterli. içine kaçma gıbı bır sorun olmaz bence ipi var. sadece çok şişirmemek sık degıştırmek lazım. şişerse zorlayabılır bence çıkarken.

eltim kullandı tatılde adetlıyken
mıkrop kaptı hala acısını cekıyor ıltıhaplı kanama oluyo aylardır
cok sıkıntı yasadı bıldırmek ıstedım sadece

doktorum bana tavsiye etmemisti mikrop kapmamak icin koymana gerek yok..
dis yuzeyden kaparsin, eger koyacaksanda cok SIK degistir dedi..
havuz ve deniz icin tabikii..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…