Tampon ve alçı çıkma süreleri

bayandilki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
100
60
98
33
Kizlar merhaba.Mayis ayında ınsallah burun ameliyatımı olacağım.Fakat şehir dışından Ankaraya gideceğim icin tampon alçı dikiş alma sürecinde sürekli git gel yapmam gerekecek.Doktorum tamponu 3.gun alirim demişti ama 1 hafta beklesem alçı ve tamponun aynı gun alınması mümkün olur mu.

Doktorunun tamponlarını 3.gün alacak olması büyük lüks ama dayanabilirsen 1 hafta kalabilir tabi. Benim doktorum tam 1 hafta tuttu tamponlarımı ve daha sonra atelle birlikte çıkardı.

Doktorunun tamponlarını 3.gün alacak olması büyük lüks ama dayanabilirsen 1 hafta kalabilir tabi. Benim doktorum tam 1 hafta tuttu tamponlarımı ve daha sonra atelle birlikte çıkardı.
Cok sisliginiz oldu mu.cok zorlandınız mi tamponla 1 hafta boyunca

Tek sıkıntı ağızdan nefes alıp vermek tampon çıktığında bebek gibi uyudum.agri sizi olmadi çıkartırken löp diye çıkıverdi iyi yıkarsan burnunu varlığı bile cok sorun yaratmaz ben sevmedim Allahtan 3 gun durdu

Adını hatırlayamıyorum ama bir doktor hiç alçı ve tampon kullanmıyormuş. Doktora göre değişiyor sanırım.
Benim de bir arkadaşım 5 yıl önce oldu. Doktoru atel hiç takmamış, tamponlarda ertesi gün çıkmış. Ben artık anlamıyorum neye göre ne zaman takıp çıkarıyorlar.

3 gun de cikarttirmak en makulu o zaman 😥
İki kere git gel yapman lazım o zaman. Bence doktorunla konuş, 3. günün sonunda dayanamayacak gibi olursam gelirim yoksa ikisi için 1 hafta sonra gelirim dersin.
Benim doktorum da şehir dışında ama 3. gün mesaj atmıştım çok zorlanıyorum diye. O kadar zorlanıyorsan git çıkarttır diye yaşadığım şehirde bir arkadaşının adını verdi ama ardından da 1 hafta kalmasını tercih ederim dedi. Bende doğal olarak kendi doktorumu dinleyip 1 hafta dayandım. Sen de doktorunla net kararı daha iyi verirsin.

İki kere git gel yapman lazım o zaman. Bence doktorunla konuş, 3. günün sonunda dayanamayacak gibi olursam gelirim yoksa ikisi için 1 hafta sonra gelirim dersin.
Benim doktorum da şehir dışında ama 3. gün mesaj atmıştım çok zorlanıyorum diye. O kadar zorlanıyorsan git çıkarttır diye yaşadığım şehirde bir arkadaşının adını verdi ama ardından da 1 hafta kalmasını tercih ederim dedi. Bende doğal olarak kendi doktorumu dinleyip 1 hafta dayandım. Sen de doktorunla net kararı daha iyi
Duruma göre dayanabilirsem bekleyeceğim canim. Dayanamazsam da yapacak bir sey yok malesef şehir dışından gidince bu sorunlar oluyor katlanacağım 😣

Back
X