- Konu Sahibi Sympathique
-
bengüzar;8823139 .!.:bende sımdı yaptım bu tarıfı demlenmeye bıraktım esım cok sever ırmık helvasını ama ben ılk defa yapıyorum ınsallah senınkı gıbı guzel olur
Ay çok güzel görünüyor en kısa zamanda yapacam ve hepsini ben yiyecem kaydirigubbakcemile3
ellerine sağlıkvereliniortak bayılırım irmik helvasına...ama çikolata sos ve tarçınla denememişdim....
çok leziz olacağa benziyor....
tarifi ve dedikleri tam olarak yaptiysan inan benimki gibi olcaktir, bazilari tane tane olmuyo ama benbu tarifimi cok severim guzel oluyo insallah begenirsin
resimle birlikte yorumlarini bekliyorum
bugun birlikte yicez desene helvamizi bizim evde var hala[/canım tarıf ıcın sagol gercekten guzel olmustu tane tane ben dordurmayla servıs yaptım cok guzel oldu bayılarak yedık esım cok begendı ılk defa yapmama ragmen ama foto cekmemmıstım ıns bı daha yaptıgımda artık guzel tarıfın ıcın yenıden sagol
tarifi ve dedikleri tam olarak yaptiysan inan benimki gibi olcaktir, bazilari tane tane olmuyo ama benbu tarifimi cok severim guzel oluyo insallah begenirsin
resimle birlikte yorumlarini bekliyorum
bugun birlikte yicez desene helvamizi bizim evde var hala[/canım tarıf ıcın sagol gercekten guzel olmustu tane tane ben dordurmayla servıs yaptım cok guzel oldu bayılarak yedık esım cok begendı ılk defa yapmama ragmen ama foto cekmemmıstım ıns bı daha yaptıgımda artık guzel tarıfın ıcın yenıden sagol
canim benim ya begenmenize cok sevindim
boyle birisi yapipta tarifi begendigi zaman ben bi kat daha seviniyorum
hele insan esine ikram edip o begendiyse tamam daha fazla havalrda ucar ,
sahsen ben oyleyi yeni bi tarif yaptigimda esim begendiyse ben cok mutluyum demektir
resim icinse canin saolsun canim, sonucta begenmisinizya bunu duyduk
harika görünüyooo ellerine sağlık ya maş vallaalkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?