Tatlı Tarifi Tane tane irmik helvasi (resimli)

Bende bır kere yaptıĞımda gÜzel olmadı demınden berı tarıf arıyorum bulamadım aklıma kk geldı ınŞallah gÜzel olur ellerıne saĞlık cnaım

Çok güzel görünüyor,en kısa zamanda ben de deneyeceğim,tane tane deyince inşallah ben de becerebilirm öyle yapmayı,ellerinize sağlık!

Çok güzel görünüyor,en kısa zamanda ben de deneyeceğim,tane tane deyince inşallah ben de becerebilirm öyle yapmayı,ellerinize sağlık!

cok tesekkur ettim canim benim
insallah berirsin iyi dinlendir helvayi
tane tane oldugu gostermek icin ozellikle dagitip resim cektim belli olsun diye

irmikle birlikte iri kıyımış ceviz içinide kavurursanız çok lazzetli oluyor kızlar tavsiye ederim...

iveeet symcim,
sana güvendiğimden aynen tarifini uyguladım ve ilk kez deniyorum bu helvayı.. umarım tane tane olur boshayallersmile

Kıvamını tutturamadığım bir tatlı çok seviyoruz ama bitürlü beceremedim birde senim tarifinle deneyeceğim busefer güzel olacağına eminim canım. Ellerine sağlıkcokacimcoook

canım dün yazamadım..
harika oldu :)

tane tane oldu. şekeri de damak tadıma tamdı...

not aldım. helva ölçüm bu artık..

ellerine sağlık

Kıvamını tutturamadığım bir tatlı çok seviyoruz ama bitürlü beceremedim birde senim tarifinle deneyeceğim busefer güzel olacağına eminim canım. Ellerine sağlıkcokacimcoook

canim oku burdaki yazilari ,genelde herkesinki tane tane oldu ,sende dene bak seninkideolur insallah
tabi yaparsan seninde yorumunu beklerim

tarifini yazdım canım bugün yapıcam bakalım nası olacak ben çok sewerim irmik helvasını tarifi görünce sewindirik oldum wallaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…