Tanemmmmm'in çeyizleri :)

çok güzel şeyler almışsın maşallah :) küçük ev aletlerine ve çaycına bayıldım gerçekten çok şık duruyolar :) güle güle kullan canım

Cok teşekkür ederim anım benim de en sevdiklerim onlar.. Cok daha güzelleri senin olur inşallah

Hayırlı olsun, umarım güzel günlerle kullanırsınız her şeyinizi Ayrıca annenizin aldığı ve beğenmediğiniz nevresim takımı da gayet güzel, kullanmaya başlayınca beğeneceksinizdir:)

Hayırlı olsun, umarım güzel günlerle kullanırsınız her şeyinizi Ayrıca annenizin aldığı ve beğenmediğiniz nevresim takımı da gayet güzel, kullanmaya başlayınca beğeneceksinizdir:)

Cok tesekkür ederim sağolun bende kullanınca seveceğimi düşünmeye başladım artık cok sağolun

Hepsi çok güzel, ama önemli olan mutlulukla huzurla kullanmak. Sağlıkla, mutlulukla kullanıp eskitin inşallah

Hepsi çok güzel, ama önemli olan mutlulukla huzurla kullanmak. Sağlıkla, mutlulukla kullanıp eskitin inşallah

Evet onemlı olan o cok teşekkürler.. Amin inşallahh Sizin de düğününze cok cok az bir zaman kalmıs Allah bi ömür mutlu etsin inşallahh

Teşekkür ederim canım. Tereddüt ederek aldım ama inş memnun kalırız :26:

Versatil di mi markası seninkinin de? Versatilin içi döküm kaplama, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum kuzum

Elektronik cihazlar biraz şans işi.. Umarım sorunsuz kullanırız uzun yıllar

Versatil di mi markası seninkinin de? Versatilin içi döküm kaplama, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum kuzum

Elektronik cihazlar biraz şans işi.. Umarım sorunsuz kullanırız uzun yıllar

Evet canım benim de o . Dediğin gibi biraz şans işi umarım öyle olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…