eşyalarının hepside çook güzeller cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) gürallar 6 lı çay bardağına bayılıyorum bir iki yerde daha görmüştüm hoşuma gitti ama almak ansip olamdı gördüm ilk yerde alıcam nerden ve ne kadara aldını öğrene bilirmiyim cnm
eşyalarının hepside çook güzeller cnm allah güle güle kullanmayı nasip etsin :) gürallar 6 lı çay bardağına bayılıyorum bir iki yerde daha görmüştüm hoşuma gitti ama almak ansip olamdı gördüm ilk yerde alıcam nerden ve ne kadara aldını öğrene bilirmiyim cnm
Çok teşekkür ederim canım o bana doğum günümde hediye geldi :) Ama 12liye tamamlamak için resmi google a yükledim Şok'a gelmiş 13,90 yada 12,90 gibi bişeydi sanırım emin olamayacağım. Şok ta varmış ama kalmamıştır sanırım artk her hafta ürünler değiştiği için... Gürallar satan yerlerde kesin vardır yoksa bile internetten getirtebilirsin canım
Çok teşekkür ederim canım o bana doğum günümde hediye geldi :) Ama 12liye tamamlamak için resmi google a yükledim Şok'a gelmiş 13,90 yada 12,90 gibi bişeydi sanırım emin olamayacağım. Şok ta varmış ama kalmamıştır sanırım artk her hafta ürünler değiştiği için... Gürallar satan yerlerde kesin vardır yoksa bile internetten getirtebilirsin canım [/FON
tşkr cnm bende iki takım almak istiyorum ama bulursam tabi netden arıyorum haldır haldır gözüme çarparsa alıcam hemen