Tanemmmmm'in çeyizleri :)

umutsuz23

İstediğim bir parça huzur..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
868
155
73
32
Daha düğünüme var ama bende basladım çeyiz hazırlıklarına , pek fazla birşey yok daha ama aldıkca koyacağım inşallah

Yatak odası içiin :)

Karacanın bu desen battaniyesi..
Karaca gelin seti.. Aynısının gül kurusu rengi
Annem almış ben ne kadar beğenmesem de :)
Yine Annemin aldıklarından

Tencerelerim ,tavalarım ,çkb takımım :)
Eki Görüntüle 882082 Esse Seramik Tencere Takımı
Karaca Domino Tencere Takımım
Karaca 6 kişilik günlük çkb takımı
Elektronik aletler
Arzum Çaycı
Arzum Blender Seti
Beko kahve makinem

Son düzenleyen: Moderatör:
Topiğin hayırlı olsun arkadaşım güzel günlerde kullanmak nasip olsun

Karaca Battaniye ile gelin setini çok beğendim cnm
Güle güle güzel günlerde kullan.
Çeyiz sayfan hayırlı olsun bu arada

Güzel günlerde kullan canım hayırlı olsun karaca pike takımın cok güzel bende almayı düşünüyorum
ne kadara aldın acaba sorabilir miyim

Karaca Battaniye ile gelin setini çok beğendim cnm
Güle güle güzel günlerde kullan.
Çeyiz sayfan hayırlı olsun bu arada

Cok teşekkür ediyorum canım cok sağol ben de onları beğenerek aldım , annemin aldıkları pek içime sinmedi ama alınmış alınmıştır :)

topiğin hayırlı olsun güle güle kullan cicilerini. annenin aldıklarına çok da haksızlık etme canım zevksiz değiller bence kullandıkça alışırsın.. çok beğenmezsen misafir için kullanırsın

Teşekkür ederim canım,alışırım heralde ya.. Ya da senin dediğin gibi de yapabilirim

Canım hoş geldin çeyizlerin hepsi birbirinden güzel güle güle mutlulukla kullan inşAallahh

Çok şık çeyizler almışsın mutlulukla güzel günlerde kullanırsın inşallah:)

çok güzel şeyler almışsın maşallah :) küçük ev aletlerine ve çaycına bayıldım gerçekten çok şık duruyolar :) güle güle kullan canım

ayy çok güzeller yaa :) hele çaycınla mikserin uyumlu falan mutfakta süper durur ki bunlarr :)

Teşekkür ederim canım genelde kırmzı olmasına dikkat ediyorum. Kahve makinesini aldıktan sonra cok pişman oldum cunku vestelın kırmızısı varmış .. Teşekkür ediyorum cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…