Tanıdığım birinin hırsızlığı

Stc_108

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
40
16
18
Merhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor

elınızde kamerayla suc ustu yapın ve o goruntuyle daha once caldıklarını da ısteyın yoksa dava acacagınızı hemen polıs cagıracagınızı soyleyın

burda buna benzer konu vardı hırsıza ıtıraf ettırmıs ses kaydını almıs bu sayede calınanları kurtarmıslardı...

Madem böyle bir sorunu var ne diye eve gelmesine müsade ediyorsunuz.Eve geldiğinde siz nerde oluyorsunuz da evden bir şey çalmak için vakit buluyor .
Arayıpta gelmeye çalıştığında evde olmadığımızı söyluyorum,aramadan geldiğinde mecbur açmak zorunda kalıyorum komşumuz neden açmadığımızı öğrenmeye çalışıyor eşyam kaybolduğunda da çocuğa sut almaya gitmiştim yağmur yağdığı için çocuğu evde bırakmıştım döndüğümde elektrik süpürgesi le salonu supuyordu neden böyle bir şey yaptığını sordum zaten ev temiz dedim bir şey olmaz ne olacak diyor. O gittiğinde yatak odamdaki not defterini koltuğun uzerinde bulunca başka eşyalara dokunup dokunmadığına bsktıığımda babannemşn hatırasınon yerinde olmafığını gördum boştu sonra aradım söyledim çocuk getirmiş tir diyor o yuksekliğe çıkamsyacsğını söyledim tabure koymuştur diyor onuda yapamayacağını söyledim alzheimer diye hastalık var bazsn bende oluyorum diyor

ya kusura bakmayın da güldüm. bu ne böyle yavuz hırsız maşallah.
sonradan akraba olmaktan kasttettiğiniz evlilikse eşine söyleyin.
kapıyıda açmayın evdesiniz diye ille kapıyı açmak zorunda değilsiniz.

İnşallah bir kaç firmayı aradım fiyat aldım eşim ile onu duşunuyoruz umarım faydalı olur inşallah aldıklarını kurtarabilirim

Annemle aynı evde yaşıyor annemi ziyaret ettiğimizde yuzyuze geliyoruz hatta annem ayrı ev istemişti "ben aynı evde yaşamdan. Çok çektim başka ev tutun demişti" kendisi ben kalabalığı seviyorum öyle ailede buyudum zorluk çekmem demişti bu konuşmasından sonra biz söylemiştik siz bsştan bir evde oturmayın diye dinlemedi eşini ikna etmiş

Sizinle mi dalga geçiyor birde eminseniz aldigindan gidip sikayet edin dalga gecmeyi görsün,hatta onun oldugu bir ortamda evimiz de surekli esyalar kayboluyor parmak izi aldiracagiz gibi seyler soyleyin bakalim tepkisi ne olacak.

Sizinle mi dalga geçiyor birde eminseniz aldigindan gidip sikayet edin dalga gecmeyi görsün,hatta onun oldugu bir ortamda evimiz de surekli esyalar kayboluyor parmak izi aldiracagiz gibi seyler soyleyin bakalim tepkisi ne olacak.
Genelde benimle bu yaz evimi temiz su basmıstı kayınpederimizin hasta ziyareti sırasında sular kesilmişti bir tane musluk açık kalmış buna vurgu yaparak alzheimer diyor

valla işte abiniz mi kardeşiniz mi dayınız mı kimse ona söyleyin ve eşyaları geri istediğinizi de belirtin.

Genelde benimle bu yaz evimi temiz su basmıstı kayınpederimizin hasta ziyareti sırasında sular kesilmişti bir tane musluk açık kalmış buna vurgu yaparak alzheimer diyor
Ama sonradan kardeşlerşmle hepimize laksp takmış
valla işte abiniz mi kardeşiniz mi dayınız mı kimse ona söyleyin ve eşyaları geri istediğinizi de belirtin.
Onumla konuşmayı düşünüyorum birde kamera

Benim eşimin kuzeni (16) yaşında benim çok da pahalı olmayan makyaj malezemlerimi saç bakım ürünlerimi götürüyordu habersiz ve saklıyordu kendi eşyalarının içinde bulamıyordm bi gün haber vermeden evlerine gittim duştaydı kız duştan çıktı elinde bakım yağım
Çektim kenara dedim ki güzelim benden bir şeyler istedin ben sana vermem mi dedim niye habersiz alıyorsun ben deli gibi onları arayıp boşu boşuna sinirleniyorum dedim . Sakın bir daha kimsenin eşyalarını izinsiz götürme adını kötüye çıkarırlar bunu görmezden geliyorum bi daha olmasın dedim bi daha da olmadı

Yani bu gibi durumlarda köşeye sıkıştırıp rencide etmek zorunda kalıyor insan yoksa sonu gelmez baya baya git sen aldın yok de başka çaresi yok canım

Evet kardeşim kayınvalidesinin evşni köşe bucak beraber aramışlar bulamayınca annemi diğer kardeşimi arıyor kayınvalidemde bulamadım dizde mi diye onlar burada gelince alırsın diyor benide aramıştı eşyan burada gel alırsın demiltim annemin evinden yok oldu eşya sonra o hiç görmedim diyor biz görmüştük annemin evini köşe bucak aradık hatta ksrdrşimle kavga ettik buradaydı iki gun olmadı dedim ona sordu ben görmedim sşzşn eşyanızdan haberim yok odanıza hiç gşrmem diyor kaç kere gşrmem çekiniyorum dediği odada birşey ler ararken bulduk sonra bu kişi kardeşimşn kayınvalidesine gittikten sonra aradığımız eşya daha önceden aranan bulunamayan evin dolabından çıkmış

Benim de buna benzer bi konum vardı çamaşırlarm kayboluyordu evegelen gündelikçiler alenen denemiş sonrada hiç kullanmadığım nevresinm yatak örtülerimin içine tıkmışlardı attım tabi ama 2 gün falan aradm taradım evi en son onların içinden çıktı

Keşke benim eşyamda çıksa onun benim için değerini biliyordu çocuğuma sakladığımı bilirdu

Gorusmemeye calisn
Mecbur kalirsaniz da evden cikmayin.
Pesinde dolanin evin icinde.

Baska da yapacak birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…