Tanıdığım birinin hırsızlığı

İlk başta söylemeyeceğiz kamera taktığımızı görüntü gösterip konuşucaz olmazsa abimle konuşucaz

Madem bu kadar eminsiniz, siz de o yokken girin odasına arayın eşyalarınızı.
Sorarsa da "bana arada alzheimer geliyor hatırlamıyorum" dersiniz.
Kesinlikle omun yaptığını yapmak empati kurmasına sebep olsa keşke

yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış.habersiz geldiğinde de kusura bakma müsait değilim deyin kapatın kapıyı.asla bir hırsızı sokmayın evinize.

maalesef bizim de ailede var boyle biri,
annem ve babam kesinlikle konusma taraftari degiller.
kardesiniz gibi biri cikmadi bizden maalesef, biz de gozumuzle gormedik deyip bir tepki gostermedik,
ama isin dozu artiyor her seferinde...
kardeşimle çok tartışmıştık ondannsonra hiç durmadı ben yalnızım diyip gitmişti ama kesilmiyor bizi sevmeyen biri olabilşr sevmek zorunluluğu d yok ihtiyacı olduğunda söylese biz almasak biz suçlu olsak ama o bizim evimizş arayıp bulamamızdan zevk alıyor ne yazık ki

Benimde cok cok sevdigim bir arkadasim var yillardir gorusuruz hatta ilk okulda kalem silgi falan ne bulsa alirdi ama soylemezdim tabi yillar sonra tekrar bulusmaya baslayinca acaba hala devam ediyormu diye dusundum ama konusunu acmadim cunki bir hastalik bu en son evimden param kaybolunca ve ayni gun oglunun sehbada duran parayi almasina bisey demedigini gorunce (benim izledigimi bilmiyor tabi) emin oldum birgun diger arkadaslarla konusurken anlattim ve herkese dank etmeye basladi kiminin parasi kiminin parfumu kiminin baska biseysi.biz bulusunca zaten 4 kisiyiz hep beraber bulusuruz artik onu tek birakmiyoruz boyle bir cozum bulduk konusmadik hic bu konuda cunki cok seviyoruz onu oda bizi ve eli bir insan hic biseye yok demez belliki bu bir sorun basa cikamiyo bizde tek birakmamaya dikkat ederek devam ediyoruz gorusmeye

Bende öyle yapacağım oğlumuda yalnız bırakmayacağım böyle düşündüğümde biri benden çocuğu nu esirgese talipmetse incinşrdim diye yapmadım ama artık yapıcam

Bana kleptoman gibi geldi. Maddi degeri düşük seyleri calmasindan dolayi. Hastaysa ispatlasiniz da ceza almaz. En iyi çözüm asla evinize almamak.

Bende öyle yapacağım oğlumuda yalnız bırakmayacağım böyle düşündüğümde biri benden çocuğu nu esirgese talipmetse incinşrdim diye yapmadım ama artık yapıcam
Aynen takip et biz bu arkadasla surekli beraberiz mesela hafta bir kesin bulusuruz diyelim aynaya bakmaya gitti odaya diger arkadasim ya birisiyim iste sen yeni canta almistin nerde diyerek onun oldugu odaya giriyo yada ben ayni sekilde digerinin evindeyken ya ne daginik kadinsin falan diye bahaneyle pesinden onun girdigi odaya girip yalandan yatagi duzeltirim boyle idare ediyoruz ve ogunden beri kimsenin biseyini almaya firsati olmadi

Müge Anlı da izliyorum suçlular öyle pervasiz yüzsüz ki biri bana öyle birşey ima etse yerin dibine girerim .
Çocukken 3-4 yaşımda arkadaşım bakkal da arsız hareketler yapmıştı bakkal bağırdı ben ağlamıştım .
Maşallah bu baya yüzsüz

Bana kleptoman gibi geldi. Maddi degeri düşük seyleri calmasindan dolayi. Hastaysa ispatlasiniz da ceza almaz. En iyi çözüm asla evinize almamak.
Kesinlikle maddi değeri olmayan manevi şeyleri alıyor medela kendisinin nişan töreninde kendi düğğnmde tasarladığım takı kurdelesini ona varmiştim nişan gunu nişan bitiminde alırım düğünümden hatıra demiştim nişamdan bir hafta sonra habetim yoknkaybettik onu dedi gerçekten de öyledir birde onunlamı uğraşıcak demiştim önemsiz bir kumaş çıldırıcam

Buna tahammül etmek zorunda değilsiniz hem hırsız hem yüzsüz. Bence karşınıza alıp herşeyi söylemelisiniz. Yeterince nazik olmuşsunuz.

Ay bu hem hırsız hemde arsız olmuş artık hastalık bu çalma hastalığı bir tanıdığım boşandı eşinin bu huyundan dolayı vallahi kolay gelsin diyebiliyorum sadece açıkça vururdum yüzüne ben olsam kamerayı düşünün derim hatta polise gitmekle tehdit edin ayıp yahu

Öyle ne yazık ki bunun gibi birçok şey nekar bir kardeşim daha var oda çalışmaya gitmişti döndüğünde gittiği yerden hedşyelik kullanılıp biten eşyalardan almış bana dediki kardrşin geldi masasndaki eşyakarlada benim çocuk oynuyor gittim kardeşimin odasından çocuğu çıkarttım bunlar kırılısa teyze uzulur o olunca hirelim çocuğa öpretmeye çalışıyorum o dedikş bunlatdan kardeşin bana hiç vermedi olurmu öyle şey bukdar çok aldıysa herkese bşrtane verir dedim sonra çocuk bunun odasına kaçmaya çalışıyor ben de peşinden koştum çocuk bunun şifonyerin alt çekmecesinş açınca onun bana varmefi dediği şey çekmecenin içinde moralim bozuldu çıkalım burdan dedim o çekmece açılmasaydı kardeşimden şsteyip ona vereceltim meğer önceden almış yada kardeşim vermiş o kadarını bilmiyorum

öyle yapıcaz inşallah offffff

İnşallah siz yanilmişsinizdir nasıl yüz yüze bakacaksınız bundan sonra zor bir durum.. Allah yardımcınız olsun

Evinize kabul etmeyin. Bahaneler bulun. Yoksa huzurunuz kalmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…