Neden hala evinize almaya devam ediyorsunuz? Huylu huyundan vazgeçmez, yüzüne vurun ve uzak durun. Başıma geldi ordan biliyorumMerhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor
Bilmiyorum çıldıcamİnşallah siz yanilmişsinizdir nasıl yüz yüze bakacaksınız bundan sonra zor bir durum.. Allah yardımcınız olsun
Kalmadı kaç gecedir uyuyamıyorum eşimde evden çıkarsa demişti evin her tarafı nı aradık bulamadık kaybolan eşyam eşimin eşyaşarının bölümündeyi umarım evden çıkar ben yanılmışımdır inşallah boş yere gunahı nı almışımdırEvinize kabul etmeyin. Bahaneler bulun. Yoksa huzurunuz kalmayacak.
Geçmedi hatta annemle aynı evdeler annem çalışıyor izinli gününe denk getiriyordum öyle de ben gitmiyorum çok sık annemlerde yaşadığı için yuzyuze gelme olasılığı çok annemlerdede bana ait giderken kullandığım eşyalarım kaybolduNeden hala evinize almaya devam ediyorsunuz? Huylu huyundan vazgeçmez, yüzüne vurun ve uzak durun. Başıma geldi ordan biliyorum
Canım yüzüne söyleyeceksin başka çaresi yok, bir de yüzsüz olur böyle insanlar , yüzüne vurmamak için sebebin annenle yaşıyor olması mı?Geçmedi hatta annemle aynı evdeler annem çalışıyor izinli gününe denk getiriyordum öyle de ben gitmiyorum çok sık annemlerde yaşadığı için yuzyuze gelme olasılığı çok annemlerdede bana ait giderken kullandığım eşyalarım kayboldu
Evet abim in eşi, çok haklısınnız bir daha asla yalnız bırakmayacağımBu kişi gelininiz mi? Annenizle aynı evde yaşayan ama aileye sonradan giren başka biri gelmiyor aklıma. Eğer öyleyse durum gerçekten çok çok zor. Kimse yokken kimin ne yaptığını biliyorum, susuyoruz diye zeki sananlar var kendini vs gibi üstü kapalı tehdit etseniz? Elimde görüntüler bile var, hapse girecek haberi yok vs gibi.
Ay ne bileyim öyle ihtimali olan birini süt almak için vs evde yalnız bırakmayı bırak WC de bile kontrol ederim yine de.
Merhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor
Ne bu böyle gelin hanım herhalde. Abiniz kardeşiniz kimse bunun kocası onunla konusunvalla işte abiniz mi kardeşiniz mi dayınız mı kimse ona söyleyin ve eşyaları geri istediğinizi de belirtin.
Valla abiniz için de rezillik.Evet abim ile evli inşallah bir ortaya çıksa
Herşey kabus oldu ben haksızom bu kadar susmamalıydımHiç sevmediğim insan. RENCİDE EDECEKSİNİZ. Karısının anasının babasının yanında. Kardeşiniz yerden göğe kadar haklı. Geç kalmadınız bırakın kardeşiniz halletsin. Alzeimer diye de dalga geçiyormuş bir de terbiyesiz. Böyle diyince nedense sen geldikten sonra bizde Alzeimer baş gösteriyor diyin
Öyle malesef nunu kamıtladığımda nasıl davranacakValla abiniz için de rezillik.
Öyle bşr huyu var ne yazık ki ama bu olayda masum çok şükürMaddi değeri olmuyan şeyleri çalıyor kleptoman dememki bu nefret dolu yorumlar ne ya
Şükürler olsun o almamışBenim eşyamı çalan kaynanamın valizinden çaldıklarını geri aldım o yokken. Kafayı yedi, iyi de oldu. O evde yokken gidin alın herşeyinizi, ama saklayın iyi bir yere. Düşünsün dursun. Kimseye de dert yanamaz
Başka yerde bulundu ço şükürmadem annenizin evi.
biri cagirsin onu disarda oturmaya
ev bosken odasini arayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?