Tanıdığım birinin hırsızlığı

Neden hala evinize almaya devam ediyorsunuz? Huylu huyundan vazgeçmez, yüzüne vurun ve uzak durun. Başıma geldi ordan biliyorum

Evinize kabul etmeyin. Bahaneler bulun. Yoksa huzurunuz kalmayacak.
Kalmadı kaç gecedir uyuyamıyorum eşimde evden çıkarsa demişti evin her tarafı nı aradık bulamadık kaybolan eşyam eşimin eşyaşarının bölümündeyi umarım evden çıkar ben yanılmışımdır inşallah boş yere gunahı nı almışımdır

Neden hala evinize almaya devam ediyorsunuz? Huylu huyundan vazgeçmez, yüzüne vurun ve uzak durun. Başıma geldi ordan biliyorum
Geçmedi hatta annemle aynı evdeler annem çalışıyor izinli gününe denk getiriyordum öyle de ben gitmiyorum çok sık annemlerde yaşadığı için yuzyuze gelme olasılığı çok annemlerdede bana ait giderken kullandığım eşyalarım kayboldu

Canım yüzüne söyleyeceksin başka çaresi yok, bir de yüzsüz olur böyle insanlar , yüzüne vurmamak için sebebin annenle yaşıyor olması mı?

Bu kişi gelininiz mi? Annenizle aynı evde yaşayan ama aileye sonradan giren başka biri gelmiyor aklıma. Eğer öyleyse durum gerçekten çok çok zor. Kimse yokken kimin ne yaptığını biliyorum, susuyoruz diye zeki sananlar var kendini vs gibi üstü kapalı tehdit etseniz? Elimde görüntüler bile var, hapse girecek haberi yok vs gibi.

Ay ne bileyim öyle ihtimali olan birini süt almak için vs evde yalnız bırakmayı bırak WC de bile kontrol ederim yine de.

Evet abim in eşi, çok haklısınnız bir daha asla yalnız bırakmayacağım

Hiç sevmediğim insan. RENCİDE EDECEKSİNİZ. Karısının anasının babasının yanında. Kardeşiniz yerden göğe kadar haklı. Geç kalmadınız bırakın kardeşiniz halletsin. Alzeimer diye de dalga geçiyormuş bir de terbiyesiz. Böyle diyince nedense sen geldikten sonra bizde Alzeimer baş gösteriyor diyin

Herşey kabus oldu ben haksızom bu kadar susmamalıydım

Benim eşyamı çalan kaynanamın valizinden çaldıklarını geri aldım o yokken. Kafayı yedi, iyi de oldu. O evde yokken gidin alın herşeyinizi, ama saklayın iyi bir yere. Düşünsün dursun. Kimseye de dert yanamaz

Maddi değeri olmuyan şeyleri çalıyor kleptoman dememki bu nefret dolu yorumlar ne ya

İyi akşamlar, size bahsini ettiğim çalındığını iddia ettiğim eşyam bulundu çok şükür Kendi evimden çıkmadı ama oda almamış eşimin ablasını aradık, 6 aydan fazladır onlara ödünç verdiğimiz bir giysimşn üzerinden çıktı, onlarda arayıp haber verme zahmetinde bulunmamışlar. Yalnız bu son olaya kadar yazdığım herşey yaşadığımız olaylardı. Kısacası ben gunah almış oldum,ama iyi ki ben şimdi suçluyum ve bu olayda masum iyi ki iyi ki iyi ki hepinize teşekkür ederim şimdi bşr umudum var.....

Şükürler olsun o almamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…