Kesinlikle mümkün mertebe öyle yapıcamGorusmemeye calisn
Mecbur kalirsaniz da evden cikmayin.
Pesinde dolanin evin icinde.
Baska da yapacak birsey yok
Kesinlikle, kamera taktığımızı ilk başta söylemeyeceğiz sonra görüntü göstereceğimBir dahaki görüşmenize haber uçurun. Evden öyle çok şey kayboluyor ki, eve gizli kamera taktırıyoruz. Bakalım gerçekten bunama mı var hırsız mı deyin.
Gelininiz mi bu kişi?
Burada nick ğzeTam da bunu yazacaktim. Kardes degilse gelindiryani direk yazmak yerine neden sonradan akraba oldugumuz annemle yasayan falan filan diye uzatip isi bulmacaya ceviriyorlar anlamiyorum
Odasına benim çocuğum gidiyor onun altınAnnenizle aynı evde yaşıyorsa çaldıklarını mutlaka odasında bir yere saklar kontrol edin.
Ayrıca hiç de açmam kapıyı, kapıdayken müsait değilim bugün kusura bakma der ısrar etsede devam ettiririm.
EvetGelininiz mi bu kişi?
Burada herkes nick kullanarak yazıyor çok ayrıntılı yazamıyor zaten neden çekineceğim artıkTam da bunu yazacaktim. Kardes degilse gelindiryani direk yazmak yerine neden sonradan akraba oldugumuz annemle yasayan falan filan diye uzatip isi bulmacaya ceviriyorlar anlamiyorum
Çocuğum gidiyor onun odasına altını değiştşrmek için çağırıyorum gelmeyince kendim gidiyorum çocuğu almayaAnnenizle aynı evde yaşıyorsa çaldıklarını mutlaka odasında bir yere saklar kontrol edin.
Ayrıca hiç de açmam kapıyı, kapıdayken müsait değilim bugün kusura bakma der ısrar etsede devam ettiririm.
Çocuğum gidiyor onun odasına altını değiştşrmek için çağırıyorum gelmeyince kendim gidiyorum çocuğu almaya
Yani eve almayın,cok cok yakın değilmiş.SOkmayın eve.Merhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor
Resmen sen almışsın demişsin kamera koy eve madem eve girmesini engelleyemiyorsanArayıpta gelmeye çalıştığında evde olmadığımızı söyluyorum,aramadan geldiğinde mecbur açmak zorunda kalıyorum komşumuz neden açmadığımızı öğrenmeye çalışıyor eşyam kaybolduğunda da çocuğa sut almaya gitmiştim yağmur yağdığı için çocuğu evde bırakmıştım döndüğümde elektrik süpürgesi le salonu supuyordu neden böyle bir şey yaptığını sordum zaten ev temiz dedim bir şey olmaz ne olacak diyor. O gittiğinde yatak odamdaki not defterini koltuğun uzerinde bulunca başka eşyalara dokunup dokunmadığına bsktıığımda babannemşn hatırasınon yerinde olmafığını gördum boştu sonra aradım söyledim çocuk getirmiş tir diyor o yuksekliğe çıkamsyacsğını söyledim tabure koymuştur diyor onuda yapamayacağını söyledim alzheimer diye hastalık var bazsn bende oluyorum diyor
abiniz yada kardeşinizin eşi sanırım.Ne yazık ki
Merhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor
Teşekkür ederim icas2013 gerçekten öyle zor bir zamanda yapıcaz bunu ne yazık ki inşallah bu sondur inşallah inşallah ortay çıkar ben haksız olurumYüzsüzlük kimilerine nekadar kolay. Allahım yardımcınız olsun. Boşuna uğraş dur masrafa gir şimdi. Kamerasıydı takipti.
Yinede mecbur yapmak zorundasınız. İnşallah tez zamanda çözüme kavuşur.
Muhakkak bir hastalığı vardır. Sizin ıspatınızla belkide tedaviye başlar. Yine iyilik yapmış olursunuz :) hahırlı günler dilerim.
Öyle yapıcaz casKameradan ya da acik acik sormaktan baska careniz yok gibi. Biri benimle suclu oldugu ortadayken yok Alzheimer diye bisey varmis bende de oluyor diye dalga gecse k.bakma ama onun o dalga gecen agzina iki tane vururum yani. Kocasiyla mi konusursun artik kendini mi tehdit edersin bilemem. Ya da Kamera taktirip soylemeyeceksiniz kimseye. Esin ve sen bileceksiniz. Ortaliga da degerli bi esya koyacaksin. Oldu da bitti
Kameradan ya da acik acik sormaktan baska careniz yok gibi. Biri benimle suclu oldugu ortadayken yok Alzheimer diye bisey varmis bende de oluyor diye dalga gecse k.bakma ama onun o dalga gecen agzina iki tane vururum yani. Kocasiyla mi konusursun artik kendini mi tehdit edersin bilemem. Ya da Kamera taktirip soylemeyeceksiniz kimseye. Esin ve sen bileceksiniz. Ortaliga da degerli bi esya koyacaksin. Oldu da bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?