Tanıdığım birinin hırsızlığı

Bir dahaki görüşmenize haber uçurun. Evden öyle çok şey kayboluyor ki, eve gizli kamera taktırıyoruz. Bakalım gerçekten bunama mı var hırsız mı deyin.

Annenizle aynı evde yaşıyorsa çaldıklarını mutlaka odasında bir yere saklar kontrol edin.
Ayrıca hiç de açmam kapıyı, kapıdayken müsait değilim bugün kusura bakma der ısrar etsede devam ettiririm.

Tam da bunu yazacaktim. Kardes degilse gelindir yani direk yazmak yerine neden sonradan akraba oldugumuz annemle yasayan falan filan diye uzatip isi bulmacaya ceviriyorlar anlamiyorum
Burada nick ğze
Annenizle aynı evde yaşıyorsa çaldıklarını mutlaka odasında bir yere saklar kontrol edin.
Ayrıca hiç de açmam kapıyı, kapıdayken müsait değilim bugün kusura bakma der ısrar etsede devam ettiririm.
Odasına benim çocuğum gidiyor onun altın
Gelininiz mi bu kişi?
Evet

Tam da bunu yazacaktim. Kardes degilse gelindir yani direk yazmak yerine neden sonradan akraba oldugumuz annemle yasayan falan filan diye uzatip isi bulmacaya ceviriyorlar anlamiyorum
Burada herkes nick kullanarak yazıyor çok ayrıntılı yazamıyor zaten neden çekineceğim artık

Çocuğum gidiyor onun odasına altını değiştşrmek için çağırıyorum gelmeyince kendim gidiyorum çocuğu almaya

Yüzsüzlük kimilerine nekadar kolay. Allahım yardımcınız olsun. Boşuna uğraş dur masrafa gir şimdi. Kamerasıydı takipti.

Yinede mecbur yapmak zorundasınız. İnşallah tez zamanda çözüme kavuşur.

Muhakkak bir hastalığı vardır. Sizin ıspatınızla belkide tedaviye başlar. Yine iyilik yapmış olursunuz :) hahırlı günler dilerim.

Çocuğum gidiyor onun odasına altını değiştşrmek için çağırıyorum gelmeyince kendim gidiyorum çocuğu almaya

Kameradan ya da acik acik sormaktan baska careniz yok gibi. Biri benimle suclu oldugu ortadayken yok Alzheimer diye bisey varmis bende de oluyor diye dalga gecse k.bakma ama onun o dalga gecen agzina iki tane vururum yani. Kocasiyla mi konusursun artik kendini mi tehdit edersin bilemem. Ya da Kamera taktirip soylemeyeceksiniz kimseye. Esin ve sen bileceksiniz. Ortaliga da degerli bi esya koyacaksin. Oldu da bitti

Yani eve almayın,cok cok yakın değilmiş.SOkmayın eve.

Resmen sen almışsın demişsin kamera koy eve madem eve girmesini engelleyemiyorsan

maalesef bizim de ailede var boyle biri,
annem ve babam kesinlikle konusma taraftari degiller.
kardesiniz gibi biri cikmadi bizden maalesef, biz de gozumuzle gormedik deyip bir tepki gostermedik,
ama isin dozu artiyor her seferinde...

Kardeşinizle mi evli ?
Olay ortaya çıkınca nasıl birlikte yaşıycaklar yüzünüze bakamaz

Kardeşinize gösterin bence önce sonrada ona

Teşekkür ederim icas2013 gerçekten öyle zor bir zamanda yapıcaz bunu ne yazık ki inşallah bu sondur inşallah inşallah ortay çıkar ben haksız olurum

Öyle yapıcaz cas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…