- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ayyyy bana da olur o ya kafayı takarm resmen
öle bi benzer olayı başka yerde duymuştum.
demek ki Allah sizin tanışmanızı istemiş :) başka sebep bulamıorum.
tanışsaydınız ya bahaneylee
neden dert etmiyecekmiş,gayette dert bişey bu..Bu herkesin basina gelen bir olay. Neden dert ettiniz anlamadim.
elbet hatırlayacaksınız.
Bu herkesin basina gelen bir olay. Neden dert ettiniz anlamadim.
öle bi benzer olayı başka yerde duymuştum.
demek ki Allah sizin tanışmanızı istemiş :) başka sebep bulamıorum.
Ayyyy bana da olur o ya kafayı takarm resmen
bi yerde görmüşsünüzdür ama farketmemişsinizdir. bilinçaltı durumları olabilir yani :)dert değil ama meraktan kafa yedirtir insana. dün ilk defa biri ile denk geldim yüksek lisans öğrencisi kendisi. ama nasıl tanıdık geliyor anlatamam dha önce karşılaşmadık karşılaşsam eminim %100 hatırlarım ama ilk defa görmeme rağmen aşırı tanııdk geliyor. kendisi de zaten nerelisin diye sordu tanıdık geldin bana dedi. birbirimize tanıdık geliyoruz ama nerden tanışıyorz bilmiyoruz. hatta tanışmıyoruz bile ama dünden beri o tanıdık gelme olayını düşün düşün kafayı yiyeceğim :44:
olabilir mi bilmiyorum ki :44:Banada oluyor öyle.belki rüyanda görmüşsündür:)))
bi yerde görmüşsünüzdür ama farketmemişsinizdir. bilinçaltı durumları olabilir yani :)
ya da bazen hiç tanımadığımız insanları rüyamızda görebilirmişiz. buna pek ihtimal vermiyorum ama... :44:
pardon anlayamadım yanlış yere yorum yaptınız sanırımGeçen yaz mehmet emminin bakkalında karşılaşmıştınız ya. O tam çıkarken sende içeri giriyordun,çarpıştınız.
değişik br durum evet deli oluyor insan resmenbende de böyle şeyler sık sık oluyor ama insanlar değilde daha önce gitmediğim halde sanki gitmişim gibi bazı yerler öyle tanıdık geliyor ki hatta diyorum ben buraya geldim ve böyle böyle oldu olaylar bile sanki daha önceden yaşanmış karışık bir durum.
hatırlanacak bir tanışıklığımız yok ki
hani derler ya reekarnasyon önceki hayat falan dye böle şeyler olunca düşünmeye başlyr insan acaba falan dye.
neden dert etmiyecekmiş,gayette dert bişey bu..
sanmıyorum görsem hatırlarım blyrm kendmiBelki bir yerde gormussunuzdur ya da ona benzeyen birini gormussunuzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?