Tanıdık Gelme Sorunu

Bu durumu Nihat Hatipoğlu açıklamıştı önce ruhlarımız yaratılıyor ve bedene girmeden önce beklerken ruhlarımız karşılaşırmış onun için de bazı insanları tanımasak bile bize tanımış gibi gelirmiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

değişik br durum evet deli oluyor insan resmen

merak ediyorum aslında bu durum neyden kaynaklı yani nasıl oluyorda daha önce hiç gidilmediği halde ,orada yaşanmadığı halde daha sonradan gittiğinde o yollarda yürüdüğünü anımsamak ,yaşananların gözünün önünden geçmesi bir tuhaf birde şu rüyalar bana çok sık oluyor gidilecek yeri ,yaşanacak bazı şeyleri yıllar öncesinden görüyorum ad olarak,görüntü olarak.Hiç bir açıklaması yok heralde.

Birisinden şöyle duymuştum. Hepimiz hayatımızdan önce ruhlar alemindeydik malum. Burada da bazı insanlarla karşılaştığımızı, sonra Dünya da ilk defa gördüğümüz ama tanıyormuşuz gibi olan insanların aslında ruhlar aleminde gördüğümüz bu insanlar olduğunu.
Ne derece doğrudur bilemem ama bana olabilir gibi geliyor.:26:

ne güzel yaratmış mevlam

Kalu belada tanismissinizdir

kimbilir...

çok ilginç aslında

olabilir yaradan öyle güzel yaratmış ki

Bu konu beni yiyip bitircek yolda cevirdi gecen gun kadinin biri siman cok tanidik diye bide su spor spikeri var ntv de dilara diye bir kadin kim gorse ona benzetiorlar ilaha biriyle tanisayim ya cok tanidik siman var diyolar oluyo oyle hep bana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay bnm benzediğim ünlüde yok ki :/

rüyamda brni görmştm aşırı benzyr o olabilir mi dye dşnyrm şuan hatta bu adam km ya demştm uyandğmda

Bence odur çünkü böyle olabilme ihtimali yüksek.Bende rüyamda çocugum varmış gördüm bi baktm aynı cocuk buraya yeni taşınananları çocugu çok şaşırdım.rüyayı gördükten 2 hafta sonra taşındılar

bakalım,bu çocuğa kaç gün sonra büyük aşk beslemeye başlayacaksın?

haddinizi bilin isterseniz br dha denk gelmeyeceğim biri hakkında saçma sapan konuşmanız yersiz

ilginç br durum

arkadaşların dediği gibi belki ruhlar aleminde görmüşsündür.

ya da tanıdığın birine benzetiyorsun. bana da çok olur. nereden hatırlıyorum derim ama görmediğime de eminimdir bu çoğunlukla birine benzetme durumunda oluyor.

ben artık birilerini gördüğümde nereden hatırladığımı çıkaramıyorum. ama gördüğüme emin oluyorum o durumda da nerede gördüğümü hatırlamıyorum. :44:

ya rüyamda gördm yda ruhlar alemnde çnkü o kdr esmer br tanıdığım yok benzick :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…