- Konu Sahibi yazarhanim35
-
değişik br durum evet deli oluyor insan resmen
Bu durumu Nihat Hatipoğlu açıklamıştı önce ruhlarımız yaratılıyor ve bedene girmeden önce beklerken ruhlarımız karşılaşırmış onun için de bazı insanları tanımasak bile bize tanımış gibi gelirmiş
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kalu belada tanismissinizdir
merak ediyorum aslında bu durum neyden kaynaklı yani nasıl oluyorda daha önce hiç gidilmediği halde ,orada yaşanmadığı halde daha sonradan gittiğinde o yollarda yürüdüğünü anımsamak ,yaşananların gözünün önünden geçmesi bir tuhaf birde şu rüyalar bana çok sık oluyor gidilecek yeri ,yaşanacak bazı şeyleri yıllar öncesinden görüyorum ad olarak,görüntü olarak.Hiç bir açıklaması yok heralde.
Birisinden şöyle duymuştum. Hepimiz hayatımızdan önce ruhlar alemindeydik malum. Burada da bazı insanlarla karşılaştığımızı, sonra Dünya da ilk defa gördüğümüz ama tanıyormuşuz gibi olan insanların aslında ruhlar aleminde gördüğümüz bu insanlar olduğunu.
Ne derece doğrudur bilemem ama bana olabilir gibi geliyor.:26:
dert değil ama meraktan kafa yedirtir insana. dün ilk defa biri ile denk geldim yüksek lisans öğrencisi kendisi. ama nasıl tanıdık geliyor anlatamam dha önce karşılaşmadık karşılaşsam eminim %100 hatırlarım ama ilk defa görmeme rağmen aşırı tanııdk geliyor. kendisi de zaten nerelisin diye sordu tanıdık geldin bana dedi. birbirimize tanıdık geliyoruz ama nerden tanışıyorz bilmiyoruz. hatta tanışmıyoruz bile ama dünden beri o tanıdık gelme olayını düşün düşün kafayı yiyeceğim :44:
ay bnm benzediğim ünlüde yok ki :/Bu konu beni yiyip bitircek yolda cevirdi gecen gun kadinin biri siman cok tanidik diye bide su spor spikeri var ntv de dilara diye bir kadin kim gorse ona benzetiorlar ilaha biriyle tanisayim ya cok tanidik siman var diyolar oluyo oyle hep bana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ay bnm benzediğim ünlüde yok ki :/
Banada oluyor öyle.belki rüyanda görmüşsündür:)))
rüyamda brni görmştm aşırı benzyr o olabilir mi dye dşnyrm şuan hatta bu adam km ya demştm uyandğmda
bakalım,bu çocuğa kaç gün sonra büyük aşk beslemeye başlayacaksın?
Bence odur çünkü böyle olabilme ihtimali yüksek.Bende rüyamda çocugum varmış gördüm bi baktm aynı cocuk buraya yeni taşınananları çocugu çok şaşırdım.rüyayı gördükten 2 hafta sonra taşındılar
haddinizi bilin isterseniz br dha denk gelmeyeceğim biri hakkında saçma sapan konuşmanız yersiz
haddimi biliyorum,sıkıntı yok.ben de senin konularından bir şey çıkardıysam, yeni saplantının bu çocuk olacağını haddimi bildiğim kadar biliyorumdur,senin kafa öyle çalışıyor.üç güne ağlak şeyler yazmaya başlarsın
haddinizi bilin isterseniz br dha denk gelmeyeceğim biri hakkında saçma sapan konuşmanız yersiz
haddimi biliyorum,sıkıntı yok.ben de senin konularından bir şey çıkardıysam, yeni saplantının bu çocuk olacağını haddimi bildiğim kadar biliyorumdur,senin kafa öyle çalışıyor.üç güne ağlak şeyler yazmaya başlarsın
haddinizi bilseydiniz sizi ilgilendirmeyen konularda yorum yapmazdınız
Size ne milletin actigi konudan, size mi dert acaba ?? Yazdigi konuyu begenmiyosaniz yorum yapmassiniz olur biter.
Size ne milletin actigi konudan, size mi dert acaba ?? Yazdigi konuyu begenmiyosaniz yorum yapmassiniz olur biter.
dert değil ama meraktan kafa yedirtir insana. dün ilk defa biri ile denk geldim yüksek lisans öğrencisi kendisi. ama nasıl tanıdık geliyor anlatamam dha önce karşılaşmadık karşılaşsam eminim %100 hatırlarım ama ilk defa görmeme rağmen aşırı tanııdk geliyor. kendisi de zaten nerelisin diye sordu tanıdık geldin bana dedi. birbirimize tanıdık geliyoruz ama nerden tanışıyorz bilmiyoruz. hatta tanışmıyoruz bile ama dünden beri o tanıdık gelme olayını düşün düşün kafayı yiyeceğim :44:
Size ne milletin actigi konudan, size mi dert acaba ?? Yazdigi konuyu begenmiyosaniz yorum yapmassiniz olur biter
hımmm.sizin bakış açınızla cevap vereyim.bu konuya benim yorumum da bu.size mi dert acaba??istediğim yorumu yaparım.konuyu açan her fikre açık olsun bir zahmet
haddinizi bilseydiniz sizi ilgilendirmeyen konularda yorum yapmazdınız
sen bizi ilgilendirdiğini düşünmüşsün ki konu açmışşsın,sanki arkadaşlarınla yan masada sohbet ederken,konuya dahil oldum.unuttuysan hatırlatayım,açtığın konuları herkes okuyor,intertnet sitesi bu,herkese açık
ya rüyamda gördm yda ruhlar alemnde çnkü o kdr esmer br tanıdığım yok benzick :)arkadaşların dediği gibi belki ruhlar aleminde görmüşsündür.
ya da tanıdığın birine benzetiyorsun. bana da çok olur. nereden hatırlıyorum derim ama görmediğime de eminimdir bu çoğunlukla birine benzetme durumunda oluyor.
ben artık birilerini gördüğümde nereden hatırladığımı çıkaramıyorum. ama gördüğüme emin oluyorum o durumda da nerede gördüğümü hatırlamıyorum. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?