• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanıdıklık Hissi

bizimkisi akraba :KK70:

kardeşim çok yakın zamanda arkadaşını kaybetti. şuan bu mesele ile ilgli birşey soramam ona.

:))

onu yapacağım nerdeyse :KK70:

ben 24 o 27 :)
Hımm sizde onun ilgisini çektiyseniz 2 3 güne o size mutlaka ulaşır bişekilde . umarım beğenmiştir sizi diyelim hadi inşalla :)

Aileniz sosyal medyayı kullandığınızı bilse ne olur? Bu ayıp yada kötü bişey mi? Ben bu kafaları anlamıyorum yaaa.

zaten ailemin bildiği bir sosyal medya hesabım vardı ancak ailem ekli olduğu için rahat edemedim kapattım bu kadar basit. hakaret vari cümle kullanmadan sorun önce bir. dıdımın dıdısı dahi babamdan görüp ekliyordu bende rahatsız oldum akrabalarım olmasın diye kapattım başka açtım ailem bunda yok ve bilmiyorlar.

arkadaşlık isteği atmış bir yazar arkadaş :D bakmadan direk isteği görünce bir heyecanlandım ki boşaymış :))

zaten ailemin bildiği bir sosyal medya hesabım vardı ancak ailem ekli olduğu için rahat edemedim kapattım bu kadar basit. hakaret vari cümle kullanmadan sorun önce bir. dıdımın dıdısı dahi babamdan görüp ekliyordu bende rahatsız oldum akrabalarım olmasın diye kapattım başka açtım ailem bunda yok ve bilmiyorlar.
Hakeretvari cümle nerede? Hala aynı şeyi söyluyorum bu kafaları anlayamıyorum

Belki uanlis anlayip akrabalariniz arasinda dedikodu da yayabiljr kisiligini bilmiyorsunuz dikkatli olun onun sizi fark etmesini saglayin..

Belki uanlis anlayip akrabalariniz arasinda dedikodu da yayabiljr kisiligini bilmiyorsunuz dikkatli olun onun sizi fark etmesini saglayin..

Bu sefer konu benim kızlar. Ayy ocağınıza düştüm resmen şu kardeşinize bir fikir verin.
Normalde düğün, seyran, bayram vs kalabalıklara katılmayan biriyim. Hani şu şuyumuzdur dediklerinde tanımam bile. Baba tarafından akrabaların hiç birini tanımıyorum diyebilirim hatta.
Ancak düğüne gideceğim tuttu. 4-5 senede bir en son kimin düğününe gittim onu bile hatırlamayacak derecede sevmem düğünleri :)
Birini gördüm düğünde. Hani o ilk görme anındaki tanıdıklık hissi çok garip geldi bana. Sanki tanıyorum gibi. Akrabamız ilk defa gördüm adım kadar eminim ama sanki daha önce çok kez görmüş gibi aşina geldi bana. Biraz da beğendim çocuğu :KK70: adını sanını bilme beğen çok komik ama ben soyadından çocuğun adını vs. de öğrendim :KK70: kardeşim falan tanıyor ama kesinlikle soramam ona bu kim falan diye. Kardeşim dışında facebook da ortak arkadaşlarımız da var yazar kişiler vesaire.
Ancak gel gelelim ekleyemem dahi çocuğu. Ailem sosyal medya kullandığımı bilmiyor( kardeşim biliyor sadece ama ondan da yardım isteyemem) aile için kullandığım sosyal medya hesabımı kapattım zamanında şuan kullandığım da edebiyatla ilgilenen kişiler vs ekli.
Stakladığım kadarıyla gördüğüm kısmıyla ilişkisi de yok.
Off ne etsem bilmiyorum kızlar. bir akıl verin bana.
Cesaretini toplayıp Facebook tan ekle ailene de yeni açtım dersin ne olacak ki zaten tanımıyorsun bir dene şansını

bende bundan çekiniyorum

Cesaretini toplayıp Facebook tan ekle ailene de yeni açtım dersin ne olacak ki zaten tanımıyorsun bir dene şansını

tanımadığım biri dedikodu yaparsa bilmiyorum

Back
X