Tanık olmak daha zor

kahverengili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
192
1
0
İstanbul
evlilikler va aldatmalar üzerine bir çok yazılar okumuşşsunzdur. bir de aldatılmaya tanık olmak var konu şu:

halamın kızı henüz 18 yaşında lise sonda okuyor. arkasından konuşmuş gibi olacak ama . çok şımarık. çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren bir insan. onla aram iyi bana her zaman çok güvendiğini söyler. kardeşleriyle paylaşmadığı şeyleri bana anlatır. ama b durum beni çok rahatsız ediyor. bazı şeyleri bilipte söyleyememek..

bu kızın teyzesinin oğlu 7 yıllık evli. 28 yaşında, bir oğlu var. çok sessiz sakin bir insan.yani ağzı var dili yok (meğer ben öyle sanıyormuşum:25:)

bir gün teyzemin kzı bize geldi. malum siteden ben bunların ikisini konuşurken yakaladım. yakaladım diyorum. çünkü ben içeri girer girmez bu hemen çevrimdışı oldu. kekelemeye başladı.
şüphelenmemin bir diğer sbebi de bu adam öyle faceden kimseye yazmaz. ya da ben böyle düşünüyorum. çünkü kardeşime veya babama bir kere yazmış insan değil.
bunların ikisi birden samimi oldular. o siteden mesajlaşmalar falan
kız bana bi gün geldi. sohbet ederken konu o adama geldi ( o adam diyoum aslında abi demem lazım hala oğlum çünkü)

bu kız bana iksinin o siteden mesajalştıklarını söyledi. ben hangi konuda konuşuyorsunuz diye sorunca, o adam evliliğnden mutlu olmadığını. karısıyla aynı yatakta bile yatmadıklarını hatta 2 aydır cinsel birleşme yaşamadıklarını söylemiş

ben şok oldum ya. nasıl kalkıp bir adam karısıyla arasındaki meslelerini hele ki mahrem konuları 3. bir kişye anlatır:47:

neyse konuyu fazla uzatmayayım. teyze kızı dün akşam benden kitap almaya geldi. ve aslında kitabı bahane ettiğini benle konuşmak istediği şeyler olduğnu söyledi. tabi hemen anladım o konu olduğunu

adam buna; ben senden 2 senedir hoşlanıyoum. sadece seni görmek bana yetiyor. sen bir başkasın flan demiş.ikisi de akrabam. ben bunları duyunca elim ayağım boşaldı. kızda çok bağırıdm çağırdım. ondan uzak dur evli çoluğu çocuğı var diye tekrar tekrar söyledim.
kız kendinde emin ben yanlış bişi yapmam diyor. daha önce aklı nerdeymiş diyor.(kız bundan bekarken de hoşlanıyormuş. yengemi de hiç sevmiyor kara kedi diyo kadına )
anneme konuyu anlattım çünkü bu çok öneml bişi. ben bunu bilerek günahamı giriyorum acaba? onlara ortak olmuş gibi hissediyorum kendimi.
şimdik ben napıyım yengemin yüzüne bakamıyorum ya:59:. söyleyemem de olanları. halama söylesem. o zaten oğluna toz kondurmuyor. :20:
benim tanıdğım kızsa bu kötü şeyler yapar eminim buna :47:

evlilikler va aldatmalar üzerine bir çok yazılar okumuşşsunzdur. bir de aldatılmaya tanık olmak var konu şu:

halamın kızı henüz 18 yaşında lise sonda okuyor. arkasından konuşmuş gibi olacak ama . çok şımarık. çorap değiştirir gibi sevgili değiştiren bir insan. onla aram iyi bana her zaman çok güvendiğini söyler. kardeşleriyle paylaşmadığı şeyleri bana anlatır. ama b durum beni çok rahatsız ediyor. bazı şeyleri bilipte söyleyememek..

bu kızın teyzesinin oğlu 7 yıllık evli. 28 yaşında, bir oğlu var. çok sessiz sakin bir insan.yani ağzı var dili yok (meğer ben öyle sanıyormuşum:25:)

bir gün teyzemin kzı bize geldi. malum siteden ben bunların ikisini konuşurken yakaladım. yakaladım diyorum. çünkü ben içeri girer girmez bu hemen çevrimdışı oldu. kekelemeye başladı.
şüphelenmemin bir diğer sbebi de bu adam öyle faceden kimseye yazmaz. ya da ben böyle düşünüyorum. çünkü kardeşime veya babama bir kere yazmış insan değil.
bunların ikisi birden samimi oldular. o siteden mesajlaşmalar falan
kız bana bi gün geldi. sohbet ederken konu o adama geldi ( o adam diyoum aslında abi demem lazım hala oğlum çünkü)

bu kız bana iksinin o siteden mesajalştıklarını söyledi. ben hangi konuda konuşuyorsunuz diye sorunca, o adam evliliğnden mutlu olmadığını. karısıyla aynı yatakta bile yatmadıklarını hatta 2 aydır cinsel birleşme yaşamadıklarını söylemiş

ben şok oldum ya. nasıl kalkıp bir adam karısıyla arasındaki meslelerini hele ki mahrem konuları 3. bir kişye anlatır:47:

neyse konuyu fazla uzatmayayım. teyze kızı dün akşam benden kitap almaya geldi. ve aslında kitabı bahane ettiğini benle konuşmak istediği şeyler olduğnu söyledi. tabi hemen anladım o konu olduğunu

adam buna; ben senden 2 senedir hoşlanıyoum. sadece seni görmek bana yetiyor. sen bir başkasın flan demiş.ikisi de akrabam. ben bunları duyunca elim ayağım boşaldı. kızda çok bağırıdm çağırdım. ondan uzak dur evli çoluğu çocuğı var diye tekrar tekrar söyledim.
kız kendinde emin ben yanlış bişi yapmam diyor. daha önce aklı nerdeymiş diyor.(kız bundan bekarken de hoşlanıyormuş. yengemi de hiç sevmiyor kara kedi diyo kadına )
anneme konuyu anlattım çünkü bu çok öneml bişi. ben bunu bilerek günahamı giriyorum acaba? onlara ortak olmuş gibi hissediyorum kendimi.
şimdik ben napıyım yengemin yüzüne bakamıyorum ya:59:. söyleyemem de olanları. halama söylesem. o zaten oğluna toz kondurmuyor. :20:
benim tanıdğım kızsa bu kötü şeyler yapar eminim buna :47:

daha 18 yaşında! büyük hata yapma dönemleri bana göre bişiyleri bilipte susuyosan suca ortaklık etmıs oluyosun bence ne yap et söyle olay baska türlü acıga cıktıgında sanada sorarlar biliyodun nie söylemedın diye geri dönülmez hatalara meydan vermek istemıyosan bence söyle

Git gerekli kişilere anlat bence. En doğrusu bu. Kız 18 yaşında, bekarkende hoşlanıyormuş ha? Hangi ara ya adam zaten 8 yıllık evlli değil mi :S Ay çok değişik çok yazık ya. Ayıp be!

yengene ulaşıp söylemeyi dene bence arkadaşının üzerinee bi hat al mesaj çek ve kapat hattı.

yengede aldatılmış durumuna düşmüş zaten valla yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal adama söylesen yengeye ihanete göz yummus oluyosun yengeye söylesen tepkisi cok daha farklı olur olay iice büyük vs allah kolaylık versın zor durum

Ben şeyi anlamadım. Halanın kızı, bekar olduğu zamanlardan mı hoşlanıyormuş bu çocuktan? Yani 11 yaşındayken? Kimse bunlara kuzenlerin kardeş olduğunu öğretmemiş mi? Çok tuhaf geldi bana, büyük konuşmamak lazım tabi.
Hadi hoşlanmak filan bir yerde dursun da, aile içinde böyle bir işe kalkışmak da iyi cesaret.

Son düzenleme:
Ne biçim iş arkadaş?

Bu toplum nereye gidiyor böyle?

Allah yavrularımızı, bizleri korusun. Kimseyi şeytana uydurup da huzurunu bozmasın.

yengede aldatılmış durumuna düşmüş zaten valla yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal adama söylesen yengeye ihanete göz yummus oluyosun yengeye söylesen tepkisi cok daha farklı olur olay iice büyük vs allah kolaylık versın zor durum

bence git halaoğlunla konuş eğer devam edersen karına söylerim de bağır çağır hakaret et

eşini akrabasıyla aldatabilecek karakterdeki insan bağırıp çağırma konuşmayla kendine çeki düzen vereceğini düşünmüyorum.gidip konuşacaksın etrafın tepkisinden korkacağı için tamam haklısınız diyecek ama yine el altından yürütecekler olayı.bu sefer kız da tabi paylaşmayacak durumu başkasıyla en azından yengeye söylenmeli ki ne yapmak istiyorsa onu yapsın..burda bu durumu bilmeye tek hakkı olan kişi yengedir anneden yada haladan önce..yuvasının dağılması gerekiyorsa evet dağılsın bu karakterdeki erkeğe eşim diye güvenene yazık...

kusura bakmayında ben bu kızı döverim. bu ne şımarıklıktır Allah aşkına!
kız 18 yaşında ve bu adam bekarkende - bu kız bundan hoşlanıyormuş, yanlış mı anladım acaba?adam 8 yıllık evli olduğuna göre, anlamıyorum 10 yaşındaki çocuk bu tür şeyleri nerden bilir...

Bence bu olaya hemen el atın, madem bu kız sizi dinlemiyor gidin o adamla konuşun aklını başına devşirsin...

Anlamadım?
18 yaşında bir hala kızınız var.Teyze kızını azarlıyorsunuz.
Ben anlayamadım heralde konu muhattabı halakızımı? Teyze kızımı?

kusura bakmayında ben bu kızı döverim. bu ne şımarıklıktır Allah aşkına!
kız 18 yaşında ve bu adam bekarkende - bu kız bundan hoşlanıyormuş, yanlış mı anladım acaba?adam 8 yıllık evli olduğuna göre, anlamıyorum 10 yaşındaki çocuk bu tür şeyleri nerden bilir...

Bence bu olaya hemen el atın, madem bu kız sizi dinlemiyor gidin o adamla konuşun aklını başına devşirsin...

işin garibi 18 yasında kız o adam bekarken de sevıyosa bu adam 7 yıllık evli 11 yasında ki cocugamı aşık olmuş anladıgım kadarıylada kuzenler kusura bakmayın ama ben sübyancı sapık derim bu duruma cocuk ya daha allahım sen akıl fikir ver konu sahibi arkadas bu durumu bilipte susarsan hala en buyuk hata senın olmus olur ben söyliyim.

Son düzenleme:
bence ergenlikle alakası yok bende 19 yaşındayım ama hiçbir akrabamdan hoşlanmadım o kızın ve adamın yaptığı büyük bir terbiyesizlik yengenin hiç suçu yokken boynuzlanmasına göz yummayın olayı anlatın bugün ayrılsalar yarın yine görüşürler akrabalar çünkü

o kızın annesine anlatırsanız, kızının kulağını çekecektir. bir de o adamla konuşup, herkese yayacağınızı vs. bi şekilde korkutun. kıza sen daha iyilerine layıksın, napcaksın evli adamı falaln bi şekilde ikna edebilirsnz belki

Olayi annenize anlatmakla iyi etmissiniz.Tek basina bir genc kiz olarak fazla bisey gelmez elinizden.Anneniz bence geregini yapsin.ama yapsin yani.cünkü bu utanmazliktir ya.gercekten hersey cigirindan cikti.genclik ne yapiyor böyle,nereye gidiyor Allahaskina

Aile büyüklerine mutlaka durumu bildirin. Ortalık çok arışacak belki halalar teyzeler birbirlerine girecekler ama faciya gidiyor gibi durum. Yengenizin de bilgisi olmalı. Araya giren kara kedi değil, o 18 yaşındaki haddini bilmez. Kendini birşey zanneden. Uzak tutulsun o aileden.
Ama dediğim gibi herkes kendi çocuğunu savunacak, herkes birbirini suçlayacak ve maalesef çok karışacak ortalık. İnşallah çok büyümeden atlatılır olay da yapılan yanlış ilgili kişilere anlatılır

Olayi annenize anlatmakla iyi etmissiniz.Tek basina bir genc kiz olarak fazla bisey gelmez elinizden.Anneniz bence geregini yapsin.ama yapsin yani.cünkü bu utanmazliktir ya.gercekten hersey cigirindan cikti.genclik ne yapiyor böyle,nereye gidiyor Allahaskina

bende aynı fikirdeyim....bu iş büyükler tarafından açıklanmalı gereği yapılmalı....yoksa o kız şimdi 18 yaşıyla kim bilir ne delilikler yapar....sen kendin o erkekle konuşsan kıvıracak belki...ne bileyim ...belki seninle ilgili yalan yanlış şeyler anlatır...sana inanmaz sonra kimse....bence açıklamak istiyorsanız annen halanlarla konuşsa daha iyi olur...

Back
X