Tanık olmak daha zor

Ben şeyi anlamadım. Halanın kızı, bekar olduğu zamanlardan mı hoşlanıyormuş bu çocuktan? Yani 11 yaşındayken? Kimse bunlara kuzenlerin kardeş olduğunu öğretmemiş mi? Çok tuhaf geldi bana, büyük konuşmamak lazım tabi.
Hadi hoşlanmak filan bir yerde dursun da, aile içinde böyle bir işe kalkışmak da iyi cesaret.

evet aynen. ı kzın ilk sevgilis bu yaşlarda olmuş zaten. annem sürekli söyler onlardan uzak dur diye. kadın haklı gerçekten.
kuzenler ama üveyler. üvey de olsa çok çok yanlış ve ben vicdan azabı çekiyorum :59:
üveylik şu şekil. babaannemin eşi vefat ettikten sonra kaynıyla evlenmiş. aynı zamanda amca çocukları da oluyorlar. kökten akrabalık var brinci derceden

Ayrıca size bir öneride bulunacağım. O kişiyle hukukunuzu arkadaşlık boyutunda değil akrabalık boyunutuna getirin ve öylece bırakın. Arkadaş çok farklıdır ve önemlidir. Siz ona yanlış olduğunuzu anlatmaya çalıştığınız ve endişelendiğiniz halde o yanlışa devam etti. Onunla arkadaşlık etmenize gerek yok. Böylece ortak oluyor görünebilirsiniz yaptıklarına

Olayi annenize anlatmakla iyi etmissiniz.Tek basina bir genc kiz olarak fazla bisey gelmez elinizden.Anneniz bence geregini yapsin.ama yapsin yani.cünkü bu utanmazliktir ya.gercekten hersey cigirindan cikti.genclik ne yapiyor böyle,nereye gidiyor Allahaskina

evet. çünkü bu olay bana çok ağır geldi. ama o kız hala farkında değil. olayı anlatırken gülüyor ya gülüyor.:47: neymiş ona komik geliyormuş . anneme söyledim kadın yemin ederim gece uyuyamamış .halama söylesek aile de çok kötü şeyler olacak çok kötü ama bir şekilde söylicem

Aile büyüklerine mutlaka durumu bildirin. Ortalık çok arışacak belki halalar teyzeler birbirlerine girecekler ama faciya gidiyor gibi durum. Yengenizin de bilgisi olmalı. Araya giren kara kedi değil, o 18 yaşındaki haddini bilmez. Kendini birşey zanneden. Uzak tutulsun o aileden.
Ama dediğim gibi herkes kendi çocuğunu savunacak, herkes birbirini suçlayacak ve maalesef çok karışacak ortalık. İnşallah çok büyümeden atlatılır olay da yapılan yanlış ilgili kişilere anlatılır

bende bu yüzden çekiniyorum ama bir şekilde söylemeliyim. ya işin kötüsü yengem 5 aylık hamile :59:

canım,ben senin yerinde olsam epeyce düşünürdüm bir hamle yapmadan.çünkü kız oldukça uyanık anlasılan ve belki bu durumun ortaya çıkmasıyla olacak olayları gögüslemek istemeyebilirler,inkar ederler.bu durumda sen iftiracı durumuna düşebilirsin..söyleyeceksen de elinde sağlam delillerin olsun..

biraz daha beklemek istiyorum. eğer bir gün çıkıpta söylersem dediğin gibi elimde kanıtım olsun . sonra iftiracı durmuna düşerim.o kız, gerçekten onda şeytan tüyü var yapmadığı bişi kalmadı:47:

araları nasıl bilmem ama annen hatunun annesine gitsin desin en başta.. tavsiyem senden çıksın olay sonra herkes iyi sen kötü olursun

Sana beım tavsıyem boyle seylerde ortada kesın delıllerın yokken hıc konuşma

sonra herkes ıyı olur sen kotu belkı adamın karısı eşını affeder senı suclarlar iftira atıyor dıye

off ne fena durum ya aşagı tukursen sakal yukarı tükürsen bıyık bence yengene söleme çoçuğu varmış yüregıne iner kadının bence durumu babanla paylaş böyle böyle birşey vaar de mudahele edip etmemenı o sana söler en azından için rahatlar kafana yer etmişsin anladığım kadarıyla sen de vicdan azabıyla boğuşuorsun :59::59:

bence de hemen anlatma yengene. o adamla da hemen muhattap olma. senin üzerine kalır allah korusun böylelerinden her şey beklenir. tek yapman gereken yengenin bu durumu kendi kendine anlamasını ve ispatlamasını sağlamak. internet yazışmalarını falan görmesi lazım, yoksa kimse sana inanmaz, bi de kıskanç diye adın çıkar.

Çok abartılı bir tepkimi olur bilmiyorum ama bu tarz hikayeleri okuyunca hakikaten kanım donuyor ve ister istemez soruyorum biz ne hale geldik, nereye gidiyoruz, ne yapıyoruz diye... İnsanlar da ar kalmamış gerçekten...

Konuya dönecek olursam; ne olursa olsun sana güvenerek bir şeyler paylaşan bir insanın yaptıklarını annene bile dahi olsa söylemen çok yanlış.. Üstüne düşen görevi yapmış kıza gerekli şeyleri söylemişsin, baktın hala görüşmeye devam ediyor madem diğer şahıs da halanın oğlu onu da keskin cümlelerle uyarırdın olur biterdi.. Bundan fazlasının senin üstüne vazife olduğunu düşünmüyorum ben..

Çok abartılı bir tepkimi olur bilmiyorum ama bu tarz hikayeleri okuyunca hakikaten kanım donuyor ve ister istemez soruyorum biz ne hale geldik, nereye gidiyoruz, ne yapıyoruz diye... İnsanlar da ar kalmamış gerçekten...

Konuya dönecek olursam; ne olursa olsun sana güvenerek bir şeyler paylaşan bir insanın yaptıklarını annene bile dahi olsa söylemen çok yanlış.. Üstüne düşen görevi yapmış kıza gerekli şeyleri söylemişsin, baktın hala görüşmeye devam ediyor madem diğer şahıs da halanın oğlu onu da keskin cümlelerle uyarırdın olur biterdi.. Bundan fazlasının senin üstüne vazife olduğunu düşünmüyorum ben..

benden başka kimse bilmiyor. ne demek daha fazlası benim üstüme fazife değil. beni sokmayan yılan bin yaşasın değil mi ? ya birgün aynsı benim başıma gelirse:17:
anneme söylemekle çok iyi yaptım anneme değilde başka birine söyleseydim o zaman yanlış yapmış olurum . emen söylemeyi düşünmüyorum dur bakalım daha neler olacak :18:

Şunu söylemeye çalışıyorum... Başında kavak yelleri esen bir kızın yanı sıra ortada bir evlilik ve bu evliliğin masum taraflarından biri yani bir eş var ortada... Belki hala oğlunun, teyze kızına kem bir bakışı, bir sözü yok ama senin kız kendince ve yanlış yorumluyo aralarındaki muhabbeti olamaz mı? Bir yuva kurmak kolay değil, "yarın benim başıma da gelir" mantığıyla fevri davranıp durgun suyu bulandırmakta hoş değil. Ve evet bu nedenle üstüne vazife değil diyorum. Hala oğlu, teyze kızı derken hiçbir şeyden haberi olmayan masum bir kadının hayallerini yıkmaya gerek yok...

Son düzenleme:
Peki.... Madem nasıl davranacağını biliyorsun o zaman biz zahmet edip hiç yorum getirmeyelim...

ben sizin lafınıza ithafen böyle dedim. hani üstüme fazife değilmiş ya o yüzden. hemen söyleyecek değilim zaten nasıl söylenirki böyle bir durum ? ben anneme anlatırken bile utandım ya...

üff ne yapsam olmuyor :2:

Back
X