- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
başkasına ev alacağına kendine alsaydın yetmiyorsa arsa alsaydın şimdi mutsuzsun boşansan yıllarca emek verdiğin paraya oldu olanBir kere siz neden bekarken biriktirdiğiniz paranızla ve maaşınızla onların evinin kredi parasını ödüyorsunuz?
Ne münasebet yahu! Böyle birşey ne gördüm ne duydum. Resmen emeğinizin sömürülmesine izin veriyorsunuz.
Sizi resmen enayi yerine koyup kullanmışlar kusura bakmayın. Siz böyle davranırsanız herkes sizi kullanır.
Üzülüyorum böyle şeyler duyunca prim vermeyin böyle şeylere.. kimseye yaranamazsınız zaten hayatta..
Eşinizden de ne köy olur ne kasaba.. Siz artık ayrı bir evsiniz sizin paranız çok mu da dağıtıyorsunuz?
bence de ilk günden stresliydim yazmış demek ki adamla anlaşamamış mutlu olamamışlar evliliğe niye gitti bu durumSiz tanimissiniz ki buna rağmen kabul etmissiniz. Evlenirken yardim edilmemiş bekarken biriktirdiginiz paraya el konulmuş falan yani basindan beri belli diyorsunuz. Bile bile lades işte.
Tanistigim günden beri stresliyim sözü herşeyin basindan belli olduğunu acikliyor.
Kardesim kusura bakmada esin adam olsaydi sen bunlari yasamazdin2 yıllık evliyim.eşimle tanıştığım günden beri stresliyim.eşimin ailesi hiçbirşekilde evliliğimize destek olmadı.bir de kendi evlerinin kredilerini bize ödettiler.biz derken benim bekarken biriktiğim paramı ve maaşımı hep eşimin ödemelerine verdim buna rağmen bir teşekkür bile edilmiyo üstüne üstlük yine yaranamıyorum.eve gelin olarak ilk adım attığımda görümcemin çocuğu ağlamaya başladı ve bunu benden bildiler.bunun gibi bir sürü haksız kırıcı olay.hepsini anlatamicam ama hem maaşımı yiyip hem emrivaki nemalanıp hem de laf sokuyolar eşim de beni annesinin yanında kötülüyo.allah aşkına ben naptım bunlara.anlayamıyorum.kafayı yicem.her olayı da anlatamam ama cidden bilmiyorum boşanmayı da göze alamıyorum.maddi manevi sömürüldüğmü düşünüyorum ve eşim yanımda değil dırdırcıymışım.
başkasına ev alacağına kendine alsaydın yetmiyorsa arsa alsaydın şimdi mutsuzsun boşansan yıllarca emek verdiğin paraya oldu olan
Seni cok iyi anlayabiliyorum. Bosandiktan sonraki belirsizlikten de korkuyorsun, evliliginin gelecektede boyke devam etmesinden de korkuyorsun. Pisman olmaktan korkuyorsun. Evli devam etsende pisman olabilirsin, bosandiktan sonra da pisman olabilirsin. Bunu hakikaten bilememek cikmaza sürüklüyor insani.Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum işte yani bi araftayım. Zaten buraya yazmam kafamın karışık olduğunu göstermez mi yargılamak yerine durumu anlayıp cesaretlendirmenizi beklerdim. Bile bile lades değil işte.bazen doğru sandıklarımız yanlış çıkıyor
kendi sucun niye verşyorsun parani aptal misim bacım2 yıllık evliyim.eşimle tanıştığım günden beri stresliyim.eşimin ailesi hiçbirşekilde evliliğimize destek olmadı.bir de kendi evlerinin kredilerini bize ödettiler.biz derken benim bekarken biriktiğim paramı ve maaşımı hep eşimin ödemelerine verdim buna rağmen bir teşekkür bile edilmiyo üstüne üstlük yine yaranamıyorum.eve gelin olarak ilk adım attığımda görümcemin çocuğu ağlamaya başladı ve bunu benden bildiler.bunun gibi bir sürü haksız kırıcı olay.hepsini anlatamicam ama hem maaşımı yiyip hem emrivaki nemalanıp hem de laf sokuyolar eşim de beni annesinin yanında kötülüyo.allah aşkına ben naptım bunlara.anlayamıyorum.kafayı yicem.her olayı da anlatamam ama cidden bilmiyorum boşanmayı da göze alamıyorum.maddi manevi sömürüldüğmü düşünüyorum ve eşim yanımda değil dırdırcıymışım.
çocuk yoksa boşan gitsin sen zaten ustune dusenı yapmıssın.2 yıllık evliyim.eşimle tanıştığım günden beri stresliyim.eşimin ailesi hiçbirşekilde evliliğimize destek olmadı.bir de kendi evlerinin kredilerini bize ödettiler.biz derken benim bekarken biriktiğim paramı ve maaşımı hep eşimin ödemelerine verdim buna rağmen bir teşekkür bile edilmiyo üstüne üstlük yine yaranamıyorum.eve gelin olarak ilk adım attığımda görümcemin çocuğu ağlamaya başladı ve bunu benden bildiler.bunun gibi bir sürü haksız kırıcı olay.hepsini anlatamicam ama hem maaşımı yiyip hem emrivaki nemalanıp hem de laf sokuyolar eşim de beni annesinin yanında kötülüyo.allah aşkına ben naptım bunlara.anlayamıyorum.kafayı yicem.her olayı da anlatamam ama cidden bilmiyorum boşanmayı da göze alamıyorum.maddi manevi sömürüldüğmü düşünüyorum ve eşim yanımda değil dırdırcıymışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?