tanımadan evlenmeyin bin pişmanım

nevilvera

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2016
6
9
1
38
2 yıllık evliyim.eşimle tanıştığım günden beri stresliyim.eşimin ailesi hiçbirşekilde evliliğimize destek olmadı.bir de kendi evlerinin kredilerini bize ödettiler.biz derken benim bekarken biriktiğim paramı ve maaşımı hep eşimin ödemelerine verdim buna rağmen bir teşekkür bile edilmiyo üstüne üstlük yine yaranamıyorum.eve gelin olarak ilk adım attığımda görümcemin çocuğu ağlamaya başladı ve bunu benden bildiler.bunun gibi bir sürü haksız kırıcı olay.hepsini anlatamicam ama hem maaşımı yiyip hem emrivaki nemalanıp hem de laf sokuyolar eşim de beni annesinin yanında kötülüyo.allah aşkına ben naptım bunlara.anlayamıyorum.kafayı yicem.her olayı da anlatamam ama cidden bilmiyorum boşanmayı da göze alamıyorum.maddi manevi sömürüldüğmü düşünüyorum ve eşim yanımda değil dırdırcıymışım.

Mutlu değilsin...eşinin desteği yok...ailesi tarafından saygı görmüyorsun...pişmansın...boşanmayı neden göze alamıyorsun bu koşullarda? Üstelik kendi ayakları üstünde duran birisin hayatını daha fazla zindan etme derim herkes kendi yoluna gitmeli çocuk olmadan...

Siz tanimissiniz ki buna rağmen kabul etmissiniz. Evlenirken yardim edilmemiş bekarken biriktirdiginiz paraya el konulmuş falan yani basindan beri belli diyorsunuz. Bile bile lades işte.
Tanistigim günden beri stresliyim sözü herşeyin basindan belli olduğunu acikliyor.

Cidden artık, boşanma daha doğrusu boşanamama anatomisi ile alakalı tez yazacağım ben. :KK14: Bunu nedenleriyle incelemek lazım. Herkesin bir nedeni var, kimisi çocuk, kimisi para... Olmayan da var, boşanamıyorum işte diyor.
Sizi sevmeyen, zerre umursamayan adamlara karılık yapmaya devam ediyorsunuz. Bu işten onlar karlı çıkıyor farkında mısınız peki? Bak ne güzel maaşını yiyor, evi de çekip çeviren biri var ve bu kadınla ilgilenmek, hoş tutmak zorunda bile değil. Hiç enerji sarf etmesine gerek yok adamın. Böyle evliliği ben de isterim valla.

Saksıdaki çiçeğim bile kuruyor biliyor musun ilgilenmediğimde. Her gün havalandırmak, su vermek gerekiyor. Şimdi sen saksıdaki çiçekten daha mı pasif durumdasın, daha mı önemsizsin?

Ailem zaten evlenmemi istememişti şimdi boşanmam da sorun olucak ve boşanma fikri evlilik fikrinden daha sıkıntılı bi durum.eşimin ailesiyle farklı şehirde yaşıyoruz.şu an tatilde onların yanındayım ve sıkıntılı.kendi evimde eşim bu kadar saldırgan değil yani idare edebiliyorum ama yine de hep bi beynimde onların sözleri unutamıyorum affedemiyorum hep eşime yansıtıyorum.boşanınca da neolcağınu bilrmiyorum aslında korkuyorum.yeniden asla evlenmem.eşimi ailesi yokken seviyorum.onlar yüzünden hayatımı mahvetmek istemiyorum

2 yıllık evliyim.eşimle tanıştığım günden beri stresliyim.eşimin ailesi hiçbirşekilde evliliğimize destek olmadı.bir de kendi evlerinin kredilerini bize ödettiler.biz derken benim bekarken biriktiğim paramı ve maaşımı hep eşimin ödemelerine verdim buna rağmen bir teşekkür bile edilmiyo üstüne üstlük yine yaranamıyorum.eve gelin olarak ilk adım attığımda görümcemin çocuğu ağlamaya başladı ve bunu benden bildiler.bunun gibi bir sürü haksız kırıcı olay.hepsini anlatamicam ama hem maaşımı yiyip hem emrivaki nemalanıp hem de laf sokuyolar eşim de beni annesinin yanında kötülüyo.allah aşkına ben naptım bunlara.anlayamıyorum.kafayı yicem.her olayı da anlatamam ama cidden bilmiyorum boşanmayı da göze alamıyorum.maddi manevi sömürüldüğmü düşünüyorum ve eşim yanımda değil dırdırcıymışım.
Cahil ve iftiraci, kompleksli ve suclayici insan(lar); en tehlikeli insan tipi..
Allah yardimcin olsun.. Cocuk icin acele etme lutfen..

Ailem zaten evlenmemi istememişti şimdi boşanmam da sorun olucak ve boşanma fikri evlilik fikrinden daha sıkıntılı bi durum.eşimin ailesiyle farklı şehirde yaşıyoruz.şu an tatilde onların yanındayım ve sıkıntılı.kendi evimde eşim bu kadar saldırgan değil yani idare edebiliyorum ama yine de hep bi beynimde onların sözleri unutamıyorum affedemiyorum hep eşime yansıtıyorum.boşanınca da neolcağınu bilrmiyorum aslında korkuyorum.yeniden asla evlenmem.eşimi ailesi yokken seviyorum.onlar yüzünden hayatımı mahvetmek istemiyorum
Eşimi ailesi yokken seviyorum...
Bu cümle bile yeter yolları ayırmaya adam ailesini görünce coşuyor belli ki..ah keşke aileni dinleyip evlenmeseydin...
Bence herşeyi anlat ailene mutlu değilim de eminim sana destek olacaklardır.

Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum işte yani bi araftayım. Zaten buraya yazmam kafamın karışık olduğunu göstermez mi yargılamak yerine durumu anlayıp cesaretlendirmenizi beklerdim. Bile bile lades değil işte.bazen doğru sandıklarımız yanlış çıkıyor

Boşanmayı düşünüyorum ama korkuyorum işte yani bi araftayım. Zaten buraya yazmam kafamın karışık olduğunu göstermez mi yargılamak yerine durumu anlayıp cesaretlendirmenizi beklerdim. Bile bile lades değil işte.bazen doğru sandıklarımız yanlış çıkıyor
Eşini de al karşına konuş bu böle gitmez de mutsuzum beni üzüyorsun yoruyorsun de düzgünce konuş belki insafa gelir düzelir seni ezdirmez,kimseye

Gençliğine yazik besleme o adamı sen ayakları üstünde duran bir kadınsın yol ver gitsin dicem ama esini seviyosun belli lakin sevilmiyosun değer gormuyosun karar senin..

Esinle mutluysan boşanma. Ailesi hakkında konuşma eşinin yanında. Paranı da yedirmeyi bırak

Cok yakindan tandgm birinin birebir hikayesi :KK57:
Uzgunum ama herseyi bile bile devam ediysanz goze alamam diosanz ozaman sikayet de etmeyn cunku baska yol yok gbi. Esinizde arkanzda deilmis baksaniza.

Back
X