- 16 Haziran 2010
- 18
- 1
- 36
Okulun ilk günü gözüme takılmıştı. Sanırım yeni gelmiş okula çünkü daha önce hiç görmemiştim. 1 ay falan hiç gözüme takılmadı daha sonra. Şu son 2 aydır çok kötüyüm. Resmen aşık oldum ve onu hiç tanımıyorum bile. Ortak arkadaşımız da yok tanışmak için. İlk öncelerde hiç bakmıyordu ama sonra ilgimi farketti sanırım ara sıra bakıyor ama öylesine yani ya da yanlışlıkla gözü kayıyordur bilmiyorum. İnşallah ilgisini çekmişimdir. Neyse okulda herkes yılbaşını kutlamak için bir kutuya zarfa koyup mektup kart gibi şeyler attı. Ben de ona olan duygularımı yazdım onun adına attım ama kendi ismimi vermedim. Bugün de elinde mektup herkese soruyordu gösteriyordu. Mektupla dalga da geçmemiş çok sinirliydi sanki aksine.Belki de sevgilisi vardı çocuğun ya da sevdiği biri. Sevgilisi büyük ihtimal yok. İnşallah benim olduğum ortaya çıkmaz. Ama sanmıyorum. Neyse ya böyle bir delilik yaptım işte. Sadece ismini biliyorum bir de burcunu öğrendim. Çok zormuş sanırım bu burcun erkeği. Kova burcuu .Of napıcam ben gercekten asık oldum her gün görüyorum onu bir de. Ya ilgisini çekmek için napabilirim kova burcu olduğunu da söyledim. Bilenler yardım etsin. Hiç takmıyomuş gibi. Bir de kendini beğenmiş sanki. O kadar çirkin de değilim. Yardım edin bana beni farketsin istiyorummm!