• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanımadığım birini sevmek

Yazdiklarindan cok barizdi zaten cok fazla yalniz kaldigin aslinda birsey hissetmiyorsun sebep tamamen senin boslugun simdi onu dusunmeyi birak ve biraz daha oluru olan iliskiler kurabilecegin insanlara yogunlas birazda aktif ol kafani surekli oraya verme yani bu aşk sevgi degil bol sans :KK66:

teşekkür ederim.
çok ihtiyacım var aslında arkadaşlığa dostluğa aşka.ailemi çok seviyorum ama söylediklerimin yeri farklı olur mutlaka.

Yazdiklarindan cok barizdi zaten cok fazla yalniz kaldigin aslinda birsey hissetmiyorsun sebep tamamen senin boslugun simdi onu dusunmeyi birak ve biraz daha oluru olan iliskiler kurabilecegin insanlara yogunlas birazda aktif ol kafani surekli oraya verme yani bu aşk sevgi degil bol sans :KK66:

neden böyle yalnız kalmış olabilirim ki.

Yeterli iletisimi kuramiyor olabilirsin pasifsindir arkadas cevreni genisletemiyorsundur yeni insanlar tanima konusunda cekingensindir oyuzden

aslında insanların düşüncesinde tatlı ve zeki biriyim.ayrıca çok iyiyim.bunu onlar diyor.
birisi benimle yakınlık kurmak istedi.çok samimi davrandı ve ben tedirgin oldum.

Yeterli iletisimi kuramiyor olabilirsin pasifsindir arkadas cevreni genisletemiyorsundur yeni insanlar tanima konusunda cekingensindir oyuzden

konuştuğum bir kaç kişi var.bunu konuşuyoruz.kitap oku falan diyorlar.insanlar olmadan bir şeyler yapabilirsin diyorlar.bilmiyorlar yalnızlığı.yani beni anlayan biri yok ailem dışında.ailem var en azından ama insan günde 8 saat gördüğü kişilerle yakınlık kurmak ister.

aslında insanların düşüncesinde tatlı ve zeki biriyim.ayrıca çok iyiyim.bunu onlar diyor.
birisi benimle yakınlık kurmak istedi.çok samimi davrandı ve ben tedirgin oldum.
BIraz rahatla sendekini farkli indanlarinda gormesine izin vermessen nasil biri oldugunu asla bilemezler hemen tedirgin olma ama ipin ucunuda birakma

ama şu da var.şehirdışında babamın arkadaşının kızının yanına gittim.bana şunu dedi"benim iki tane dostum var bunun dışında kimseyi takmam,sallamam.onlara değer veriyorum sadece"düşünün ziyaretine gitmişim.böyle şeylerden sonra biri samimi konuşunca insan ürküyor.

ama hem böyle güzel şeyler diyorlar.hem de mesafeli duruyorlar.ben anlam veremiyorum.çok tezat geliyor.

en çok merak ettiğim şey,psikiyatrın dediği "bipolar bozukluk"tanısının mu bunlara yol açtığı yoksa,yalnız kaldığım için mi hastalandığım.doktor sebebini bilemeyiz dedi.

BIraz rahatla sendekini farkli indanlarinda gormesine izin vermessen nasil biri oldugunu asla bilemezler hemen tedirgin olma ama ipin ucunuda birakma

en çok merak ettiğim şey,psikiyatrın dediği "bipolar bozukluk"tanısının mu bunlara yol açtığı yoksa,yalnız kaldığım için mi hastalandığım.doktor sebebini bilemeyiz dedi.

ama hem böyle güzel şeyler diyorlar.hem de mesafeli duruyorlar.ben anlam veremiyorum.çok tezat geliyor.
Belkide onlar bu iltifatlarla bi adim atiyorlar ve senden gelecek adimi bekliyorlardir ve sen beklendik yesil isigi yakamiyorsundur ve onlarda buyuzden geri duruyorlardir arkadas olma iliski yolunda olmanin sinyallerini dogru vermelisin

Belkide onlar bu iltifatlarla bi adim atiyorlar ve senden gelecek adimi bekliyorlardir ve sen beklendik yesil isigi yakamiyorsundur ve onlarda buyuzden geri duruyorlardir arkadas olma iliski yolunda olmanin sinyallerini dogru vermelisin

yeşil ışığım yoksa ne yapabilirim.o daha çok doğaçlama olmaz mı?
hep aynıydı.

tabii bu durumu yüzüme vuranlar da oldu"yalnızsın"diyerek.çok acımasızca.

bazen öyle bir noktaya geliyor ki"ben bu hayatı yaşamak zorunda mıyım,içimde hep sızı var."diyorum

yeşil ışığım yoksa ne yapabilirim.o daha çok doğaçlama olmaz mı?
hep aynıydı.
Yesil isigin tabiki var esimle ilk tanistigimizda benden hoslaniyordu ama acilamiyordu eger ben yesil isik verip onu adim atmasina cesaretlendirmeseydim evli degildik belkide suan yesil isik senin davranis ve kinusmalarindir yeni tanistigin biri bunlara dikkat eder ve oyle hareket eder cogu zaman

Yesil isigin tabiki var esimle ilk tanistigimizda benden hoslaniyordu ama acilamiyordu eger ben yesil isik verip onu adim atmasina cesaretlendirmeseydim evli degildik belkide suan yesil isik senin davranis ve kinusmalarindir yeni tanistigin biri bunlara dikkat eder ve oyle hareket eder cogu zaman

kendimi bitmiş,yorgun hissediyorum.
ben cesaretlendiremem ki kimseyi.o hali kendimde hissedemiyorum.

bir de her zaman böyleydi.öğretmenlerim hep sınıfı benimle arkadaş olmaya ikna etmek için uğraşıyordu.ilkokuldaki hatıra defterime bile yazılmış bu bir kız tarafından.

kendimi bitmiş,yorgun hissediyorum.
ben cesaretlendiremem ki kimseyi.o hali kendimde hissedemiyorum.
DEmekki sorun bir nebzede sende hem sevgi arkadaslik istiyorsun hemde bitmis ve yorgunum diyorsun emek vermeden bunlar havadan dusmez madem ki ilk once kendimizi pozitif hale getirip bu duygulardan arinacagiz ondan sonra sevgi ve arkadaslik bulman kolaylasacak 19 yasindasin bitmek tukenmek icin cok erken bende 21 yasindayim o dusuncelere girdigim oldu ama daha sonra hersey cok guzel olacak diyip o dusunceleri itip kollari yeniden sivamayi bildim oneririm onemli olan dusmek degil kalkabilmek artik buyudun kucuk bur kiz gbi dustugun yerde birinin seni kaldirmasi icin irada bekleyip aglamamalisin kendin kalkmalisin

Back
X