Tanımadığım kadına sinirimi bozdu!

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Erkek arkadaşımın annesinin arkadaşıyla(yakın arkadaşı değil ama tanıyormuş) annem tesadüfen tanışmış aynı ortamda bulunmuşlar biraz konuşmuşlar tesadüfen tanıdık çıkmışlar yani. Neyse biraz konuşmuşlar işte erkek arkadaşımın ailesi hakkında falan kadın onlar çok kapalı açık kız almazlar demiş annem de benim kızım daha küçük zaten evlilik şuan ön planda değil falan demiş. Kadına sinir oldum yani ona ne ki, böyle bi yorum nasıl yapabilir? Sevgilime bahsettim kadın ne demiş falan dedi bunu söylemedim. Sizce söyliyim mi annemi mi zor durumda bırakmış olurum ?

kadın kötü bişey dememiş ki fikrini söylemiş.

bişey söylemeyin bence. ayrıca gerçekten böyle bi durum varsa ilerde sorun çıkabilir, hazırlıklı olun.

Kadın iftira atmamış, küfür etmemiş. Annenizden öğrenince haliyle yorum yapmış. Kızacak birşey göremedim ben. Erkek arkadaşınıza da söyleyip kadını zor durumda bırakmayın.

Kadın iftira atmamış, küfür etmemiş. Annenizden öğrenince haliyle yorum yapmış. Kızacak birşey göremedim ben. Erkek arkadaşınıza da söyleyip kadını zor durumda bırakmayın.
Yani fikrini söyleyebilir de onlar adına nasıl emin konuşuyor açık kız almazlar falan sinir oldum o derece olsa oğulları benle birlikte olmazdı herhalde uzun zamandır , kadın burda beni istenmeyen konumuna sokmuş

Çok da güvenme kuzenim biriyle görüştü yıllarca sonunda çocuk ben açık kızla evlenmem sorun yaşarım ya kapan ya ayrılalım sesi ayrıldılar 5. Yılda. Yani erkek milletine güvenmemek lazım. Ayrıca kadına takacak sinir olacak bişey de yapmamış fikir söylemiş sadece

Anneler tanıştığı için kadın sizi düşünüp annenize söylemiş.Böyle konularda söylenmesi iyi olur ileride şok olmazsınız.Uzatmaya gerek yok söylemeyin de erkek arkadaşiniza falan.

Ortalığı kızıştırma
Ağzı olan konuşur he he de geç yani
Herşeye herkese bukadar takılırsan önünü göremezsin

Varsin istenmeyen olun nolacak?
Size soran oldu mu ki evlenmek istiyor musun diye?
Fol yok yumurta yok iken boyle agresif tavirlara girmeyin, milleti de birbirine dusurmeyin

Sen de çok fenasin gibi geldi .
Ortalığı karıştırmak uzereymissin resmen kadın bir şey demedigi halde

Kadına kızmayın kadın fikrini söylemiş bir tanıdığımın kızı evlendi erkek tarafını tanıyan bir aile kızı ve ailesini uyarmış kızınızı vermeyin diye eksi yönlerini söylemişler ki başklarıda uyarmış ama kız ve ailesi inanmadı evlendiler daha sonra ise boşandılar.

Erkek arkadaşınıza söyleseniz ne olacak?
Kadın kendi fikrini söylemiş ne var bunda ?
Amma abartmışsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…