- 5 Nisan 2012
- 7.006
- 14.211
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Misafir giden böyle krizdeyse ev sahibesi bayani hiç düşünemiyorum. Günah o kadına bu ne dusuncesizlik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska gunlerde gidin hayir gidemiyorsaniz otelde kalinEşimin babası evlenmiş evi 1 + 1 çok küçük.. Şehir dışında oturuyorlsr.. Biz gidecektik eşimle iki erkek kardeşi de gelecekmiş.. 1 + 1 ev de 4 kişi 4 ya da 5 gün yatılı kalmaya gidiyoruz 2 kişi de oonlar.. Bu duruma çok sinir oldum.. Nerde giyinip nerde uyuycaz? Eşim bn babam kardeşlerim beraber yatarız sen de kadınla dedi. Ben de istemiyorum.. Mutfağa yer yapar yatarım daha iyi rahatsz oluyorum.. Ayrıca ayıp değil mi ya eşleri ayrı yatırmak gıcık oldum ya bn başka kadınla uyumam.. Çözümü olan?
baska gunlerde gidin hayir gidemiyorsaniz otelde kalin
Eşinizin bu kadına bir garezi mi var? Ne bileyim babasıyla evliliğini kabullenemedi de kaçırtmak için özellikle mi rahatsızlık veriyor.
Kadının haline bak; 1+1 eve eşinin tüm çocukları birkaç günlüğüne yatıya geliyor. E bu kadın gelmeyin dese olmaz, bizi babamdan koparmaya çalışıyor olur, gelin dese onca insanı nerede yatıracak bu kadın, hem de beş gün boyunca!
Cidden yaptığınız çok ayıp. Eşinize söyleyin "Bu kadar kişi 1+1 eve yatıya gidilmez, millete rahatsızlık vermeyelim, bir otel tutalım" deyin.
Hakkaten. Bi de kocaman insanlar. 3 yetişkin erkek, 1 kadın, 2 de ev sahipleri. 1 +1 ev...
Paris falan mı, bu şartlara rağmen, illa herkesin gidesi, gidince 5 gün kalası var?
Baba özlemi ise, niye adamı ayrı ayrı , kendi evlerinize davet etmiyorsunuz?
Acaba hangi şehirde babanız?birde neden 1+1 ev tercih etmiş olabilirler?neden soruyorum derseniz zaten uzak şehirlerde olduğunuzdan özellikle 1+1 ev tercih etmiş olabilirlermi? gelecek olan düşünür yerimiz olmadığını yatılı gelmezler diye?çünkü evine çok misafir gelme olasılığı olan, örneğin küçük şehirlerde akrabası çok olup büyük şehirde yaşayan,yada tatil yörelerinde yaşayan çoğu kişi sürekli misafir ağırlamaktan yıldıkları için ancak kendimize göre yerimiz var demek için küçük ev ,yataksız eşyalar tercih edebiliyorlar.Açıkcası 1+1 eve yatılı misafir gitmek ayıp olur bence.hadi çok zorda kalındı 1 gün belki ama 5 gün çok fazla.Önceden planlanan bişey olduğuna göre otel ayarlamak daha makbul gibi.
Sen gitme valla, tatili sen de kendi ailenle degerlendir. Esinde ne hali varsa gorsun. 5 gun bu sartlarda size de ev sahibine de acayip eziyet olacak.Bn deliricem ya illa hepberaber gtceklermş 1 + 1 ev diyorum anlamıyor kimse bi de eşimin küçük kız kuzeni eklendi kalmaya 5 kişi biz 2 kişi onlar eşime diyorum nasıl klcaz 7 kişi otele gdelim. Babam izn vermez diyo cinnet geçircem
Sen gitme valla, tatili sen de kendi ailenle degerlendir. Esinde ne hali varsa gorsun. 5 gun bu sartlarda size de ev sahibine de acayip eziyet olacak.
Bence rahatsız olacağınızı eşinize net bir şekilde anlatın.En azından siz gitmeyin şimdilik eşiniz kabul ederse.Bilemedim eşinizde babasıda işi zorluyor anladığım kadarıyla :)size bol sabır diliyorumAüdüam kendi çağırıyor evlatlarını bn de eşimle olunca 4 kişi oluyo bi de eşimin kuzeni eklendi demin... Oldu 5 kişi. Adam kndi düşünmeden etmeden çağırıyor
O zaman baba alsın karısını otele gitsinYa Allah aşkına kadın ve adam hergün arayıp iyiki geliyorsunuz diyor herkes halinden memnun ben hariç bi de eşimin kuzeni eklendi 7 kişi nerede klcak diyorum eşime.. Eşim de babam kimseyi biyere göndermez evde yatırır diyo nerede ystcaz
Ya nasıl sigacaksinkz bu erkeklerin kafası soyut durumlara basmıyor pek. Salona yan yana otursankz koltuğa sigmayacaksinkz belki.
Kardeşimin evi 1+1 bı köşe koltuk bı Dr masa var ortada küçük bı boşluk kalıyor bir de yatak odası. Ben eşim 3 küçük çocuğum gidince bile ev doluyor yani. Allah size kolaylık eşinize akıl fikir versin
Adamın karısı hamile mı,yaş kaç,yani eşinize kardeş mı geliyorOff bi de eşimin kız yeğeni çıktı 14 yaşında.. Bi o eksikti ya hava zaten çok sıcak adamın karısı hamile bi de. Odalar küçücük hava çok sıcak gece bile uzun eşofman ile yatmak zorunda kalcam bi de gtceğimşz yer Antalya.. Ben sinir olmayım da kim olsun
Bncede katılıyorum hamile bi de o kdr adama nasıl hizmet etcekse.. Bu erkekler tam düşğncesz ve odunMisafir giden böyle krizdeyse ev sahibesi bayani hiç düşünemiyorum. Günah o kadına bu ne dusuncesizlik
Kadın 38 mi neymiş eşim 28 oldu ben de Haziran da 23 oluyorum :)Adamın karısı hamile mı,yaş kaç,yani eşinize kardeş mı geliyor
Sen gitme valla, tatili sen de kendi ailenle degerlendir. Esinde ne hali varsa gorsun. 5 gun bu sartlarda size de ev sahibine de acayip eziyet olacak.
2 gün kalıp döncez sanrm bi kişi daha eklendi çünkü