Tanımadığım numara beni gece gece rahatsız etti?

Geçenlerde de bana oldu aynısı.
Bir kaç akşam gece aynı saatler de aradı durdu bir numara açıyorum, şunu aradım diyor yok diyorum bu benim numaram
Numarayı da 10 seneden fazla oldu kullanıyorum.
Baktım devam ediyor.
En sonunda açtım bana bak senin a.. falan filan baya küfür ettim kapattım.
Daha da arayan olmadı :D
Bazen iş atmak için de arayan çok oluyor :D

Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.
ne alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.

Geçenlerde de bana oldu aynısı.
Bir kaç akşam gece aynı saatler de aradı durdu bir numara açıyorum, şunu aradım diyor yok diyorum bu benim numaram
Numarayı da 10 seneden fazla oldu kullanıyorum.
Baktım devam ediyor.
En sonunda açtım bana bak senin a.. falan filan baya küfür ettim kapattım.
Daha da arayan olmadı :KK70:
Bazen iş atmak için de arayan çok oluyor :KK70:
Devam ederse bende aynı şekil yapacağım galiba :D

Iyide gece arayan illa kotu amaclimi oluyor belki sizden once hat birine aitti cenaze vardi hasta vardi kotu biseu vardi ulasmasi gerekiyordu yani niye acipta derdiniz anlamadinizki. Tabiki sorgulamak kim oldugunu ogrenmek hakkinizda siz daha kolay yolla halledebilirdiniz. Yani baska ugraslar bularak boyle kendinize kucuk dertleri sorum etmeyin

ne alaka ? Numaram kimlerdeymiş nereden ulaşmışlar diye bilmek benim en doğal hakkım değil mi? Sizce gecenin bir saatinde 6 kez aranmak normal mi? Ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekil araması normal mı? Sizinde numaranız eskiden bir hayat kadınına ait olmuş olsaydı nasıl tepki verirdiniz? Bende merak ettiğimden soruyorum.

Hayat kadını nereden çıktı?

Biri beni uygunsuz bir saatte ararsa açarım, derdini öğrenirim, senaryo yazmam. Rahatsız olacağım bir durum olursa da engeller geçerim, foruma konu açacak kadar üstünde durmam. Normal olan tepkiler bunlardır çünkü.

Hayat kadını nereden çıktı?

Biri beni uygunsuz bir saatte ararsa açarım, derdini öğrenirim, senaryo yazmam. Rahatsız olacağım bir durum olursa da engeller geçerim, foruma konu açacak kadar üstünde durmam. Normal olan tepkiler bunlardır çünkü.
Nişanlım beni arayan numaraları arayıp soruşturduktan sonra hayat kadınına ait olduğu çıktı.

engelleyip geçtim zaten, numara 3 kişinin eline geçince birbirlerine dağıtmışlar engelledikten sonra diğeri aradı. Sizin tepkileriniz öyle olabilir, bende böyle yapmak istedim bu kadar basit.

Nişanlım beni arayan numaraları arayıp soruşturduktan sonra hayat kadınına ait olduğu çıktı.

engelleyip geçtim zaten, numara 3 kişinin eline geçince birbirlerine dağıtmışlar engelledikten sonra diğeri aradı. Sizin tepkileriniz öyle olabilir, bende böyle yapmak istedim bu kadar basit.

Gereksiz zorlama, aksiyon vs. Hayat kadını olayına da zerre inanmadım. Normal şartlarda bir insan numarasının önceden böyle birine ait olduğunu öğrenirse ilk yapacağı iş numara değiştirmek olur.

Hiç derdiniz, uğraşacak bir şeyiniz, işiniz yok mu gerçekten? Çok mu sıkılıyorsunuz da bilmediğiniz bir numara arayınca aksiyon çıktı diye bu kadar üzerine düşünüyorsunuz? Merak ettiğimden soruyorum.
aynen bende aklımdan bunlar tek tek geçti :)
yeni heyecan kim bu falan filan
çok genç misiiz konu sahibi

Öncelikle ben numaramı 2 ay önce aldım ve ailem dışında kimselere vermedim. Dün gece saat 12.30 ve 2 de bir numara beni 6 kez aradı. Arkadaşımın numara sorgulama uygulaması varmış yaptı ve numaranın İstanbul'da yaşayan bir adama ait olduğunu söyledi. Ki benim İstanbul'dan hiç tanıdığım bile yok. Ben bu numarayı tekrar sorgulatmak istiyorum arayanın o adamın olduğundan emin olmak için. Fakat nasıl yapılacağından hiç bir bilgim yok, uygulamayı indirdim ve başaramadım, yardımcı olabilecek var mı acaba?

Acaba gece yarısı birisi kafasına göre numara tuşlayıp ararken benim noyu tutturup eğlenmek mi istedi diye düşünmedi değilim...
BENDE YENİ ALDIĞIMDA TONLARCA İNSAN ARIYORDU DİREKT MUHATAP OLMADAN ENGELLEYEREK KESİLDİ ARAMALAR .ÖZELLİKLE YENİ İSTEDİK HAVUZDAN VERMEYİN NUMARAYI DEDİK AMA YİNE DE ARAYAN OLDU YANİ HİÇ ARDINA DÜŞMEDEN ENGELLE GİTSİN :işsiz:

Numara engelleyecek ya da hattı değiştirecek insan kim aradı diye bu kadar peşine düşmez çünkü. 10 dakika içinde gider yeni hat alır değiştirir olur biter. Komik 😂
Değiştirip değiştirmem sana mı kalmış sana mı dert oldu şimdi bu? Yapıp yapmamam hiç bir şekilde seni ilgilendirmez, kendine başka uğraşlar bul bi sal beni

ama konunuzda bunlar yok ki

adam İstanbul dan aramış dediniz

biz de dedik ki ne olmuş İstanbul dan aramışsa

gece telefonum çalarsa ve duydu isem ilk tepkim hayır olsun deyip açmaktır

diyelim ki görmedim sabah önce numarayı google a yazarım bazıları hakkında yorum oluyor eğer o yorumlarda dolandırıcı pazarlamacı gibi tabirler varsa umursamam ama değilse makul bir saatte dönüp ararım

ertesi gün tekrar başka numaranın aynı şekilde arandığı vs konuda yok ki ertesi geceye kadar adamı arasaydınız öğrenirdiniz zaten olayın iç yüzünü

ama cidden siz telefonunuz çaldığında açmıyor musunuz

yani ben gece çalınca Allah korusun birine kötü bir şey oldu da arıyorlar diye düşünüyorum

eşiminki çalarsa da polis kimin evini bastı acaba diye kalkıyoruz yataktan

Merakınızı gidermek çok kolaydı aslında :D arayıp beni aradınız kimsiniz diyeceksiniz yahu.

Allah allah.arayın benı altı defa aramıssınız kkmsınız deyin.tanımıyorsanız neden arıyorsunuzbır daha rahatsız etmeyın deyın.agzımız dılımız var. Bırı benı arasa ben sorarım kımsınız diye.belkı dogru bıldıgı yanlıs numarayı aramıstır..

Hayat kadını olayına inanasım gelmedi. Konuyu açtıktan sonraki 2 saat içinde mi yaşandı bu gelişme?

Doğruysa bile öğrenmişsiniz işte derdini, verilecek bir tepki de yok. Numaranızı değiştirin, bu kadar basit.
Hem 2 gün içinde defalarca arayan numaraya cevap vermemek hem de merak edip dedektif gibi ad soyad öğrenmeye çalışmak mantıklı mı sizce?
Neyse ki nişanlınız varmış da o açmış telefonu, öğrenmiş adamların derdini. Nişanlınız olmadan hayat size epey zor olmalı.

Back
X